19 Mart 2021 Cuma

Hastalık aşılamak!?

Evvelce "Zion ve Zionism" başlıklı bölümde de değinildiği üzere Fransa'daki bir gizli cemiyetin 1900'lü yıllarda yaptığı bir toplantıya ait tutanaklar 1902-1903 kışında bir Moskova gazetesinde "Siyon Liderlerinin Protokolleri" ismiyle tefrika halinde yayımlanmıştır. 1905 yılında ise Rus papaz profesör Sergyei Nilus bu tutanakları yine aynı isimle kitap halinde bastırarak yayımlamıştır. Söz konusu protokoller küreselcilerin insan ırkını tam tahakküm altına alabilmek için uyguladıkları acımasız metodların ve senaryoların bir özeti niteliğindedir. ( Kitabın dilinin gizli cemiyet toplantısı esnasındaki protokol dili olmadığı açıkça görülmektedir. Okültizme ve ezoterizme azami hassasiyet gösteren, aralarında her şeyin iletişimini kodlar, semboller, şifreli kelimeler ile yapan bir kitlenin, toplantılarında bu derece açık, bariz ve hatta "zeka geriliği olana anlatır gibi" ifadeler kullanması pek mümkün görünmemektedir. Dolayısıyla söz konusu kitap, protokol alıntısı süsü verilmiş ancak aslında doğrudan kendilerinden olmayanlara hitaben yazılmış ve yayılması istenmiş gibi görünmektedir. Zaten bu metod, temel şeytani metodlardandır. )

10 numaralı protokolün sonlarındaki şu cümle tek cümlelik bir özet niteliği taşımakla birlikte, dijital dönüşüm ve dijital kölelik projesini hızlandırmak amacıyla kurgulanmış olan mevcut pandemi vakasına ve aşılama operasyonuna da işaret eder niteliktedir. 

"Fakat siz mükemmelen ve çok iyi bilirsiniz ki bütün milletler tarafından böyle isteklerin ifade edilmesi imkânını hasıl etmek için; her memlekette halkın hükümetleri ile münasebetlerinde tamamen beseriyeti tüketecek derecede çekismeler, kin, mücadele, hased ile ve hattâ iskence kullanarak, siddetli açlık ile, HASTALIK AŞILAYARAK ve yokluk ile karışıklıklar meydana getirmek zaruridir. Şöyle ki Yahudi Olmayanlar paraca ve her konuda bizim tam hâkimiyetimiz içinde sığınak bulmaktan başka kendilerine açık bir yol olmadığını görsünler. Fakat eğer biz dünya milletlerine nefes alacak bir mahal bırakırsak özledigimiz an belki de hiç gelmeyecektir."


Ayrıca bkz.


Allahu Teala'nın dilediği kullarını bu durumdan nasıl koruyacağı ise Tur suresinin 27. ayetinde dua formatı ile bildirilmiştir.

52/27 Fe (1) menne (2) allahu (3) aley (4) na (5) ve (6) veka (7) na (8) AZAB (9) es (10) SEMUM* (11)

( Böylece Allah üzerimize nimet verdi ve bizi İÇE İŞLEYEN ZEHİRLİ ATEŞ azabından korudu. )

* "Semum" kelimesindeki "Sem" kökü "Sam Yeli" kelimesinde de yer almaktadır. Bilindiği üzere Sam Yeli, içe işleyerek kavuran çöl rüzgarıdır.

"Naris Semum" ifadesinin ilk kez geçtiği ayette ise cin tanımı yer almaktadır.

15/27 Ve (1) el (2) canne (3) halakna (4) hu (5) min (6) kablu (7) min (8) NAR (9) es (10) SEMUM (11)

( Ve cin, onu önceden, İÇE İŞLEYEN ZEHİRLİ ATEŞTEN yarattık. )

- Yukarıdaki iki ayetin de numaraları 27 olup bu sayının nümerolojik değeri 9 olmaktadır.

- Her iki ayette de 11'er kelime bulunmaktadır. 

- Ayet numaralarının nümerolojik değeri ve ayetlerdeki kelime sayısı 9/11 kavramına işaret etmekte gibidir.

- Ayetlerdeki "Azab" ve "Nar" kelimeleri bulundukları ayetlerdeki 9., "Semum" kelimesi ise 11. kelimedir. ( 9/11 nümerolojisi )

Coronavirus ve 11 ilişkisi açısından ilginç bir durum ortaya çıkmakta gibidir. ( Ayrıca bkz. "Coronavirus ve 11 ritüeli" başlıklı bölümler. )

NAR ( Ateş ) kelimesi ile COVID19 virüsünün ve aşının niteliğini tanımlayan RNA ( Ribo Nükleik Asit ) kelimesi arasındaki harf benzerliği de dikkat çekmektedir. "Asit" kimyasal yanmaya / ateşlenmeye sebebiyet veren bir maddedir. Ayrıca "Coronavirus" ve mRNA" enjeksiyonu vücutta "ateşlenmeye" sebep olabilmektedir.

15/27 Ve (1) el (2) canne (3) halakna (4) hu (5) min (6) kablu (7) min (8) NAR (9) es (10) SEMUM (11)

( Ve cin, onu önceden, içe işleyen zehirli ateşten yarattık. )

Ayetteki Nar ( Ateş ) kelimesi 9., Semum ( İçe işleyen zehir ) ise 11. kelimedir. Bu durum 9/11 ve 11 nümerolojisini ortaya koymaktadır.

"http://www.smmrna.org/homepage.php"  isimli web sitesinde SMMRNA (Small Molecule Modulators of RNA / Küçük RNA Molekül Değiştiricileri ) hakkında bilgi verilmektedir.

NARis SeMuM ... NAR SMM ... SMMRNA !!!

COVID19 bir RNA virüsü, aşı da bir RNA aşısıdır. Yani her ikisi de NAR ( Ateş ) gibi görünmektedir.

Aşının ismi MRNA'dır. ( Messenger RNA )

Mar = Yılan, Yönetici
Na = Biz

Marna = Yılanımız, Yöneticimiz

İnsana aşı yoluyla cin DNA'sı enjekte ederek bir nevi "biotasallut" mu yapılmaktadır? 

Bu yolla insanlar cinlere host beden mi yapılmaktadırlar?

SG1 isimli 80'li yıllar dizisinde Goauld ( "Altın" ile ilintili ... Gold ve Au ) adı verilmiş cinler / yaratıklar insanların içine yerleşi p onları kendilerine köle yapıyorlardı.

İncil'de Mesih İsa için şu kelime geçer. MARANATA ( Yöneticimiz Geldi )

Mar * = Yönetici
Na = Biz
Ta = Geldi

* Çift anlamlı kelime. Yılan ve Yönetici

Zionistler yılan karakterini ilâh ve yönetici addederler. ( "Başkan" anlamına gelen "Mayor" ve "Maire" kelimeleri de MR kökündendir. ) Tersten anlam yükleme ve sembolizm.

İsra suresinin 50. ayetinde "insanın göğsünde büyüyen yaratık" ifafesi yer alır. ( Coronavirusün ciğerleri yani göğsü hedef alması bu noktada dikkat çekmektedir. )

17/50 Kul kunu hicareten ev hadida ( De ki: "Taş veya demir olun." )

17/51 EV HALKAN MİN MA YEKBURU Fİ SUDURİKUM .... ( VEYA GÖĞÜSLERİNİZİN İÇİNDE BÜYÜYEN YARATIK.

Taş, Demir veya CİN olmak....Aşılama yoluyla tersine evrim??!! 

Hacc suresinin 2. ayetinin birçok anlamından biri de "aşılama operasyonunu" tanımlıyor olabilir. Ayette "insanların sarhoş gibi olduklarından" ve "kadınların çocuklarını düşürdüklerinden, çocuk doğuramadıklarından" bahsedilmektedir. Aşının kısırlık etkisi olup olmadığı mechuldur.

22/2 Yevme teravneha tezhelu kulli murdiatin an ma erdaat ve TEDAU KULLİ ZATİ HAMLİN HAMLEHA ve TERAN NASE SUKARA VE MA HUM Bİ SUKARA ve lakinne AZABellahi şedid

( Onu göreceğiniz gün, tüm emziren kadınlar o emzirdiklerinden vazgeçerler. HER YÜK SAHİBİ KADIN YÜKÜNÜ BIRAKIR. İnsanları SARHOŞ görürsün de onlar SARHOŞ değillerdir. Lakin Allah' ın AZABI şiddetlidir. )

Ayetteki "Azab" kelimesi yukarıda 52/27 kodlu ayetteki "Azabes Semum" olabilir.

Al'i İmran suresinin 16. ayetinde Allahu Teala'nın inanan ve iyilikler yapan kullarını "Nar" azabından koruyacağı dua ayeti vasıtası ile bildirilmektedir.

3/16 Ellezine yekulune rabbena innena amenna fağfir lena zunubena ve KİNA AZABEN NAR

( O, "Rab’bimiz kesinlikle biz inandık, o halde bize günahlarımızı affet ve bizi ATEŞİN AZABINDAN KORU." diyenler. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder