5 Ağustos 2020 Çarşamba

Georgia Guidestones ( Georgia Rehber Taşları ) meselesi

Amerika'nın Georgia eyaletinin Elbert County bölgesinde 1980 ylında dikildiği bilinen ve Georgia Guidestones ( Georgia Rehber Taşları ) olarak anılan 6 monolit bulunmaktadır. Söz konusu 6 monolitin her birinin iki yüzüne 2 dilde olmak üzere toplam 12 dilde ( 8 çağdaş dil, 4 eski çağ dili ) yazılmış talimat niteliğinde 10 madde bulunmaktadır.


Monolitlerin üzerinde yer alan ve çevreci, adil ve eşitlikçi anlayış kisvesi altında insanlığın tahakkümünü, hatta katlini öngören  10 madde şöyledir.

1- Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.
( Doğa ile sürekli denge halinde kalarak insanlığı 500,000,000'un altında tut. )

2- Guide reproduction wisely — improving fitness and diversity.
( Üremeyi, uyumluluğu ve çeşitliliği ıslah ederek akıllıca yönlendir. )

3- Unite humanity with a living new language.
( İnsanlığı yaşayan yeni bir dil ile birleştir. )

4- Rule passion — faith — tradition — and all things with tempered reason.
( Tutkuya, inanca, geleneğe ve herşeye ılımlı bir yaklaşımla hükmet. )

5- Protect people and nations with fair laws and just courts.
( Halkı ve milletleri adil kanunlar ve dürüst mahkemeler ile koru. )

6- Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court.
( Her milletin kendi içişlerini yönetmesine, dış çatışmalarını ise dünya mahkemesinde çözümlemesine izin ver. )

7- Avoid petty laws and useless officials.
( Küçük kanunlardan ve gereksiz resmi makamlardan kaçın. )

8- Balance personal rights with social duties.
( Kişilik haklarını sosyal vazifeler ile dengele. )

9- Prize truth — beauty — love — seeking harmony with the infinite.
( Gerçeği, güzelliği ve sevgiyi, sonsuzla uyumu gözeterek ödüllendir. )

10- Be not a cancer on the Earth — Leave room for nature — Leave room for nature.
( Yeryüzünde kanser olma! Doğaya yer bırak. Doğaya yer bırak. )

Yaratıcıyı taklit etmek ve O'na kendilerini şirk koşmak suretiyle insanlığı tam tahakküm altına alma obsesyonuna tutulmuş olan şeytanların bir ürünü olduğu açık olan monolitlerin üzerindeki ilk maddeye tekrar bakılacak olursa şu cümle ile karşılaşılmaktadır.

"1- Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature." 
( Doğa ile sürekli denge halinde kalarak insanlığı 500,000,000'un altında tut. )


Bu cümlenin diğer bir ifadesi "Mevcut insan nüfusunu muhtelif komplo kurgularıyla ( savaş, kıtlık, salgın, ekonomik kriz, suni doğal afetler vb. ) aşamalı olarak azalt." yani "İnsanları öldür."!! şeklinde olmaktadır.

Monolitlerin ortasında ise "Let these be guidestones to an age of reason" ( Bunlar bir idrak çağının rehber taşları olsun!" ) yazmaktadır.


Açıkça görülmektedir ki küresel cin ve insan şeytanları her zaman yaptıkları gibi kendilerini Rab'be ortak koşarak ve Tevrat'ın Tekvin suresinin 1-3 kodlu ayetindeki "Let there be light!" ( Işık olsun! ) cümlesindeki aynı üslubu taklit ederek sanki ilahi bir talimatmış, bir vahiymiş gibi bu cümleyi de monolitlerin üzerine yazmışlardır.

Tüm tahakküm taktiklerinin temelini "Korku yayma" oluşturan bu küresel şeytanlar bu monolitlerde de aynı taktiği izleyerek birinci maddeye, insanlığı tehdit edercesine yukarıdaki malum cümleyi yazabilmişlerdir. Allahü Teala'nın ilahi nizamında herşey belirli bir kader ( ölçü ) ile tezahür etmekte ve yine aynı nizamın sistematiğine göre de döngülere maruz kalmaktadır. 

Dolayısıyla hiç kimsenin "insan nüfusunun fazla olduğu", "insanın doğanın kanseri olduğu", "inançların yönetilmesi gerektiği" gibi söylemlerde bulunmaya hakkı olmadığı gibi bu yaklaşım açık ve net bir şekilde şirk günahı kapsamına girmektedir. Allahü Teala nimeti bol ve lütufkar olandır. Şu anda dünyada mevcut nüfusun yüzlerce kat fazlasına yetecek hatta artacak nimet ve rızık mevcuttur. Toprağa bir tohum atıldığında binlerce tohumun tezahür ettiği bir alemde kıtlıktan söz edilmesi mümkün değildir. 

Sistematik ve planlı bir şekilde nimetleri gasp edip insanların yaşam koşullarını zorlaştıranlar, kıtlıklara, sosyoekonomik ve sosyohijyenik ( salgın vb. ) krizlere sebebiyet verenler, doğayı mahvedenler, insanları sömürenler ve yoksullaştıranlar bu monolitleri diken şeytanların ta kendileridir.

Kur'an'ın Şuara suresinin 128. ayetinde bu tip satanik sembolizm içeren yapıtlara ve bu yapıtları ayet süsü veren şeytanlara işaret edilmektedir. 

26/128 - E tebnune bi külli riy'ın ayeten ta'besun
( Her tepeye ayet bina kurar da abesle iştigal edip eğlenir misiniz? )

Maide suresinin 90. ayetinde ise "Ensab" ( Dikilitaşlar ) kavramına dikkat çekilmekte ve kötü anlam yüklenerek negatif frekans yayması için  inşa edilen dikilitaşlar "şeytan işi pislik" olarak tanımlanmaktadır.

5/90 - Ya eyyühellezine amenu innemel hamru vel meysiru vel ENSABÜ vel ezlamü ricsün min ameliş şeytani fectenibuhü lealleküm tüflihun
( Ey o inananlar, kesinlikle şarap, kumar, DİKİLİTAŞLAR ve fal okları şeytan çalışmasından, işinden pisliktir. O halde onlardan kaçının. Umulur ki iflah olursunuz. )

En'am suresinin 112. ayetinde de şeytanların birbirlerine sapık düşünceleri ve eylemleri süslü ve aldatıcı söylemlerle vahyettikleri bildirilmektedir.

6/112 - Ve kezalike cealna li külli nebiyyin adüvven şeyatınel insi vel cinni yuhıy ba'duhüm ila ba'dın zuhrufel kavli ğurura ve lev şae rabbüke ma fealuhü fe zerhüm ve ma yefterun
( Ve her haberci için insan ve cin şeytanlarını işte böyle düşman kıldık. Onlar birbirlerine aldatıcı süslü sözler vahyederler. Şayet Rab’bin dileseydi onu yapamazlardı. Artık onları ve o uydurduklarını bırak. )














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder