17 Eylül 2019 Salı

Zion ve Zionism

Cin şeytanı İblis'i ilah addeden "Siyonizm" daha doğrusu "Zionism", küresel satanist elitin tüm dünya insanlarını "Yeni Dünya Düzeni" ideali çerçevesinde ve "Tek Dünya Devleti" yapısı altında köleleştirme planına verdiği isimdir.

Siyonizm, kibire kaynaklı negatif enerjinin tezahürü olan Satanizmin bir diğer ismi olup kökeni, cinin kendisini insandan üstün görmesine ve isyan etmesine dayanır. İlgili ayetler şöyledir.

7/12 - Kale ma meneake en la tescüde iz emartük kale ene hayrun minh halaktenı min narin ve halaktehu min tıyn 
( “Sana emrettiğim zaman, seni yere kapanmaktan ne men etti?” dedi. “Ben, ondan daha hayırlıyım. Beni ateşten yarattın, onu çamurdan yarattın." dedi. )

7/13 - Kale fehbıt minha fe ma yekunü leke en tetekebbera fıha fahruc inneke mines sağırın ( "Öyleyse oradan in. Artık sana orada kibirlenmek olmaz. Haydi çık, kesinlikle sen alçaklardansın." dedi. )

Bu çerçevede, cin soyundan olduklarını iddia eden bu satanist kitle, insanların, kendilerine hizmet etmek üzere yaratılmış hayvanlar olduklarına ve bu nedenle insanları tam kontrol ve tahakküm altına almalarının ilahi bir vecibe olduğuna inanmaktadırlar.

"Tanrı gibi olma" ( haşa ) hevesinin yansıması olan "Zion" kelimesinin kök analizi şöyledir. 

Zion ... Zi + On ... Zi ... Di* ... "Di"eu" ( İlah ) ... "Dei"ty" ( İlahi Karakter ) ... "Dei"sm" ( İlahçılık ) ... Zionism ( Tanrısalcılık / İlahsalcılık / İlah gibi olmacılık )

Bugün dünya toplumlarını şirketler kanalıyla tahhküm altına almaya ve köleleştirmeye çalışan küresel aileler kurdukları şirketlerin tepe yöneticileri için CEO ( Chief Executive Officer ) ismini uydurmuşlardır. CEO yazılıp SİO okunan bu kelime vasıtasıyla Zion ( Zi ( Tanrı ) + On ( Üstünde, Gibi olan ) ... Tanrı’nın Üstünde Olduğu / Tanrı Gibi Olan ) kelimesi dolaylı olarak zikredilmektedir. Şirketlerde CEO’lar çalışanların kaderini belirleyen, sübjektif yargılarıyla çalışanları değerlendiren, çalışanlar arasında hiyerarşi ve kademe tayin eden, herşeye karar veren, herşeye yetkisi olan bir konumda tutulmak suretiyle sözde Tanrı sembolizmi yapılmaktadır.

* Arapça'da da "z" harfi "d" olarak okunabilmektedir. ( Örnek : Bazı-Badı, Razı-Radı, Zürt-Dürt, Beyaz-Beyad ... ) 

"ZEus" = "DYeus" yani "DIeu" ( Fra. ) yani "Tanrı" "Zeus" kelimesinin kökü "Ze" veya "Zi" kelimesidir. "Us" kelimesi ise tek başına anlam içermeyen ek işlevi görmektedir. ( Örnek : "Calcul - CalculUS", "Jes ( Iys / İsa ) - JesUS" vb. ) 

On ... An ( Arapça ) ... Üstünde, Üzerinde, - gibi olan

Zion = Üstünde Tanrı'nın Olduğu / Tanrı gibi olan

Siyon / Zion kelimesinin bir tepenin, dağın ismi olarak geçtiği Tevrat ayetleri aşağıdadır. 

19 Mezmurlar 132-13 Çünkü RAB SİYON'u seçti, Onu konut edinmek istedi. 

19 Mezmurlar 48-11 Sevinsin SİYON DAĞI, Coşsun Yahuda beldeleri Senin yargılarınla! 

19 Mezmurlar 2-6 Ve, "Ben KRALIMI Kutsal dağım SİYON'a oturttum" diyor.*

Cinlere kulluk eden Siyonistler, taptıkları yani ilah addettikleri İblis'i, Kudüs olarak bilinen Jerusalem'de * yeniden inşa etmeyi planladıkları boyutlar arası portal ( Star Gate ) niteliğindeki Süleyman Tapınağı'nın manyetik enerji frekansı vasıtasıyla üst boyuttan getirmeyi ve Süleyman Tapınağı'nda tahta oturtarak dünyayı yönetmesini sağlamayı planlamaktadırlar. 

*"Jerusalem" kelimesi Arapça'da "Kurtuluş / Barış Yurdu" anlamına gelen "Darüsselam" kelimesidir. ( Dar = Yurt, Selam = Kurtuluş, Barış, Esenlik )

"Darüsselam" kelimesi Kur'an'da "Cennet"i  ( Sirius ) ifade etmek üzere En'am suresinin 127. ayetinde geçmektedir.

6/127 - Lehüm (1) DAR (2) US (3) SELAMİ (4) ınde (5) rabbi (6) him (7) ve (8) hüve (9) veliyyü (10) hüm (11)  bi (12) ma (13) kanu  (14) ya'melun (15) ( Onlara Rab’leri indinde SELAMET YURDUvardır. Yapmış olduklarından dolayı O onların dostudur. )

Darus Selam = Jerusalem ( Kudüs )

Ayetin sure numarası 6, ayet numarası 127 olup ayette 15 ( 1+5 = 6 ) kelime bulunmaktadır. Allahü Teala'nın ilahi mühür sayıları olan 66 ve 10 ... 1 ( 127 ) nümerolojik olarak tezahür etmektedir. ( 1,2 ve 7 sayıları "Allah" kelimesinin Kur'an'daki tekrar adedi olan 2701 sayısını oluşturan rakamlardır. )

Maddenin ve nefsaniyetin negatif tesiri altındaki  Siyonistlere göre "Cennet" ( kendi anladıkları manasıyla ) dünyada kurulacak ve merkezi de Jerusalem ( Kudüs ) olacaktır.

Siyon / Zion aynı zamanda "Kız" olarak da sembolize edilmektedir. ( "Tanrı Kapısı" anlamına gelen Babil, İncil'de kötülüklerin kaynağı olam "Fahişe" olarak sembolize edilmiştir. )  

23 Isaiah 1-8 SİYON KIZI bağdaki çardak, salatalık bostanındaki kulübe gibi, Kuşatılmış bir kent gibi kalakalmış. 

24 Jeremiah 6-2 SİYON KIZINI*, o güzel, narin kızı yok edeceğim. 

* İstanbul'daki "Notre Dame de Sion" ( Bizim Siyon Kızımız / Kadınımız ) lisesi ismini "Siyon Kızından" almıştır.

                                         
       Zion Tepesi / Dağı ( Jerusalem / Kudüs )

Zion Dağı'nın koordinatlarında ( 31.7709° N, 35.2285° E ) 66 nümerolojisi olması da ayrıca ilginçtir. ( 31+35 = 66 ) ( Bilindiği üzere 66 sayısı Allah kelimesini oluşturan Arapça Elif Lam Lam He harflerinin ebced değerleri toplamı olan sayıdır. )

Fransa'daki bir mason locasında 1900'lü yıllarda yapılan gizli bir toplantıya ait tutanaklar 1902-1903 kışında bir Moskova gazetesinde "Siyon Liderlerinin Protokolleri" ismiyle tefrika halinde yayımlanmıştır. 1905 yılında ise Rus papaz profesör Sergyei Nilus bu tutanakları yine aynı isimle kitap halinde bastırarak yayımlamıştır. ( Kitabın dilinin masonik toplantı esnasındaki protokol dili olmadığı açıkça görülmektedir. Okültizme ve ezoterizme azami hassasiyet gösteren, aralarında her şeyin iletişimini kodlar, semboller, şifreli kelimeler ile yapan bir kitlenin, toplantılarında bu derece açık, bariz ve hatta "zeka geriliği olana anlatır gibi" ifadeler kullanması pek mümkün görünmemektedir. Dolayısıyla söz konusu kitap, protokol alıntısı süsü verilmiş ancak aslında doğrudan kendilerinden olmayanlara hitaben yazılmış ve yayılması istenmiş gibi görünmektedir. Zaten bu metod, aşağıdaki alıntılarda da görüleceği üzere temel şeytani metodlardandır. )

Yahudiye ülkesinden olmak yani Yahudi olmak Siyonist ( Satanist ) olmak anlamına gelmemektedir. Bu çok önemli bir husus olup Kitab-ı Mukaddes'in Vahiy suresinin 2-9 kodlu ayetinde bildirilmektedir.

66 Vahiy 2-9 Sıkıntılarını, yoksulluğunu biliyorum. Oysa zenginsin! Yahudi olduklarını söyleyen, ama Yahudi değil de Şeytan'ın havrası durumunda olanların iftiralarını biliyorum.



Kitaptan alıntı olan aşağıdaki bölümler şeytanların tuzaklarını, insanları saptırma, sömürme ve kontrol etme yöntemlerini ve sapkın zihniyetlerini gözler önüne sermektedir. 

"Böylece halk dürüst kimseleri mahkum eder ve suçlu kimseleri suçsuz çıkarır, her ne isterse yapabileceğine gittikçe daha çok inanır. Bu durum sayesinde halk her türlü muvazeneyi yok eder ve her adımda karışıklık meydana getirir." 

"Hürriyet kelimesi insan topluluklarını her kuvvete, her çeşit otoriteye, hatta Allah'a ve yaratılış kanunlarına karşı savaşa sevkeder. Bunun içindir ki biz krallığımızı kurduğumuz zaman, zalim bir prensip ifade eden ve kitleleri kana susamış hayvanlar haline getiren bu kelimeyi hayat lügatından silmeye mecbur olacağız." 

"Ancak çoçukluğundan beri müstakil olarak hükmetmek için eğitilmiş bir kimse siyaset alfabesi ile tertip edilebilen kelimelerin manâsını anlayabilir." 

"Ancak müstebid bir hükümdar ile bu planlar geniş ve açık bir şekilde, üzerinde dikkatle durularak hazırlanabilir ve devlet mekanizmasının parçaları arasına uygun bir şekilde dağıtılabilir. Bundan çıkan zaruri sonuç şudur ki, herhangi bir memleket için tatmin edici hükümet şekli birdir. O da sorumlu bir şahsın ellerinde toplanmasıdır."

"Parolamız kuvvet ve yapmacıktır. Bu kötülük, sonunda iyiliği elde etmek için tek ve yegâne vasıtadır. Bundan dolayı gâyemizi elde etmeye hizmet edecekleri zaman rüşvetçilik, düzenbazlık ve hıy'anet hususlarında duraklamamalıyız. Siyaset yolu ile başkalarının mülkünü tereddütsüz olarak nasıl ele geçireceğimizi bilmeliyiz; eğer bu yolla başkalarına boyun eğdirmeyi ve hükümdarlığımızı temin edebileceksek." 

"Yetişmiş bir kimse bir budala da olsa yine hükmedebilir. Halbuki yetişmemiş kimse çok zeki olsa da siyasetten birşey anlamaz." 

"Gayelerimize erişebilmek için harplerin mümkün olduğu kadar arazi kazançları ile neticelenmemesi zorunludur. Böylece harpler ekonomik alana kaydırılacaktır." 

