11 Nisan 2021 Pazar

Coronavirus ve 11 ritüeli ( devam 6 ) - A416 Belgesi

New York senatosu 06.01.2021 tarihinde, halk sağlığı kanununa eklenmek üzere "Assembly Bill A416" kodlu bir aksiyon belgesi yayınmlamıştır. Belge bulaşıcı hastalıklara ilişkin genel aksiyonları içermekte olup, özetle "hastalıklı olanların, hastalık riski olanların veya şüpheli! görülenlerin tek bir emir ile toplama kamplarında izole edilmesini" öngörmektedir. Kodunda her zamanki gibi "11" mesajı olan ( 416 ... 4+1+6 = 11 ) belgenin giriş cümlesi aşağıdaki gibidir.

"AN ACT to amend the public health law, in relation to the removal of cases, contacts and carriers of  communicable diseases who are potentially dangerous to the public health."

( Hastalık vakalarının ortadan kaldırılması çerçevesinde ve halk sağlığı kanununda değişiklik yapılmak üzere, halk sağlığı için tehlike potansiyeli arzeden bulaşlılara ve taşıyıcılara yönelik aksiyonlar. )

Belgenin içeriğindeki bazı bölümler ;

2. Upon determining by clear and convincing evidence that the health of others is or may be endangered by a case, contact or carrier, or suspected case, contact or carrier of a contagious disease that, in the  opinion of the governor, after consultation with the commissioner, may pose an imminent and significant threat to the public health resulting in severe morbidity or high mortality, the governor or his or her delegee, including, but not limited to the commissioner or the heads of local health departments, may order the removal and/or detention of such a person or of a group of such persons by issuing a single order. ...."

( bulaşıcı bir hastalığa ilişkin olarak bulaşlı veya taşıyıcı bir kişinin veya şüpheli durum arzeden bir kişinin diğerlerinin sağlığını tehlikeye atabileceğinin, ölümcül durum oluşturabileceğinin valinin görüşüne göre belirlenmesi üzerine vali veya delegesi, sağlık departmanı başkanları dahil olmak üzere, böyle kişileri veya grupları tek bir emir yayımlamak suretiyle ortadan kaldırmaya veya alıkoymaya yetkilidir. )

Söz konusu belge, pandeminin insanlar üzerinde tam tahakküm sistemini yerleştirmek için kurgulanmış bir aksiyon olduğunu her geçen gün daha da açığa çıkaran delillerden sadece bir tanesidir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder