Bilindiği üzere, Babil, Asur, Sümer ve Akad uygarlıklarında ilah addedilen negatif frekanslı üst süptil boyut varlıklarına ( cinler ) "Anunnaki" ismi verilmiştir. Bugün bu uygarlık isimlerinden sadece Asur ( Assyria ), "Suriye" ( Syria ) kelimesiyle varlığını sürdürmektedir.
Cini sembolize eden figürler;
Suriye haritası
Okült ezoterik bilgilerde Anunnaki'lerin, negatif frekans ile ilintilendirilen Sirius B yıldızı kaynaklı oldukları belirtilmektedir. Bilindiği üzere Sirius A ve Sirius B, Canis Major ( Büyük Köpek ) takımyıldızına ait bir İkili Yıldız ( Binary Star )' dır. Sirius A aktif ve parlak bir yıldız, Sirius B ise "beyaz cüce" olarak adlandırılan pasif ve sönmüş bir yıldızdır.
Necm suresinin aşağıdaki ayetlerinde Sirius A ve B yıldızları sırasıyla "Ağna" ( Gani kılımak ) ve "Akna" ( Kanaat ettirmek ) kelimeleriyle temsil edilmektedir.
53/48 Ve (1) enne (2) hu (3) huve (4) AĞNA (5) ve (6) AKNA (7)
( Ve kesinlikle O, GANİ KILAN da KANAAT ETTİREN de O'dur. )
53/49 Ve (1) enne (2) hu (3) huve (4) rabbu (5) eş (6) Şİ'RA (7)
( Ve kesinlikle O, O ŞİRA' nın da Rab’bidir. )
"İkili Yıldız" olan "Şi'ra" ( Sirius ) ile ilgili ayetler de bir "ikili" oluşturmaktadır. Ayrıca her iki ayette de 7'şer kelime bulunması "İkili Yedi" kavramı açısından da önem arzetmektedir
SiRius ( Şira ), SyRia ( Suriye ) , ISRael ( İsrail ), SuReyya ( Pleiades / Ülker Takımyıldızı ) ... bu kelimelerin köklerinde hep "SR" harfleri bulunmaktadır ki bu kök "Sürat, Seyir, Seyretme, Seri olma, Hız, Hızlanma, Hızlı olma, Hareket halinde olma" anlamlarını içermektedir.
Tüm kâinatı ( madde alemini ) kaplayan süptil ve latif maddenin ismi olan "Esir" veya batı dillerindeki yazılışı ile "Ether" kelimesi de "Seyyal, Seyyar, Hareket halinde, Akıcı, Süptil, Titreşimi yüksek / hızlı" anlamına gelmekte olup "Sirius" kelimesiyle ilintilidir. ( Sirius = Siri + us ... Son ek olan "us" hecesi anlam içermez. )
"AZeRbeycan" ( Ateş mekânı ) kelimesi Farsça "Azer" ( Ateş ) ve "Beykan" ( Mekân, Yer ) kelimelerinden oluşmaktadır. Arapça'da "Ateş yakmak" kelimesinin karşılığı "Hark" kelimesidir ki bu kelime "Hareket" kelimesinin köküdür. Yani "AZeR" kelimesinin de esasen "Esir" kelimesinin bir tezahürü olması ve kökünde de "Seyir, Hareket" anlamlarının bulunması kuvvetle muhtemeldir.
Arapça'daki "Şeria / Şeriat" ( Yol ) kelimesi de "Şi'ra" ( Sirius ) ve "Sirat" ( Yol ) kelimeleriyle fonetik ve semantik ilintiye sahiptir. "Sirat" ( Yol, Seyir halinde olma ) kelimesi "Sir / Seyr" ( Hareket, Seyir ) ve "-at" ( gibi olma anlamındaki son ek ) kelimelerinden oluşmaktadır. "Sirat" kelimesi esasen "Seyretme, Hareket etme, Üzerinde seyir halinde olunan, hareket edilen" anlamını içermektedir.
Kur'an'da İlk "Sirat" kelimesi Fatiha sutesinin 6. ayetinde yer almaktadır. ( Ayet kodunun nümerolojik değeri 7 ( 1+6 ) olmaktadır. )
1/6 İhdi (1) na (2) es (3) SİRATA (4) el (5) mustekim (6)
( Bizi doğru yola yönlendir. )
Ayetin kodundaki rakamlar ile ayetteki "Sirat" kelimesinin sıra numarası toplandığında ( 1+4+6 ) 11 sayısı elde edilmektedir ki bu sayı bir birimlik düalite döngüsünü ( frekansı ) ve halden hale geçişi simgelemektedir. Evvelki bölümlerde de değinilen "BİRdenBİRE" ifadesi de içeriğinde 11 nümerolojisini ve "ansızın olma", "halden hale geçiş" ve "değişim" anlamlarını içermektedir.
Kur'an'daki ilk "Seri" ( Hızlı ) kelimesinin geçtiği ayette de 11 kelime bulunmakta olup, "Seri" kelimesinin 9. kelimedir. Bu durum meşhur 9/11 nümerik sembolü açısından da dikkat çekmektedir.
2/202 Ulaike (1) lehum (2) nasibun (3) min (4) ma (5) kesebu (6) ve (7) allahu (8) SERİU (9) el (10) hisab (11)
( İşte onlar, onlara o kazandıklarından nasip vardır. Allah HIZLI hesaplayandır. )