"Halkın içinden kabiliyetleri ve kölece itaatlerine göre titiz bir dikkatle seçeceğimiz idareciler, idare etme sanatında eğitim görmemiş kimselerden olacak ve bundan dolayı kendilerinin müşavirleri ve uzmanları olan ve çoçukluklarından beri bütün dünya işlerini idare etmek için yetiştirilen bilgi ve zeka sahibi kimselerin ellerinde oyuncak olacaklardır." 

"Bu sebepledir ki bütün imanların el altından mahvına çalışmak, Yahudi Olmayanların kafalarından Allah ve maneviyat düşüncelerini koparmak ve onların yerine aritmetik hesaplar ve maddi ihtiyaçları yerleştirmek bizim için zaruridir." 

"Bizzat Allah tarafından bütün dünyanın idaresi için bizim seçildiğimizi peygamberler söylemiştir. Allah bizi bu vazifeyi görebilecek bir zeka ile teçhiz etti. Hasım tarafta bir zeka olsaydı bize karşı hâlâ mücadele edebilirdi." 

"Siyasetin âhlak ile ortak hiçbir yönü yoktur. Âhlaka uygun bir şekilde hüküm süren bir hükümdar mâhir bir politikacı değildir ve bundan dolayı tahtında sağlam duramaz. Hükmetmek isteyen kimse hem kurnazlığa hem de yapmacılığa başvurmalıdır. Açık sözlülük, dürüstlük gibi halk arasında meziyet sayılan vasıflar siyasette kusurdurlar. Çünkü bunlar en kuvvetli düşmandan daha tesirli olarak ve daha kesinlikle hükümdarları tahtlarından düşürüler. Bu gibi vasıflar Yahudi Olmayanların krallıklarına ait olmalıdır. Fakat biz hiçbir surette o vasıfları rehber edinmemeliyiz." 

"İhtiyacımız olan insanlarla münasebetlerimizde daima beşer düşüncesinin en hassas duyguları, para hesabı, tamah ve insanın maddi ihtiyaçları hususundaki açgözlülük üzerinde işlemek suretiyle zaferimiz kolaylaştırılmış bulunmaktadır. Bu beşeri zafiyetlerin her biri tek başına ele alınınca şahsi teşebbüsü felce uğratmaya yeterlidir. Çünkü insanların temayüllerine göre istedikleri verilerek faaliyetleri satın alınmıştır. " 

"Bizim tertip ettiğimiz Darwinizm, Marxism, Nietzcheism'in başarılarını dikkatle düşünün. Biz Yahudiler için bu direktiflerin Yahudi Olmayanların fikirleri üzerinde nasıl bir bölücü etki yaptığını görmek herhalde zor olmayacaktır." 

"Aslında bizim masonik parolamızın ifadeleri olan liberal kelimeler yâni «hürriyet, eşitlik, kardeşlik», biz krallığımızı kurduğumuz zaman bizim tarafımızdan artık bir parola teşkil etmeyen ve sadece bir idealizm İfade eden sözler haline yani «hürriyet hakkı, eşitlik vazifesi, kardeşlik ideali» şekline çevrilecektir. Böylece o şekle sokulacaktır ki boğayı boynuzlarından yaklamış olacağız. Biz şimdiden kendimizinkinden başka her çeşit idareyi, her ne kadar onlardan çoğu hukukan mevcud bulunuyorlarsa da, fiilen yok etmiş bulunuyoruz." 

"Size bir vicdan rahatlığı içinde anlatmak durumundayım ki lider atına binmiş olarak ve bütün askerlerimizin başı olarak, biz kanun yapıcılar, hukukî ve cezaî kararlar infaz edeceğiz, biz öldüreceğiz ve biz affedeceğiz. Biz irade kuvveti ile idare edeceğiz. Çünkü ellerimizde bir zamanlar kuvvetli olan şimdi ise tarafımızdan mağlub edilmiş bulunan bir partinin küçük parçaları var. Elimizdeki silahlar hudutsuz ihtiras, yanan hırs, merhametsiz hınç, kin ve garazdır."

"Fakat siz mükemmelen ve çok iyi bilirsiniz ki bütün milletler tarafından böyle isteklerin ifade edilmesi imkânını hasıl etmek için; her memlekette halkın hükümetleri ile münasebetlerinde tamamen beseriyeti tüketecek derecede çekismeler, kin, mücadele, hased ile ve hattâ iskence kullanarak, siddetli açlık ile, hastalık asılayarak ve yokluk ile karısıklıklar meydana getirmek zaruridir. Söyle ki Yahudi Olmayanlar paraca ve her konuda bizim tam hâkimiyetimiz içinde sıgınak bulmaktan baska kendilerine açık bir yol olmadıgını görsünler. Fakat eger biz dünya milletlerine nefes alacak bir mahal bırakırsak özledigimiz an belki de hiç gelmeyecektîr."

"O vakit bizim sahsiyetsiz kuklamız sorumlu olacağı için biz ehemmiyet verilmeyen kimseler  durumunda olarak isleri sonuçlandıracagız, iktidara gelmege çabalayanların safları zayıflarsa, baskanların bulunması zorlugundan, neticede memleketi altüst edecek bir çıkmaza girilirse bundan 
bize ne? 
Plânımızın bu neticeyi hasıl etmesi için biz seçimleri öyle baskanlar lehine tertip edecegiz ki mazisinde meselâ Panama meselesi ve sair meseleler gibi karanlık ve meydana çıkarılmamıs leke bulunsun. O zaman onlar bir taraftan açıga vurulmanın korkusu içinde olarak, diger taraftan da  iktidar arzularını elde eden herkesin baskanlık imtiyazlarına, menfaatlarına ve serefine sahip olma hevesi içinde bulunarak bizim plânlarımızın basarısı için güvenilir ajanlar olacaklardır. Meb'uslar  meclisi, baskanları kendi içinden seçecektir. Fakat biz onlardan yeni kanunlar teklif etme veya  mevcud kanunlarda degisiklikler yapma yetkisini alacağız. Çünki bu hak bizim tarafımızdan ellerimizde bir kukla olan sorumlu baskana verilecektir."

"Herhangibir yayını durdurmak için bahane olarak halkın düsüncesini karıstırdıgı iddia edilecektir. Dikkat etmenizi rica ederim ki bize hücum edenler arasında bizim tarafımızdan tesis edilmis organlar da olacaktır. Fakat onlar sadece bizim degistirmeyi önceden kararlastırdıgımız noktalara hücum edeceklerdir."

"Biz kendi muhalefetimizi kuracagız ki tamamen dıs görünüs olarak organlarından en az birinde bize çok aykırı görünen tezler ileri sürecektir. Bizim hakiki muhaliflerimiz bu taklit muhalefeti kendilerinin olarak kalpten kabul edecek ve bize bütün sırlarını açıklayacaklardır. Bütün gazetelerimiz mümkün olan her görünüste aristokratik, cumhuriyetçi, devrimci, hattâ anarsist olacaklardır."

"Bugün size söyleyebilirim ki hedefimiz şimdi bize sadece birkaç adım uzaklıktadır. Uzun yolun yürünecek ancak ufak bir kısmı kaldı. Kendisi ile halkımızı temsil ettiğimiz sembolik YILANIN, önünde yürüdüğümüz çemberi kapanacaktır. Bu halka kapanınca bütün Avrupa devletleri kuvvetli bir mengene içinde onun hükümlerine kilitlenecektir."

En'am suresinin 6/33 kodlu ayetinde konuya ilişkin ve inananlara yönelik olarak çok net bir yönlendirici mesaj bulunmaktadır.

6/33 - Kad na'lemü innehu le yahzünükellezi yekulune fe innehüm la yükezzibuneke ve lakinnez zalimıne bi ayatillahi yechadun ( Onların söylediklerinin seni hüzünlendirdiğini kesinlikle biliriz. Aslında kesinlikle onlar seni yalanlamazlar. Lakin kesinlikle o zalimler Allah' ın ayetleri ile cihad ederler. )

Ayet numarası 33 olup, bu sayı masonik hiyerarşideki - bilinmesi istenen - en üst dereceyi ifade eden  sayıdır. Ayrıca sure numarası (6) ve ayet numarası (33) birlikte nümerolojik olarak "66" sayısını oluşturmaktadır. ( Bilindiği üzere 66 sayısı Allah kelimesini oluşturan Arapça Elif Lam Lam He harflerinin ebced değerleri toplamı olan sayıdır. )

2012 yılında Londra'da düzenlenen Olimpiyat oyunlarının logosunda da "Yeni Dünya Düzeni'ndeki Tek Dünya Devletinin "ZION"  kelimesyiyle sembolizasyonu bulunmaktaydı. ( Logodaki sembollerin 2012 sayısına benzeyecek şekilde kıtaları ifade ettiği düşünülebilse de daha derin bir sembolizasyon var hissiyatı oluşmaktadır. )


Tevrat'ın, Yahudi müşrikler ( Siyonistler ) tarafından tahrif edildiği Kur'an ayetlerinde şöyle bildirilir.

4/46 - Minellezine hadu yüharrifunel kelime an mevadııhı ve yekulune semı'na ve asayna vesma' ğayra müsmeın ve raına leyyen bi elsinetihim ve ta'nen fid dın ve lev ennehüm kalu semı'na ve eta'na vesma' venzurna le kane hayran lehüm ve akveme ve lakin leanehümüllahü bi küfrihim fe la yü'minune illa kalıla

( O Yahudilerden kelimeyi yerinden değiştirenler, dillerini dürüp eğerek ve din hakkında saldırganlaşarak "Duyduk ve isyan ettik, duy duymaz olası ve bizi gör." derler. Şayet kesinlikle onlar "Duyduk ve itaat ettik, duy ve bize bak." deselerdi onlara daha hayırlı ve daha kuvvetli, sağlam olurdu. Lakin Allah onları inkarları ile lanetler de azı hariç inanmazlar. )

2/75 - E fe tatmeune en yü'minu leküm ve kad kane ferıkun minhüm yesmeune kelamellahi sümme yüharrifunehu min ba'di ma akaluhü ve hüm ya'lemun

( Böylece size inanmalarını mı ümit edersiniz? Ve onlardan bir kısmı Allah’ ın kelamını işitip akılları erdikten sonra bile bile onu tahrif ettiler. )

5/41 - Ya eyyüher rasulü la yahzünkellezine yüsariune fil küfri minellezine kalu amenna bi efvahihim ve lem tü'min kulubühüm ve minellezine hadu semmaune lil kezibi semmaune li kavmin aharıne lem ye'tuk yüharrifunel kelime min ba'di mevadııh yekulune in utıtüm haza fe huzuhü ve in lem tü'tevhü fahzeru ve men yüridillahü fitnetehu fe len temlike lehu minellahi şey'a ülaikellezine lem yüridillahü en yütahhira kulubehüm lehüm fid dünya hızyün ve lehüm fil ahırati azabün azım

( Ey haberci, ağızlarıyla "İnandık." deyip, kalpleriyle inanmamış olanlardan ve Yahudilerden inkarda koşarak ilerleyenler seni hüzünlendirmesin. Onlar yalana kulak verirler, sana gelmeyen diğer kavime kulak verirler. Yerlerine konduktan sonra, kelimeleri tahrif ederler, yerlerini değiştirirler. "Eğer size bu verilirse onu alın, bu verilmezse çekinin, korkun." derler. Allah kimi fitnelemek isterse, sen ona Allah’tan hiçbir şeye malik olamazsın, hükmedemezsin. İşte onlar, Allah onların kalplerini temizlemek istemez. Onlara dünyada zillet ve onlara ahirette büyük azap vardır. )

2/75 - E fe tatmeune en yü'minu leküm ve kad kane ferıkun minhüm yesmeune kelamellahi sümme yüharrifunehu min ba'di ma akaluhü ve hüm ya'lemun

( Böylece size inanmalarını mı ümit edersiniz? Ve onlardan bir kısmı Allah’ ın kelamını işitip akılları erdikten sonra bile bile onu tahrif ettiler. )

Siyonizm, Yahudilerin ilahi varlıklar olduklarını, Goyim olarak adlandırılan insanların ise Yahudilere hizmet etmek için yaratılmış insan görünümündeki hayvanlar olduklarını savunur.

5/18 - Ve kaletil yehudü ven nesara nahnü ebnaüllahi ve ehıbbaüh kul fe lime yüazzibüküm bi zünubiküm bel entüm beşerun min men halak yağfiru li men yeşaü ve yüazzibü men yeşa' ve lillahi mülküs semavati vel erdı ve ma beynehüma ve ileyhil mesır

( Ve Yahudiler ve Nasıralılar, "Biz Allah' ın oğulları ve sevgilileriyiz." dediler. De ki: "O halde niçin günahlarınızdan ötürü size azap ediyor? Bilakis, siz de O’nun yarattıklarından birer insansınız. O dilediği kimseye af eyler ve dilediği kimseye azap eder. Göklerin, yerin ve o aralarındakilerin mülkü Allah içindir. Dönüş O’nadır." )

Yahudilerin yüceltildiği, ekleme ve tahrifatların bariz olduğu, acı, kan, vahşet ve dehşet temalı Tevrat ayetleri şöyledir.

1-Genesis-32-28 Adam, "Artık sana Yakup değil, İsrail denecek" dedi, "Çünkü Tanrı'yla, insanlarla güreşip yendin."

19-Psalms-82-6 "'Siz ilahlarsınız diyorum, 'Yüceler Yücesi'nin oğullarısınız hepiniz!

5-Deuteronomy-14-2 Tanrınız RAB için kutsal bir halksınız. RAB öz halkı olmanız için yeryüzündeki bütün halkların arasından sizi seçti.

5-Deuteronomy-7-16 Tanrınız RAB'bin elinize teslim edeceği halkların tümünü yok edeceksiniz. Onlara acımayacaksınız. İlahlarına tapmayacaksınız. Çünkü bu sizin için tuzak olacaktır.
5-Deuteronomy-7-17 "'Bu uluslar bizden daha güçlü. Onları nasıl kovabiliriz? diye düşünebilirsiniz.
5-Deuteronomy-7-22 Bu ulusları önünüzden azar azar kovacak. Onları birden ortadan kaldıramazsınız*. Yoksa çevrenizde yabanıl hayvanlar çoğalır.

* Bu ayete istinaden siyonist şeytanlar küresel planlarını aşamalı olarak yavaş yavaş ve belirli bir nümeroloji sistematiğiyle uyumlu olarak uygulamaya koymaya çalışmaktadırlar.

3-Leviticus-26-12 Aranızda yaşayacak, Tanrınız olacağım. Siz de benim halkım olacaksınız.**

**Bu ifadelerde şeytanın ( İblis ) dünyaya inmesi ve Yahudi halkının kralı olması ifade edilmektedir.

26-Ezekiel-39-18 Başan'ın besili hayvanlarının -koçların, kuzuların, tekelerin, boğaların- etini yiyip kanını içer gibi yiğitlerin etini yiyecek, dünya önderlerinin kanını içeceksiniz.
26-Ezekiel-39-19 Sizin için hazırlayacağım kurbandan doyana dek yağ yiyeceksiniz, sarhoş oluncaya dek kan içeceksiniz.

23-Isaiah-60-12 Çünkü sana kulluk etmeyen ulus ya da krallık yok olacak, Evet, o uluslar tam bir yıkıma uğrayacak.
23-Isaiah-60-14 Seni ezenlerin çocukları Gelip önünde eğilecekler; Seni hor görenlerin hepsi, ‘RAB’bin kenti, İsrail’in Kutsalı’nın Siyon’u Diyerek ayaklarına kapanacaklar.

Vadedilmiş topraklar ( Ardı Mevud ) konusu da şöyle zikredilmektedir.

2 Exodus 23-31 "Sınırlarınızı Kızıldeniz'den Filist Denizi'ne, çölden Fırat Irmağı'na kadar genişleteceğim. Ülke halkını elinize teslim edeceğim. Onları önünüzden kovacaksınız.

5 Deuteronomy 11-24 Ayak basacağınız her yer sizin olacak. Sınırlarınız çölden Lübnan'a, Fırat Irmağı'ndan Akdeniz'e kadar uzanacak. 

5 Deuteronomy 11-25 Hiç kimse size karşı koyamayacak. Tanrınız RAB, size verdiği söz uyarınca, ayak basacağınız her yere dehşetinizi, korkunuzu saçacaktır.

5 Deuteronomy 7-2 Tanrınız RAB bu ulusları elinize teslim ettiğinde, onları bozguna uğrattığınızda, tümünü yok etmelisiniz. Bu uluslarla antlaşma yapmayacaksınız, onlara acımayacaksınız.

9 1 Samuel 15 2 Her Şeye Egemen RAB diyor ki, 'İsrailliler'e yaptıkları kötülükten ötürü Amalekliler'i cezalandıracağım. Çünkü Mısır'dan çıkan İsrailliler'e karşı koydular.

9 1 Samuel 15 3 Şimdi git, Amalekliler'e saldır. Onlara ait her şeyi tümüyle yok et, hiçbir şeyi esirgeme. Kadın erkek, çoluk çocuk, öküz, koyun, deve, eşek hepsini öldür.

5 Deuteronomy 7 16 Tanrınız RAB'bin elinize teslim edeceği halkların tümünü yok edeceksiniz. Onlara acımayacaksınız. İlahlarına tapmayacaksınız. Çünkü bu sizin için tuzak olacaktır.

Tek Dünya Devleti konusu;

27-Daniel-2-44 "Bu krallar döneminde Göklerin Tanrısı hiç yıkılmayacak, başka halkın eline geçmeyecek bir krallık kuracak. Bu krallık önceki krallıkları ezip yok edecek, kendisiyse sonsuza dek sürecek.










1 yorum:



  1. Selamun aleykum Neml süresi 65. ayeti (Kul la yağlemu -Allah'tan başka hiç kimse gaybı bilemez) arapçasıyla günde onlarca defa söylemeye çalışalım.Bu ayet inşae Allah insanın düşüncelerini canlandırıyor.Zihnini daha aktif hâle getiriyor.Elhamdulillah bu bilgi, benim teknik bulma hızımı arttırdı.
    27-Neml : 65
    Kul la yağlemu men fiy elsemavati ve elardi elğaybe illa Allahu ve ma yeş urune eyyane yüb asüne
    Meali:
    De ki: Göklerde ve yerde Allah'tan başka hiç kimse gaybı bilemez. Ve onlar,ne zaman diriltileceklerini de bilmezler.

    (Özel adres) Bu karakterleri youtube a yazalım inşae Allah
    PDBDJKSAABY
    Kanalımda favorilere ve oynatma listesine bu videoları ekledim.
    İnşaAllah bu videonun yayılması için ilgilenebilir misiniz?
    Ailenize, akrabalarınıza bu videoyu haber verebilir misiniz?
    Inşae Allah bu video tüm insanlara yayılır.
    Youtube a bu adresi yazalım inşae Allah
    Yusuf İbrahim 2014
    Allah razı olsun.Teşekkür ederim.
    Allah ın yardımı Nasr Süresi
    Kuran Ezberleme Tekniği
    Sana Kur'an ı okutacağız ve sen onu unutmayacaksın. 87-Ala : 6

    YanıtlaSil