28 Mayıs 2018 Pazartesi

Yunus, Sirius ve Döngü

Ezoterik kaynaklar, memeli deniz varlığı olan Yunusların bilinen form ile enkarne olmuş Sirius gezegeni kökenli varlıklar olduklarını belirtmektedir. Aşağıda konuya ilişkin bazı alıntılar yer almaktadır.

”Sirius’lülerin (Sirians) bir kısmı etherik planlarda enkarnedir,bir kısmı ise üst boyutun (dört boyutlu ortamın) varlıklarıdır. Sirius’lüler birleşik şuurlardan oluşan bir grup şuurudur. Sirius kültürünün izleri Atlantis, Mısır ve Maya uygarlıklarında da görülebilir.”

Teozofik Kaynak

”Dünya’nın genetik projesinde Sirius’lüler rol oynar. Dünya’daki homo-sapiens (insan) türünü genetik olarak yaratan Sirius’lülerdir. İnsan varlığı için Sirius’lülerin boyutuna nüfuz edebilme ancak şuur yoluyla olanaklıdır (...) Yunuslar ve balinalar denetlenen bir evrim sonucunda bugünkü formlarına gelmişlerdir.” 

Lyssa Royal

”Babilliler’e uygarlığı öğretmiş olan, hem suda hem karada yaşayabilen Oannes’ler hakkındaki bilgiler, kaynağın Sirius sistemindeki bir gezegen olduğuna işaret etmektedir” 

Robert Temple

”Denizlerdeki memeliler olan yunuslar ve balinaların kökeni Sirius sistemidir. Bunların beyinlerinde insanlara kıyasla farklı bir lob (epifiz bezi) vardır (...) Dünyadaki homo-sapiens (insan) türünün atalarının maddi genetik yapısındaki DNA’lar, Sirius’lülerin eseridir. ....."

Lori Tostado


Yunusun Sirius ile ilintisi incelendiğinde 10 ve 8 nümerolojisi ile karşılaşılmaktadır. Bilindiği üzere 10 sayıs Allah'ın birliğini ve yaratışını, 8 sayısı ise yaratış döngüsünü ve yerni döngü başlangıcını sembolize etmektedir. Sirus, dünya hayatı sonrasında erişilecek olan Cennet veya ruhçuluk terminolojisiyle Sevgi Planı olarak bilinen ve varlıkları bir üst plan olan Vazife Planına hazırlayan Yarı Süptil Alemdir. Sirius, 8 yıldızdan oluşmuş olan Canis Majoris takımyıldızının en parlak yıldızıdır. Sirius olarak bilinen bu Yarı Süptil madde alemine 4. boyut adı da verilmektedir. ( İnsan 3. boyut varlığı, cin ise 2. boyut varlığıdır. Boyut numaraları varlıkların ruhsal tekamül seviyelerine göre tespit edilmiştir. )


- Yunus suresi Kur'an'ın 10. suresidir. Bu surede 109 ayet bulunmaktadır. ( 1+0+9 = 10 )
- Yunus suresinin 2. ayetinde "Üst boyuttaki gerçeklikten ( realite ) ve kademelerden" bahsedilmekte olup bu ayette 35 ( 3+5 = 8 ) kelime bulunmaktadır. Bu ayetteki "Rab" kelimesi ide 26. ( 2+6 = 8 ) kelimedir.

10/2 - E (1) kane (2) li (3) en (4) nasi (5) aceben (6) en (7) evhayna (8) ila (9) racülin (10) min (11) hüm (12) en (13) enziri (14) en (15) nase (16) ve (17) beşşiri (18) ellezıne (19) amenu (20) enne (21) lehüm (22) KADEME (23) SIDKIN (24) ınde (25) RABbi (26) him (27) kale (28) el (29) kafirune (30) inne (31) haza (32) le (33) sahırun (34) mübın (35) ( İnsanları uyarsın ve inananlara RAB’leri indinde DOĞRU, GERÇEK KADEMELERİN kesinlikle onlara olduğunu müjdelesin diye onlardan bir adama vahyetmemiz insanlara acayip mi geldi? İnkarcılar "Kesinlikle bu apaçık sihirbaz." dediler. )

"8" sayısı ve Yunus adı verilen varlık arasında ilinti söz konusudur.

Yunus kelimesinin İngilizcedeki karşılığı "DOLPHIN" kelimesidir. Bu kelimenin kökünde yer alan DOLPH kelimesi ise İsveç dili kaynaklı olup "Asil KURT" anlamına gelmektedir. Dolayısıyla Yunus, Kurt ve Sirius kavramları arasında okült bir ilişki bulunmaktadır. Kök Türkler, sembolik olarak kurt soyundan indiklerine ve seferlerde kendilerine kurtun yol gösterdiğine inanmaktadırlar. Kurt silueti bayraklarında da yer almaktadır. Sirius'un ait olduğu takımyıldızın kurt / köpek şeklinde olması ve bu nedenle Canis Majoris ( Büyük Köpek ) olarak isimlendirilmesi de önem arzetmektedir.

                                                                   
                           Göktürk Bayrağı

- Bilinen 44 ( 4+4 = 8 ) Yunus türü mevcuttur.


- İnsan ile Yunus arasında "8" temel benzerlik bulunmaktadır.

  1- Sosyal varlıklardır.
  2- Farklı dialektler ile iletişim kurarlar.
  3- Birbirlerini isimlendirirler. ( Farklı ses frekanslarıyla )
  4- Zevk için cinsel temasta bulunurlar
  5- Farklı cinsel kimlikleri bulunmaktadır.
  6- Beyin yapıları benzeişiktir.
  7- Aynada kendi formlarını algılarlar.
  8- Benzer genetik özelliklere sahiptirler.

Yunus suresinin 4. ayetinde ise "O'na dönüşten" ve "Yaratılış Döngüsünden" bahsedilmektedir.

10/4 - İleyhi MERCİUKÜM cemıa va'dellahi hakka innehu yebdeül halka sümme YÜIYDÜHU li yecziyellezine amenu ve amilus salihati bil kıst vellezine keferu lehüm şerabün min hamımin ve azabün elımün bima kanu yekfürunDÖNÜŞÜNÜZ topluca O’nadır. Allah’ ın vaadi gerçektir. Kesinlikle yaratışı o ortaya çıkarıp başlatır. Sonra o inananları ve adaletle iyilik yapanları karşılıklandırmak için onu DÖNDÜRÜR. O inkar edenler, inkar etmiş olmalarından dolayı onlara kaynar sudan içecek ve elim azap vardır. )

Yunus suresinin 10/10 kodlu ayetinde ise Allahü Teala'nın yüceliğinden ve övülesiliğinden bahsedilmektedir.

10/10 - Da'vahüm fıha sübhanekellahümme ve tehıyyetühüm fıha selam ve ahıru da'vahüm enil hamdü lillahi rabbil alemın ( Onların orada duaları, çağrıları "Allahım, sen yücesin.", orada dilekleri duaları "Selam." ve çağrılarının sonu da "Övgü alemlerin Rab’bi Allah içindir." diye olur. )

Bir dönem zihin kontrol süjesi olarak istismar edilmiş Arizona Wilder isimli Amerikalı şahıs, ilgili dönemden hatırlayabildiklerini aşağıdaki şekilde çizmiştir.


Resimde gökteki Yunuslar, deniz üzerinde bir gemi / uçan daire ve yeraltında da alien formunda varlıklar dikkat çekmektedir.

Yunus ve Balık ( Hut ) kelimelerinin birlikte kullanıldıkları tek ayetin kod numarasının ( 37/142 ) nümerolojik değerinin "8 olması ve ayetin "8" kelimeden oluşması da ilginçtir.

37/142 - Fe (1) iltekame (2) hü (3) el (4) hutü (5) ve (6) hüve (7) mülım (8) ( Böylece onu balık yuttu. O kınayandı. )

37/143 - Fe lev la ennehu kane minel müsebbihın ( Şayet kesinlikle o övgü sözleri söyleyenlerden olmasaydı. )

37/144 ayetlte de "Dirilme Gününden" yani "Yeni Döngü Başlangıcından" bahis bulunmaktadır. Ayette yine "8" kelime bulunmaktadır.

37/144 - Le (1) lebise (2) fı (3) batni (4) hı (5) ila (6) yevmi (7) yüb'asun (8) ( Onun karnında diriltilecekleri güne kadar kalacaktı. )

Yunus suresinin 10/16 kodlu ayetinde, süptil alemden bir varlığın insanların yaşadığı madde alemine inmiş olmasından, "Kur'an'ın indirilmesi öncesinde" bir ömür süresince bu alemde kalmış olmasından ve daha sonra tekrar gelmiş olmasından bahsedilmekte gibidir. Böylelikle Haberci Muhammed A.S.'in vazifeli varlık olduğu teyid edilmekte gibidir.

10/16 - Kul lev şaellahü ma televtühu aleyküm ve la edraküm bihı fe KAD LEBİSTÜ FIKÜM UMÜRAN MİN KABLİH e fe la ta'kılun ( De ki: "Eğer Allah dileseydi ben onu size okumazdım. Onu size bildirmezdi. BEN SİZİN İÇİNİZDE ONDAN ÖNCE ÖMÜR BOYU KALDIM. O halde, akıl etmez misiniz?" )

Yunuslar, yüzlerinde sürekli taşıdıkları "gülme ifadesiyle" pozitif enerji yayan varlıklardır.



Allahü Teala, "Gülmek" kavramına bazı ayetlerinde aşağıdaki gibi yer vermiştir.

27/19 - Fe tebesseme DAHIKEN min kavliha ve kale rabbi evzı'nı en eşküra nı'metekelletı en'amte aleyye ve ala valideyye ve en a'mele salihan terdahü ve edhılnı bi rahmetike fı ıbadikes salihın ( Onun sözünden dolayı GÜLÜP tebessüm ederek "Rab’bim bana, o üzerime ve ana babamın üzerine nimet olarak verdiğin nimetine şükretmeyi ve hoşnut olacağın iyilikler yapmayı yerleştir. Rahmetinle, beni iyi olan kullarının içine sok." dedi. )

80/38 - Vücuhün yevmeizin musfiretun ( O gün parlayan yüzler vardır. )
80/39 - DAHIKETÜN müstebşiretun ( Müjdelenmiş olarak GÜLEN. )

83/34 - Fel yevmellezine amenu minel kuffari YADHAKUN ( O halde inananların inkarcılara GÜLECEKLERİ o gün, )
83/35 - Alel eraiki yenzurun ( Koltukların üzerinde bakarlar. )
83/36 - Hel süvvibel küffaru ma kanu yef'alun ( İnkarcılar o yapmış olduklarından dolayı cezalandırıldılar mı? )











1 yorum:

  1. ilginç ve düşündürücü bilgiler..teşekkürler ediyorum..varolun

    YanıtlaSil