8 Mayıs 2018 Salı

Üç Çatallı Gölge, Gönderilenler, 7 ve 8

Arapçada 7 ve 8 rakamlarının "Üçgen" formunda ifade edilmesi dikkat çekmektedir.


Döngü periyodunun ve periyod sonunun sembolü olan "7" sayısının "Ters Üçgen", yeni döngü başlangıcının sembolü olan "8" sayısının ise "Üçgen" ile ifade edilmesi, "Davud Yıldızı" olarak bilinen ve içiçe geçmiş üçgenlerden oluşan figürü çağrıştırmaktadır. Davud Yıldızı'nın yaratılıştaki döngüleri sembolize eden bir figür olması kuvvetle muhtemeldir.


Evvelce "Piramit" başlıklı bölümde belirtildiği üzere piramitin bir uzay gemisi veya uzay gemisi iniş platformu olduğu düşünüldüğünde 77. sure olan MÜRSELAD ( GÖNDERİLENLER ) suresinin ismi ve aşağıdaki ayetlerindeki ifadeler önem arzetmektedir.

77/28 - Veylün yevmeizin lil mükezzibin ( Vay o gün yalanlayanlar için. )
77/29 - İntaliku ila ma küntüm bihi TÜKEZZİBUN ( O onunla YALANLAMIŞ olduğunuza gidin. )
77/30 - İntaliku ila zıllin ziy SELASİ ŞU'ABİN ( ÜÇ ÇATALLI GÖLGEye gidin. )
77/31 - La zalilin ve la yuğniy minel lehebi ( Gölgelendiren değildir ve alevden koruyup fayda vermez. )
77/32 - İnneha termi bi şererin kel kasri ( Kesinlikle o saray gibi kıvılcımlar atar. )
77/33 - Ke ennehu cimaletun sufrun ( Kesinlikle o sarı erkek develer gibidir. )

"Üç Çatallı Gölge" ifadesinin ilk ve son kez geçtiği ayetin kodunun ( 77/30 ) nümerolojik değerinin "8" olması da ayrıca dikkat çekmektedir. ( 7+7+3+0 = 17 ... "8" )

Bir cismin gölge oluşturabilmesi için yer ile güneş arasında konumlanması gerekir. Ayette ifade edilen "Üç Çatallı Gölge" kavramındaki "Gölge" kelimesinin "Ateş", "Alev" ve daha bir çok batini anlamlarınan biri de gökten yere iniş yapan bir uzay gemisinin yerde tezahür eden gölgesi olabilir. Gölgenin üçgen şeklinde olması ve kıvılcım saçması ifadeleri de  piramit şeklindeki uzay gemisini ve roketini tasvir eder gibidir. Ayrıca 77/33 kodlu ayette geçen "Sarı Deve" ifadesi de "Sarı renkli piramitin" ve/veya "Sarı renkli ateşin" tanımını içermektedir.

Bu veriler ışığında, döngü sonuna yani yeni döngü başlangıcına erişildiğinde, Allahü Teala'nın "Gönderdikleri"nin ( Mürselad ) yani Vazifeli Varlıkların ( Melekler, Resuller ) Hesap Günü ( Yevmel Hısab ) ve Ayrışım Günü ( Yevmel Fasl ) için göklerden uzay gemisi ile yere inecekleri ve mevcut düzene müdahale ederek yeni bir dönem başlatacakları sonucuna ulaşılabilir. ( Satanist küresel elit bu vakayı "Alien Attack" ( Alien Saldırısı ) olarak lanse etmekte ve toplumda düşman uzaylıların saldırı yapacağı algısı oluşturmaya çalışmaktadır. )

Mürselad ( Gönderilenler ) suresinin 77/29 kodlu ayette geçen "Yalanlamış olduğunuza gidin." ifadesi hem "cehennem ateşini / azabını yalanlamak" kavramı ile hem de aşağıda yer alan ve "Gönderilenlerin yalanlandığının" vurgulandığı ayetler ile doğrudan ilintilidir.

15/80 - Ve lekad kezzebe ashabül hıcril murselın ( Ve Hicr' in sahipleri gönderilenleri yalanladılar. )
26/105 - Kezzebet kavmü nuhınil murselın ( Nuh kavmi gönderilenleri yalanladılar. )
26/123 - Kezzebet adünil murselın ( Ad gönderilenleri yalanladı. )
26/141 - Kezzebet semudül murselın ( Semud gönderilenleri yalanladı. )
26/160 - Kezzebet kavmü lutınil murselun ( Lut kavmi gönderilenleri yalanladı. )
26/176 - Kezzebe ashabül eyketil murselın ( Eyke sahipleri gönderilenleri yalanladı. )

15/80 kodlu ayet, ayet numarasının nümeroljik değerinin "8" ( 8+0 = 8 ) olması ve ayetin "8" kelimeden oluşması açılarından önem arzetmektedir.

Ve (1) lekad (2) kezzebe (3) ashabü (4) el (5) hıcri (6) el (7) MURSELIN (8)

Hakka suresinin 69/17 kodlu ayeti de döngü ve yeni döngü başlangıcı nümerolojisi açısından dikkat çekmektedir.

69/17 - Vel meleku ala ercaiha ve yahmilu ARŞE RABBİKE fevkahüm yevmeizin SEMANİYET ( Ve melek onun çevresindedir. O gün onların SEKİZİ, üstlerinde RAB'BİNİN ARŞINI * taşırlar. )

* Ayetteki ARŞ kelimesinin, NOAH ARK / ARŞ ( Nuhun Gemisi ) tamlamasındaki "Gemi" anlamında olması durumunda, göklerden gemi ile geliş kavramı güçlenmektedir.

Tevrat'ın 26. suresi olan HEZEKİEL ( HEZE ( Alır ) + KE ( Seni ) + EL ( Allah ) .... Allah Seni Alır. ) suresinde gökten gelenlere ilişkin aşağıdaki tasvirler yer almaktadır. ( Tevrat'taki Hezekiel suresinin ve Kur'an'daki Şuara suresinin sure numaraları 26'dır. 26 ... 2+6 = "8" )

- Göklerin açılması
- Ateş saçan büyük bulut
- Dört canlı yaratık
- Dört yüzlü yaratık ( Piramit )
- Yaratıkların şimşek çakar gibi hızla ileri geri gitmeleri
- Her birinin yanında yer değen tekerlek ( Piramit geminin tabaındaki dört köşede yer alan roketler )


HEZEKİEL ( HEZE ( Alır ) KE ( Seni ) EL ( Allah ) ) kelimesinin benzeri Kur'an'da yer alan EHAZEHÜMÜLLAH ( EHAZE ( Alır ) HÜM ( Onları ) ALLAH ( Allah ) ifadesidir.

3/11 - Ke de'bi ali fir'avne vellezine min kablihim kezzebu bi ayatina fe EHAZEHÜMÜLLAHÜ bi zünubihim vallahü şedıdül ıkab ( Gidişatları, Firavun' un ailesininki ve onlardan önce ayetlerimizi yalanlayanlarınki gibidir. ALLAH ONLARI onları günahlarından dolayı YAKALADI. Allah azabı şiddetli olandır. )

8/52 - Ke de'bi ali fir'avne vellezine min kablihim keferu bi ayatillahi fe EHAZEHÜMÜLLAHÜ bi zünubihim innellahe kaviyyün şedıdül ıkab ( Firavun'un ailesi ve onlardan öncekilerin gidişatı gibi Allah' ın ayetlerini inkar ettiler. ALLAH' ta ONLARI günahlarından dolayı YAKALADI. Kesinlikle Allah kuvvetlidir, azabı şiddetli olandır. )

40/21 - E ve lem yesıru fil erdı fe yenzuru keyfe kane akıbetüllezıne kanu min kablihim kanu hüm eşedde minhüm kuvveten ve asaran fil erdı fe EHAZEHÜMÜLLAHÜ bi zünubihim ve ma kane lehüm minellahi min vak ( Yerde gezmediler mi? Onlardan öncekilerin sonu nasıl oldu baksalar ya. Onlar yerde, kuvvetçe ve eserce onlardan daha şiddetli idiler. Böylece, günahlarından dolayı ALLAH ONLARI YAKALADI. Allah' tan onlara koruyucu, gözetici olmadı. )

40/22 - Zalike bi ennehüm kanet te'tıhim rusülühüm bil beyyinati fe keferu fe EHAZEHÜMÜLLAH innehu kaviyyün şedıdül ıkab ( Bu, kesinlikle onlara delillerle gelen resulleri olduğunda inkar etmelerindendir. Böylece ALLAH ONLARI YAKALADI. Kesinlikle O kuvvetli ve azabı şiddetli olandır. )

69/10 - Fe asav resule rabbihim fe EHAZEHÜM AHZETEN RABİYET ahzeten rabiyet ( Böylece Rab’lerinin resulüne isyan ettiler de onları YÜKSELEN YAKALAYIŞLA YAKALADI. )

69/10 kodlu ayette geçen "AHZETEN RABİYET" ( Yükselen Yakalayış ) ifadesi yerden yükselen "Uzay Gemisi" algısı oluşturmaktadır.

Aşağıda yer alan ve Hinduizme ait "8" figür “Cennete Giden Sekiz Yol” olarak tanımlanmaktadır.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder