12 Nisan 2021 Pazartesi

Şeytan ayakkabısı, Firavun şov ve Piramit UFOlar ... Tesadüftür tesadüf!!

29.03.2021 - Bir damla insan kanı içerdiği belirtilen 666 adet Şeytan Ayakkabısı satışa çıkarıldı. Reklam görselinde Lil Nas X isimli bir rapçi ayakkabı ile Tek Göz sembolizmi yaptı.

03.04.2021 - 18 adet firavun ve 4 adet kraliçe mumyası Mısır'ın başkenti Kaire'deki Mısır Müzesi'nden 7 km. uzaklıktaki Mısır Medeniyeti Milli Müzesi'ne "Golden Parade of Pharaos" ( Firavunların Altın Geçidi ) olarak isimlendirilen ezoterik bir ritüel vasıtasıyla nakledildi.


11.04.2021 ABD donanmasına ait destroyer USS Russell üzerinde uçan piramit şeklindeki UFO görüntüleri basına yansıtıldı. UFO'nun şeklinin "ters üçgen" yani satanik sembol olan "Pentagram"daki ters üçgen olması dikkat çekmektedir.


Piramit şeklindeki UFO haberi 11.04.2021 tarihinde medyaya yansıtılmıştır. Zamanlamanın ayın 11. gününe denk getirilmesi ve günün tarihinin nümerolojik değerinin de 11 olması ( 1+1+0+4+2+0+2+1 = 11 ) satanik temalı şeytan ayakkabısı ve firavun şov ritüellerinin ardından bir portal açılma sembolizmi yapıldığı izlenimini oluşturmaktadır. Yani negatif frekanslı üst boyut varlıklarını ( cinler ) çağırma ritüeli yapılmış gibi görünmektedir. 

Sebe suresinin 41. ayetinde inkârcı müşriklerin "cinlere kulluk etmekte oldukları" bildirilmektedir.

34/41 Kalu subhaneke ente veliyyuna min dunihim bel kanu YA'BUDUNEL CİNN ekseruhum bihim mu'minun

( "Sen yücesin. Sen onlardan başka dostumuzsun. Bilakis CİNLERE KULLUK ETMEKTEYDİLER. Onların çoğunluğu onlara inanmışlardı." derler. )

Not: Bu bağlamda UFO görüntülerinin bilgisayar animasyonu olması kuvvetle muhtemeldir. Zira evvelce de piramit şeklinde asteroid görüntüleri medyaya yansımıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder