21 Kasım 2022 Pazartesi

"Travma" bazlı zihin kontrol sınavı

"Trauma" ( Travma ) kelimesi Almanca* "Traum" ( Rüya, Görüm ) kelimesinin bir tezahürü olup tıpta, bedeni veya ruhi zedelenmeye ve şiddetli korkuya sebep olan dış etken olarak tanımlanmaktadır. ( * İngilizcede de "Dream" olarak telaffuz edilir. )

Her ayet gibi çoklu anlamları olan İsra suresinin 60. ayetinde "Travma" kavramına ilişkin bilgiler, bu kelimenin tezahürü vasıtasıyla bildirilmektedir.

17/60 Ve iz kulna leke inne rabbeke ehata bin nas ve MA CEALNER RUY'ELLETİ ERAYNAKE İLLA FİTNETEN LİN NASİ VEŞ ŞECERATEL MEL'UNETE FİL KUR'AN ve NUHAVVİFUHUM fe ma yeziduhum illa tuğyanen kebira

( Ve zamanında sana "Kesinlikle Rab’bin insanları kuşatmıştır." dedik. SANA GÖSTERDİĞİMİZ O RÜYAYI VE O KUR'AN'DA LANETLENMİŞ AĞACI İNSANLAR İÇİN SINAV OLMASİ HARİCİNDE OLUŞTURMADIK. ONLARI KORKUTURUZ onlara büyük azgınlık haricindekini artırmaz. )

Ayette "Sınav" olarak tanımlanan kavramlardan ilki olan "Ruya" kelimesi, küresel cin ve insan şeytanların insanlar üzerinde daimi "Travma" etkisi ( korku, panik ) yaratmak üzere kurguladıkları tuzaklarını ( komplolarını ), "Şeceratel mel'unet" ( Lanetlenmiş ağaç ) ise insanın ilk ve en büyük hatayı yaparak nefsani menfaat ilişkisine girdiği cin soyunu, cinlerin soyağacını simgelemektedir. Ayette yer alan "Korkuturuz" kelimesi vasıtasıyla da "Travma" olgusuna işaret edilmekte ve dünya hayatının travma niteliğinde bir sınav olduğu, bir başka deyişle şeytanların travma bazlı zihin kontrolüne kapılıp kapılmama sınavı olduğu bildirilmektedir.

Zihin kontrol ve programlama uygulamalarındaki temel metod acı verme, yoksun bırakma, ümitsizliğe düşürme gibi fiziksel ve psikolojik ( bedeni ve ruhi ) yıkım unsurlarından oluşan travma yaratma metodudur. Zira travma esnasında oluşan aşırı korku, bilinçte bir boşluk oluşturarak süjeyi bilincini kullanamaz hale ve dış telkine açık hale getirir. Süjenin, travma anlarını daha sonra hatırlamamasının sebebi bilinçte oluşan bu boşluktur. İşte bu esnada yapılan dış telkinler ile bilinçte oluşan boşluğa bilgi ekimi, bilişsel kodlama ve zihin programlama mümkün olmaktadır. Zihin programına maruz kalan bir süje, programlama sonrasında belirli mesajlar içeren dış stimülatörlerin ( şekil, ses vb. ) tesiriyle bir robot gibi yönlendirilebilmektedir. Travma bazlı zihin kontrol metodu ajan, terörist, tarikat müridi vb. oluşturmak amacıyla kullanılmaktadır. 

Cin hibridi şeytanlar ve onların neferleri, kadim hedefleri olan küresel kitle kontrolünü sağlayabilmek ve tam tahakküm ortamını tesis edebilmek amacıyla binlerce yıldır sürekli olarak insanlar üzerinde muhtelif küresel travmalar ( savaş, ekonomik kriz, kıtlık, salgın vb. ) yaratmaktadırlar. Döngü sonunda olunması nedeniyle 2019 yılından itibaren travma uygulamalarının yoğunlaştığı ve aralıksiz devam ettirildiği müşahade edilmektedir.

Bu süreçten olumsuz etkilenmemenin yegane yolu ilme yoğunlaşmak, tefekkür etmek ve ilmi paylaşmak suretiyle yüksek frekans yayılımına ve şeytanların engellemeye çalıştıkları kolektif bilincin tesisine katkıda bulunmaktır. Birleşik insanlığın özü olan kolektif bilinç, Allah'ın izniyle, insanları şeytanların hakim olduğu bu dünya cehenneminden kurtaracak en büyük güçtür. 

Ayrıca bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2020/03/travmaya-bazl-zihin-kontrol-ve.html

3 yorum:

  1. Mecaz sözcüğü “geçit,köprü” demek olan macaz kökünden geliyormuş. Mucizeyi de icaz kökünden geliyor diye yazmışlar aciz bırakan şey anlamında. Acaba mucize ile mecazın kökü aynı olup mucize daha sonra yanlış anlatılmış olabilir mi? Yani ikisinin de kökü geçit,köprü olabilir mi?

    YanıtlaSil
  2. "CZ" kökünden olan aşağıdaki kelimelerden bazıları farklı anlamları temsil ediyorlarmış gibi görünseler de ortak kök anlam olan "Geçiş, Yol, Vasıta" anlamını taşımaktadırlar.

    İCaZet = Yol verme, İzin verme, Uygun görme
    CevaZ = Yol, İzin
    MeCaZ = Geçecek yer, Yol ( Edebiyatta bir anlatım yolu, anlatım vasıtası )
    CaiZ = Yol verilmiş, Uygun, İzinli, Müsaadeli
    CeZa = Yapılanın karşılığını verme yolu - vasıtası, Karşılıklandırma vasıtası
    ACZ = Yapmaya yol bulamama
    AciZ = Yapmaya yol bulamayan
    İ'CaZ = Acze düşürme, Yapamama yolunu açma
    Mu'CiZe = Acze düşürücü, Yolsuz - Vasıtasız bırakan ( Kimsenin yapmaya yol bulamadığı )

    Aşağıdaki kelimeler ise yine "CZ" kökünden olup "Az, Küçük, Zayıf, Yetersiz" kök anlamlarını içermektedir.

    CüZ = Küçük parça, Kısım
    İCaZ = Az sözle çok şey anlatma yolu - vasıtası
    VeCiZ = Az sözle çok mesaj veren, Özlü ( "İcaz"dan türeme )
    CeZ = Küçük kara parçası, Ada

    "AcZ" kelimesinin "Küçük, Zayıf" anlamı ilintisi de mevcuttur.

    YanıtlaSil
  3. Süre
    Sahur
    Sur
    Savur
    Hour
    Sar

    Sanki bu kelimeler arasında da bir ilinti var gibi. Etimolojik olarak yok biliyorum ama hem sessiz ortaklığı olsun hem zamanla ve sarmayla alakalı oluşları olsun bir ortaklık var gibi.

    YanıtlaSil