1 Ocak 2019 Salı

Roswell Vakası ... 7 ve 11

07.07.1947 yılında Amerika'nın New Mexico eyaletindeki Roswell kasabasına bir uçan daire düştüğü ve uçan daireden çıkarılan küçük yapılı, büyük kafalı ve gözlü gri varlıklar üzerinde tıbbi incelemeler yapıldığı bilinmektedir. Konu, o yıllarda gizli tutulan Mogul Projesi kapsamında üretilmiş olan Yüksek İrtifa Balonlarının düşmesi olarak açıklanmıştır. Mogul Projesi, uzak mesafeden nükleer patlamaya ilişkin ses dalgalarını dinlemeyi ve kaydetmeyi hedefleyen gizli bir proje idi. Uçan daire düşmesi hususu ise gizli tutulmaya çalışılmış ve uzun yıllar komplo teorisi olarak değerlendirilmiştir. Ancak eldeki veriler ve görgü tanıklarının ifadeleri bazı farklılıklar arzetmektedir. ( Ayrıntılı bilgiler internette mevcuttur. )

Olayın ayı (7. ay) ve günü (7. gün) "İkili Yedi"* nümerolojisiyle uyum arzetmektedir. "7" sayısı döngü sonunu sembolize etmektedir.

*15/87 - Ve lekad ateynake SEB'AN MİNEL MESANİ vel kur'anel azım ( Ve biz sana İKİLİLERDEN YEDİ TANEYİ ve büyük Kur'an' ı verdik.

Olay mahallinin ismi olan ROSWELL kelimesi 7 harften oluşmaktadır.

Olayın tarihi olan 1947 yılında ise "21" ve "11" nümerolojisi dikkat çekmektedir. 

1947 ... 1+9+4+7 = "21" ( 21 sayısı "Ruh" kelimesini sembolize etmektedir. ) ( İkili Yedi kavramının geçtiği ayetin kodunun nümerolojik değeri de "21" sayısını vermektedir. ( 15/87 ... 1+5+8+7 = 21 )

47 ... 4+7 = "11" ... 11 sayısı düalite ve döngüyü sembolize etmektedir.

Roswell kasabasının koordinatları N 33.3943 ve W 104.5230'dur. 33 ve 104 sayılarını oluşturan rakamların toplamı "11" sayısını vermektedir. ( 3+3+1+0+4 = 11 )

Bu nümerolojik tespitler, Roswell vakasının döngü sonuna ilişkin ilahi bir mesaj taşıması ihtimalini kuvvetlendirmektedir.

Aşağıda vakaya ilişkin fotolar yer almaktadır.

                                                    
            UFO Kazası Haberi 08.07.1947

                                                 
     Yanmayan, Kesilemeyen Metal Folyolar

                                    
 Küçük Yapılı Büyük Kafalı Varlıkların ( Grey ) Otopsisi

                                                                                                               Grey'in Yüz Şekli

Enkazdan çıkarılan sopa formundaki I kirişlerin üzerinde mor renkli ve hiyeroglif benzeri "14" farklı karakter görülmüştür. 14 sayısı "İkili Yedi" ( 2x7 veya 7+7 ) kavramı açısından dikkat çekmektedir.



National Geographic tarafından 2017 yılında hazırlanan ( Roswell vakasının "70". yılında 7+0 = 7 )  "Roswell UFO Secrets" isimli belgeselin bazı bölümlerinde yazar olduğu belirtilen Toby Smith isminde bir şahısın konuşmaları yer almaktadır. Toby Smith, "Little Gray Men" isimli kitabın yazarıdır. Ancak ilginç olan Toby Smith'in kafa ve yüz şeklinin Roswell olayında ele geçirilen ve Gray adı verilen varlıklara benzemesidir.




  Yazar Toby Smith

1960'lı yıllarda çekilen "Star Trek" isimli bilimkurgu filminde yer alan uzaylı varlıkların kafa ve yüz yapıları da benzer formu sergilemektedir.


Toby Smith'in yazmış olduğu kitabın kapağında "Little Gray Men / Roswell and the Rise of a Popular Culture" yazmaktadır. Bu yazı toplam "11" kelimeden oluşmaktadır.


National Geographic tarafından hazırlanan "Roswell UFO Secrets" isimli belgeselde "Amerikalıların %77'sinin uzaylıların dünyaya geldiklerine inandıkları" belirtilmektedir. 77 sayısı da İkili Yedi kavramı açısından dikkat çekmektedir.

Roswell vakasının en önemli görgü tanıklarından birisi, olay yerindeki metal folyo kalıntılarını eline aldığını devamlı olarak iddia eden, Binbaşı Jesse Marcel'in o zaman "11" yaşında olan oğlu Jesse Marcel Jr.'dır. ( Jesse Marcel ismi 11 harften oluşmaktadır. ) Jesse Marcel Jr. 2013 yılında vefat etmiştir.


Göbeklitepe’de bulunan ve halen Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi’nde sergilenmekte olan Alien kafası formundaki ( ters damla formu ) kafa heykelleri dikkat çekmektedir.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder