20 Aralık 2023 Çarşamba

Kedicikler ve Kelebekler

Hatırlanacağı üzere satanizmin temel stratejisinin "Zihin Kontrolü" olduğuna yani şeytanların yegane aldatma metodunun muhtelif tekniklerle icra edilen ve sihir ( büyü, maji ) olarak anılan zihin kontrolü uygulamaları olduğuna evvelki bölümlerde defaatle değinilmişti. Bu strateji, belirli amaçlar için tesis edilmiş her türlü okült cemiyet tarafından "üye sadakatini" temin edebilmek, insanları koşulsuz itaat eden kölelere dönüştürmek ve  operasyonları kusursuz icra edebilmek için binlerce yıldır uygulanmaktadır. İlahlaştırılmış seytani bir karaktere ve belirli kurallar bütününe koşulsuz itaati telkin eden ve tarikat, cemaat, vakıf, dergah, kulüp, loca, grup vb. adı altında faaliyet gösteren birçok yapılanmanın derinliklerinde zihin kontrol stratejisinin yer aldığı görülmektedir.

Zihin programlama ve kontrol operasyonları muhtelif metodlarla gerçekleştirilebilmektedir. Bunlar arasında harf ve kelimelerin belirli adetlerde zikri vasıtasıyla kodlama, belirli bir mesaj cümlesini sık tekrarlama suretiyle telkin, fizyolojik ve psikolojik travma uygulamaları sayılabilir. Sistematik olarak tekrarlanan maddi ( bedensel ) veya manevi ( ruhsal ) travmalar, süjenin ( mağdurun ) bilişsel açıdan çözülmesine, savunma direncinin kırılmasına ve dış telkine açık hale yani zihnen kodlanabilir, programlanabilir hale gelmesine vasıta olmaktadır. Travma yöntemleri arasında hakaret, darp, duygusal ve fiziksel ihtiyaçlardan yoksun bırakma, cinsel taciz gibi uygulamalar yer almaktadır.

Fritz Springmeier isimli bir araştırmacının 01.01.1996* tarihinde yayınladığı "The Illuminati Formula Used to Create an Undetectable Total Mind Controlled Slave" ( Illuminati'nin Tam Zihin Kontrol Kölesi Yaratma Formülü ) kitabında travma bazlı zihin kontrol programına ilişkin detaylar verilmektedir. 

* Kitabın yayımlanma tarihi, "halden hale geçişin" ve döngüsel düalitenin sembolü olan "11" ve "İkili Yedi" nümerolojisi içermektedir. 

01.01 ... "11"

1996 ... 25 ... "7"

Zihin programlama vasıtasıyla tutum ve davranış değişikliği oluşturma ve kontrol sağlama bir "halden hale geçirme" fenomenidir.

Zihin kontrol programı süjeleri "Kitten" ( Kedicik ) olarak adlandırılmakta ve ayrıca "Monark Kelebek"** olarak da simgelenmektedir. Bu sembolizm, tırtılın önce koza dönemini geçirmesini yani zihin kontrol prosesine tabi tutulmasını, sonrasında kozadan çıkmasını ve uçarak sisteme hizmet eder hale gelmesini temsil etmektedir. Zihin kontrol kölesi kedicikler / kelebekler hayatın her sahasında, toplumun her kesiminde aktif ancak farkedilmesi çok zor şekilde yer almaktadırlar. 

** "Project Monarch" isimli zihin kontrol projesinden kaynaklanan tanımlamadır.

Yukarıda anılan formattaki bir yapılanmaya sahip olan ve 80'li yıllardan bu yana faaliyet gösteren bir "grup" 11.07.2018*** tarihinde yapılan operasyonla çökertilmiştir. Bu grup içinde mağdur edilen kadınların "Kedicik" olarak tanımlanması, bu grubun sözde liderinin bulduğu bir lakap olmayıp zaten zihin kontrol programı kapsamında "Kitten" ( Kedicik ) veya "Sex Kitten" ( Seks Kediciği ) olarak yer alan İngilizce bir kodlamanın Türkçeleşmiş halidir.

Anılan operasyonun tarihinde de "11" ve "İkili Yedi" nümerolojisi olması dikkat çekmektedir.

*** Gün "11"

Ay "7"

Yıl 2018 ... "11"

Söz konusu bu tip grupsal, cemaatsal yapılanmalar esasen şirketleşerek tarikatleşmiş Zionist ( İlahçı, İlah gibi olmacı ) elitlerin tesis etmeye çalıştıkları küresel tahakküm sisteminin mikro yansımalarıdır. Küreselciler son dönemde, "sihirlenmiş ( zihin kontrolü altında ) ve kediciklere dönüşmüş bir dünya toplumu oluşturma" hedefi doğrultusunda dijital teknolojiye ( Yapay Zeka vb. ) dayalı olarak Transhumanism, Human 2.0, Project Avatar, Singularity, IOT gibi isimler altında muhtelif projeleri gündeme getirmişlerdir.

Hicr suresinin 11 kelimelik aşağıdaki ayeti konu bağlamında dikkat çekmektedir.

15/15 Le (1) kalu (2) inne (3) ma (4) sukkirat (5) ebsaru (6) na (7) bel (8) nahnu (9) KAVMUN (10) MESHURUN (11) 

( "Kesinlikle gözlerimiz sarhoş oldu. Bilakis biz SİHİRLENMİŞLER KAVMİYİZ." derlerdi. )

Mu'minun suresinin aşağıdaki ayetinde ise Allah yolunda olduğunu sanarak şeytanlara hizmet eden "meshur"lara ( sihirlenmişler ) işaret edilmektedir.

23/89 Se yekulune lillah kul fe enna tusharun

( "Allah için." diyecekler. De ki: "O halde nasıl sihirlenirsiniz?"  )

Felak suresinin aşağıdaki ayetinde ise nöronlarda bulunan ve bilgi iletimini sağlayan Ranvier Düğümleri'ne frekans iletisi yoluyla idrak mekanizması blokajından bahsedilmektedir. 

113/4 Ve min şerrin neffasati fil ukad

( Ve düğümlerin içine üfleyenlerin kötülüklerinden. )

Ayrıca bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2018/12/seytann-zihin-kontrolu.html?m=1

https://kuranilmi.blogspot.com/2017/10/dugumler-aksonlar.html?m=1 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder