31 Temmuz 2017 Pazartesi

Zürka ... Türkuaz ... Türk ... Göktürk ... Sirius

Kaynaklara göre, "Mavi Kan" terimi Avrupa Kraliyetine ilişkin soyluların !!! asaletini ve onlara ilişkin sosyal sınıfı  simgelemektedir. Bahsedilen soyluluk ise cinlerin "sürüngen" ( reptilian ) soyundan ileri gelmektedir. Yani Kur'an'daki yasaklanmış "soy ağacı" ile ilintilidir. Satanist elitler melezi oldukları cin soyunu insan soyuna göre üstün görmektedirler. 
 
"Mavi" renk yani "Zürka" ( Türkuaz ?? ) kelimesi gerçekten cin soyu sürüngenleri, onların kanını mı nitelemektedir? Yoksa bu bir aldatmaca olup, mavi renk Mavi Gezegen olarak bilinen Sirius yıldız sistemine ait gezegeni ve insanlığın kökeni olan Türk' ü mü temsil etmektedir? Cin soyu olanlar kendilerini "Mavi Kan"lı olarak lanse edip, esasında Melek taklidi mi yapmaktadırlar?

İncil'deki şu ayet önemlidir;

48 2 Corinthians 11/14 Buna şaşmamalı. Şeytan da kendisine ışık meleği süsü verir.

Zürka kelimesi ile Türk kelimesi arasındaki fonetik benzerlik dikkat çekicidir.
 
Taha 20/102 - Yevme yünfehu fis suri ve nahşürul mücrimine yevmeizin zürka ( Borunun içine üflendiği gün. O gün suçluları masmavi toplarız. )
 
Bu ayete göre toplayanların "mavi" olması ihtimali öne çıkmaktadır. Zürka = Sirius = Türk ilişkisi ve Sirius takımyıldızına bağlı gezegenlere "Mavi Gezegen" nitelemesi yapıldığı dikkate alındığında durum biraz daha netleşmektedir. Melek ile Sirius arasındaki ilişki bu noktada da gündeme gelmektedir. Söz konusu sure Taha suresi olup, bu kelime Mu * dilinde "Ta" ( Yıldızlar ) * , "Ha" ( Su ) * olmak üzere "Su ihtiva eden yıldızlar", Arapça'da ise "Düzenlenmiş" anlamına gelmektedir. Ayrıca "Mavi" kelimesi "Ma" ( Su ) ve "Vi" ( Gibi olan ) kelimelerinden oluşmaktadır. ( Uhra ( Öte ) + Vi ( Gibi olan ) ... "Uhrevi" gibi )

* "Ta" kelimesi Türkçe'de "Uzakta olan" anlamında kullanılır. "Ta uzakta / Ta orada" yani "Yıldızlar kadar olan mesafede" yani "çok uzakta", "Ha" kelimesinin ise suyu ifade eden ve Hidrojenin sembolü olan "H" ile ilgisi olabilir. ( Örnek : DeHidrasyon sudan arındırma anlamına gelmektedir. ) "Mu" kelimesi de Arapça'daki "Ma" ( Su ) kelimesinin kökeni gibidir.

"Göktürk" kavminin ismi "Gök" ( Mavi ) ve "Türk" kelimelerinden oluşmaktadır. Göktürk kavminin bayrağında "Köpek / Kurt" figürü olması Canis Major yani Büyük Köpek olarak adlandırılan Sirius yıldızıyla ilişkiyi ortaya koymaktadır. Göktürkler, Mavi Türkler olarak da anılmaktadır.


                                                                  
                         Göktürk Bayrağı

Ayette "suçluların toplanmasından" bahsedilmektedir. Kafirlere yani inkarcılara "göklerin kapılarının açılmayacağı", "kafirlerin çok düşük oldukları dünyada yani yerde kalacakları ve yerin cehenneme dönüşeceği" gerçeği düşünüldüğünde, ayette anılan suçlular affedilmek üzere toplananlar mıdır? Zira suredeki "af vesileciliğinden" aşağıdaki ayetler önem arzetmektedir.

Taha 20/109 - Yevmeizin la tenfeuş şefaatü illa men ezine lehür rahmanü ve radıye lehu kavla ( O gün, Rahman' ın kendilerine izin verdiği ve sözlerinden dolayı kendilerine razı, hoşnut olduğu kimseler haricindekilerin af vesilecilikleri fayda etmez.  )

Taha suresindeki "cennet ortamı" tanımlaması;

Taha 20/118 - İnne leke en la tecua fıha ve la ta'ra ( Kesinlikle sana orada acıkmaman ve çıplak olmaman vardır. )

Taha 20/119 - Ve enneke la tazmeü fıha ve la tadha ( Ve kesinlikle sen orada susamazsın ve sıcakta yanmazsın. )

Cennetten kovulma / cennetten dünyevi materyel ortama inme hususunu içeren ayet;

Taha 20/123 - Kalehbita minha cemıan ba'duküm li ba'dın adüvv fe imma ye'tiyenneküm minnı hüden fe men ittebea hüdaye fe la yedıllü ve la yeşka ( "Birbirinize düşman olarak oradan topluca inin. Eğer benden kesinlikle size yönlendirme gelirse, yönlendirmeye tabi olan kimseler artık sapmazlar ve meşakkatlı bedbaht olmazlar." dedi. )

Ve yine toplama hadisesi;

Taha 20/124 - Ve men a'rada an zikrı fe inne lehu meıyşeten danken ve nahşüruhu yevmel kıyameti a'ma ( Ve kim beni hatırlamadan yüz çevirip dönerse, dar geçimlik kesinlikle onadır. Onu ayağa kalkış gününde kör olarak toplarız. )





 
 
 
 

 

 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder