29 Ağustos 2020 Cumartesi

Mavi Kan sembolizmi

"Mavi Kan" kavramı, insanlığı tam tahakküm altına almak ve köleleştirmek obsesyonuyla yanıp tutuşan küresel elit aileler tarafından "üstün soyun, kraliyetin ve asaletin, asil ailenin mensubu olmanın sembolü" olarak kabul edilmektedir. Ancak bu sembolizmin ardında küresel ailelerin kendilerini insan soyu olarak değil cin ( sürüngen, reptil ) soyu olarak görmeleri gerçeği yatmaktadır. Sürüngen cinlerin en temel özelliklerinden biri "Soğukkanlılık"tır. Bu minvalde "soğukkanlılık" kavramı empatiden, merhametten, vicdandan yoksunluk ( kalbi katılaşmışlık, kalbi körlük ) olarak tanımlanmaktadır. ( Halk arasındaki "Kalpsiz" ifadesi de konuyla bağlantılıdır. )

Mavi renk "soğuk" bir renktir. İnsan vücudundaki oksijenli temiz kan sıcak bir renk olan "kırmızı" ile karbondioksitli kirli kan ise "mavi" renk ile sembolize edilmektedir. Dolayısıyla kırmızı pozitif frekans tesirlerini, mavi ise negatif frekans tesirlerini sembolize etmektedir. ( Esasen kırmızı renk düşük frekansı simgeler. Ancak bu konu özelinde farklı bir konumlama söz konusudur. )



Filmlerde ve çizgi romanlarda Cinler "mavi renk" ile resmedilirler. 


2009 yılı yapımı olan Avatar filmindeki Avatar'larda dev cüsseleri, mavi renkleri ve sivri kulaklarıyla cinleri - Nefilleri ( düşmüş melekler ) sembolize etmekteydiler.

Hinduizmde tanrı olarak anılan cinler de mavi renk ile resmedilir.


Shiva

Kur'an'da cinlerin "Dumansız ateş alevinden yaratıldıkları" bildirilir. "Dumansız ateş " kavramı süptil madde enerji frekansını temsil ettiği gibi bol ve yoğun oksijenli yanma halinde ortaya çıkan sivri, mavi renkli ve dumansız alevi de temsil etmektedir. ( Cinler bu nedenle sivri kulaklı resmedilirler. )

55/15 - Ve halekal canne min maricin min nar ( Ve cini dumansız ateş alevinden yarattı. )

Ayrıca bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2016/10/cin-sembolizmi.html

Taha suresinin 102. ayetinde "suçluların masmavi toplanacakları" bildirilmektedir. Bu ifade sürüngen cinlerin kanına yani genetik yapısına işaret etmekte gibidir.

20/102 - Yevme yünfehu fis suri ve nahşürul mücrimıne yevmeizin ZÜRKA

( Borunun içine üflendiği gün. O gün suçluları MASMAVİ toplarız. )

Mavi rengin dalga boyunun ve frekansının kaynaklarda 666 ve 9 nümerolojisi içerecek şekilde yer alması da konu bağlamında  düşündürücüdür.

Renklerin dalga boyu ve frekans tablosu

İngiliz ve Amerikan bayraklarındaki kırmızı ve mavi renkler, insan - cin melezi sembolizmi içermekte olabilir.

   


Asur / Süryani bayrağındaki "Mavi" ve "Kırmızı" şeritler tıpkı İngiliz bayrağında olduğu gibi cinlerin sembolik mavi kanını ve insanın kırmızı kanını temsil etmekte ve cin melezi olduklarını vurgulamak isteyen bir halkı tanımlamaktadır.

Asur ( Asuri / Süryani ) Bayrağı


Atatürk'ün "Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda gizlidir." söylemi de insan soyuyla cin soyunun kadim mücadelesine işaret etmekte gibidir.

Matrix filminde Morpheus'un Neo'ya sunduğu iki seçim opsiyonundan birinin "kırmızı hap" ( gerçek ), diğerinin "mavi hap" ( aldatma ) olması da bu bağlamda bir semboldür.


Bu seçim opsiyonları günümüze uyarlanacak olursa şöyle bir görsel ile sembolize edilebilir. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder