25 Ekim 2019 Cuma

9/11 İkiz Kuleler Vakası

Bilindiği üzere, Amerika'nın New York şehrinin Lower Manhattan olarak bilinen bölgesinde yer alan Dünya Ticaret Merkezi'nin İkiz Kuleleri, 11.09.2001 tarihinde, "verilen bilgiye göre", "Arap teröristlerin kontrolündeki iki uçağın çarpması" sonucunda yıkılmış ve bu olay kayıtlara "9/11 vakası" olarak geçmiştir. Olaylar kapsamında Pentagon'a da uçak çarptığı bilgisi verilmiş ancak uçağa ait bir enkaza veya ize rastlanmamıştır.



Olaydan bir süre sonra, 9/11 vakasının bir komplo olduğu, aslında kulelerin içten patlatılarak yıkıldığı, uçak çarpmalarının ise o zaman sahip olunan bugünkü dijital teknolojinin kullanılması suretiyle sahte görüntülerle* belgelendiği yönünde iddialar ortaya atılmıştır. Ayrıca, olaydan belirli bir süre önce bazı şirketlerin ofislerini binadan taşıdıkları bilgisi de edinilmiştir. ( * Video görüntüsünde olduğu gibi uçağın kanatlarıyla birlikte komple binanın içine girmesinin mümkün olmadığı kanatların mutlaka kırılacağı belirtilmiştir. )

Olayın muhtelif boyutları ve tartışılabilir bir çok nokta bulunsa da bu olaydaki 11 nümerolojisi esas dikkat çeken noktadır. Bu blogu takip edenlerin bildikleri üzere "11" sayısı farklı boyuta açılan portalın ( kapının ) ( Star Gate ) ve yeni döngü başlangıcının sembolü olan sayıdır. ( İkiz Kuleler hem 11 sayısını sembolize etmekteydi hem de kulelerin giriş kapısına “Gate” adı verilmekteydi. Ayrıca beş köşeli "yıldız" sembolü olan "Pentagon"'da da patlama olması "Star Gate" ( Yıldız Kapısı ) kavramını tamamlamıştır. )

Pentagon

- İkiz Kuleler 1973 yılında inşa edilmiştir. 19 ve 73 sayılarının nümerolojik değerleri 10 sayısını vermektedir. Yani 10 ve 10 veya 1 ve 1 ... "11"

- Olayın günü ve ayı 11 ve 9 sayılarından oluşmaktadır. Gün, ayın 11. günüdür. Gün ve ay toplamı ise "11" sayısını vermektedir. ( 1+1+9 = 11 )

- İkiz Kuleler, görünüm itibarıyla 11 sayısını sembolize etmektedir.

- İkiz Kulelerin her birinde 110 kat bulunmaktaydı.

- İkiz Kuleler ile birlikte 47 ( 4+7 = 11 ) katlı olan "7 Numaralı Bina" da yıkılmıştır.

- İkiz Kulelere ilk çarpan uçağın kodu "American Airlines Flight 11"'dir.

- Birinci kulenin yıkılmasının ardından ikinci kulenin yıkılma saati kayıtlara 10:28 am olarak geçmiştir. ( 1+0+2+8 = 11 )

- Uçakların uçuş kodu “Q33NY” olup, bu kodun “Wingdings” formatında yazılmış hali aşağıdaki gibi olmaktadır.

- Dönemin Başkanı George Bush’un olay esnasında Emma E. Booker Elementary School isimli ilkokulda öğretmen ve çocuklarla bir sınıfta okuma yapmaktaydı. George Bush’un elinde “The Pet Goat” ( Evcil hayvan Keçi ) isimli kitap bulunmaktaydı. Keçi, okült sembolizmde Baphomet'i yani cin şeytanı İblis'i sembolize etmektedir.



( * “Notre Dame Kilisesi Yangını” başlıklı bölümde bahsi geçen “I Pet Goat” isimli animasyon filmi hatırlanmalıdır. İkiz Kuleler formunda inşa edilmiş Notre Dame Kilisesi'nde 15.04.2019 tarihinde yangın çıkmış ve ikiz kulelerin arkasındaki 3. ahşap kule yanarak yıkılmıştı. Bu olay 2012 yılı yapmı olan ve Hz. İsa'nın dönüşü temasını işleyen "I Pet Goat" isimli animatik filmde konu edilmişti. Filmde ikiz kulelere sahip bir kilisenin yıkılma görüntüsü yer alıyordu. )




Notre Dame Kilisesi'nin ikiz kulelerinin arkasındaki 3. ahşap kulenin yıkılışı

- Sınıf öğretmeni çocuklara, seçilmiş bazı kelimelerin telafuzlarını tekrarlatma yöntemiyle öğretmekteydi.


Tekrarlatılan kelimeler şöyleydi.

Kite = Uçurtma
Kit = Kit / Set
Steal = Çalmak
Playing = Oynama
Must = Mecbur / -meli / -malı

Ancak bu kelimeler telafuz açısından aşağıdaki kelimeler ile benzeşiktir.

Kite = Uçurtma / İnsansız uçan nesne
Hit = Vurmak / Çarpmak
Steel = Çelik
Plane = Uçak
Must = Mecbur / -meli / -malı

Yani ortaya çıkan cümle ; “Kite Plane Must Hit Steel” ( İnsansız Uçak Çeliğe Çarpmalı ) *

* İkiz Kuleler tamamen çelik konstrüksiyon sistemiyle inşa edilmişlerdi.

Çocuk enerjisi kullanılmak suretiyle, planlanan eylemin istenen sonucu vermesi için bir zikir ritüeli mi yapılmaktaydı? İkiz Kuleler’in yıkılması, üst boyutlara açılan tekamül kapısının ( portal ) insanlara kapatılmasını ancak cinlere açılmasını mı sembolize etmekteydi?

Kur'an'daki ilk sure olan "Fatiha" ( Açılış ) suresinin ilk ayeti 9 heceden, ikinci ayeti ise 11 heceden oluşmaktadır. "Hack"leme yani "Hece"leme metodu majik operasyonların temel yapısını oluşturmaktadır. "Açılış" anlamına gelen "Fatiha" kelimesinin ilk surenin ismi olması ve ilk iki ayetinde 9/11 nümerolojisi bulunması bir "portal açılışı ritüeli" yapıldığına işaret etmekte gibidir. 

1/1 Bis (1) mil (2) la (3) hir (4) rah (5) ma (6) nir (7) ra (8) him (9)

2/1 El (1) ham (2) du (3) lil (4) la (5) hi (6) rab (7) bil (8) a (9) le (10) min (11)

Kur'an'daki ilk "11" numaralı ayet, Bakara suresinin 11. ayeti olup, ayette "Yerde bozgunculuktan" bahsedilmektedir. ( Bilindiği üzere 11 sayısı okült satanizmde Rab'be eş koşmak ( haşa ) anlamına gelmektedir. 1 ve 1 yani 1 = 1 yaklaşımıyla )

2/"11" - Ve iza kıle lehüm la tufsidu fil ardı kalu innema nahnü müslihun

( Ve onlara "Yerde bozgun yapmayın." denildiğinde, "Kesinlikle bizler iyileştirenleriz." derler. )

"İkiz Kuleler" ( İki Sütun ) 11 kavramının kökeni Tevrat'ta bahsediken "Süleyman Tapınağı"'nın ikiz sütunlarına dayanmaktadır.

14 2 Chronicles 3-15 Süleyman otuz beşer arşın yüksekliğinde İKİ SÜTUN yaptırıp tapınağın önüne diktirdi. Sütun başlıkları beşer arşın yüksekliğindeydi.

Ayetin numarasının ( 2 3-15 ) nümerolojik değeri 11 olmaktadır. ( 2+3+1+5 = 11 )

"İki Sütun" kavramı Tevrat'ta ilk kez 11. sure olan Krallar suresinde geçmektedir.

11 1 Kings 7-15 Hiram her birinin yüksekliği on sekiz arşın ve çevresi on iki arşın olan İKİ TUNÇ SÜTUN döktü.

Ayrıca olay tarihinden çok önce bu zalim eylemin muhtelif mecralarda iletişimi yapılmıştır.

1994 yılına ait bir dergiden


PIA reklamı 1979



Asi Sufre Latino America 1983


Simpsons çizgi filmi 1997


Marvel Comic Book 1983

Ayrıca İkiz Kulelerin ortasında bulunan ve Koenig Sphere olarak adlandırılan küre anıtın ön yüzünde 245 sayısının görülmesi de "11" nümerolojisi açısından dikkat çekmektedir. ( 2+4+5 = 11 )


Kur'an'da yer alan hurufu mukattanın "Kitabın işaretleri / ayetleri" ( Ayatül kitab ) oldukları ilk kez Yunus suresinin 1. ayetinde bildirilir. ( Bilindiği üzere harf zikriyle pozitif veya negatif enerji ( büyü ) tesirleri oluşturulabilmektedir. )

10/1 - Elif (1) lam (2) ra (3) tilke (4) ayatü (5) el (6) kitabi (7) el (8) hakım (9)

( Elif lam ra. Bunlar hakim kitabın ayetleridir. )

Ayetin kodunun ( 10 /1 ) nümerolojik değerinin 11 olması ve ayetin toplam 9 kelimeden oluşması farklı boyuta geçiş kapısının sembolü olan 9/11 ve 11 nümerolojisine ve hurufu mukattanın bu işlevi görmekte olduğuna dikkat çekmektedir. ( 1+1+9 = 11 ) Öte yandan "Elif Lam Ra" olarak seslendirilen harf setinin telaffuzunda 9 harf bulunmaktadır.

Ayrıca bu ayette, en önemli huruf seti olan ve toplam 6 kere tekrarlanan "Elif Lam Ra" setinin ilki yer almaktadır. Elif Lam Ra seti El ve Ra kelimelerini de ifade etmekte olup, "Allah Görür" anlamını içermektedir.

A'raf suresinin 4. ayetinde de "Ebvabüs Sema" ( Göğün Kapıları ) ifadesi Kur'an'da ilk kez geçmekte olup, bu ayetin kodunun ( 7/40 ) nümerolojik değeri 11 olmaktadır. ( 7+4+0 = 11 )

7/40 - İnnellezine kezzebu bi ayatina vestekberu anha la tüfettehu lehüm ebvabüs semai ve la yedhulunel cennete hatta yelicel cemelü fı semmil hıyad ve kezalike neczil mücrimın

( O ayetlerimizi yalanlayanlara ve onlara kibirlenenlere, onlara göğün kapıları kesinlikle açılmaz. Deve iğne deliğinden geçene kadar cennete giremezler. İşte suçluları böyle karşılıklandırırız. )

"Göğün kapıları" ifadesinin geçtiği diğer bir ayet de Kamer suresinin 11. ayetidir. Ayet kodunun nümerolojik değeri 11 olup ayrıca 9/11 sembolizmi de tezahür etmektedir. ( 54 ... 5+4 = 9 ve 11 )

54/11 Fe fetahna ebvabes semai bi main munhemir

( Böylece akıp dökülen su ile göğün kapılarını açtık. )

Hakka suresinin aşağıdaki ayeti semantik ve nümerolojik açıdan 9/11 vakası ile ezoterik uyum arzetmektedir. Ayette "çarpma" kavramı yer almaktadır.

69/14 Ve (1) humileti (2) el (3) ardu (4) ve (5) el (6) cibalu (7) fe (8) DUKKETA (9) dekketen (10) VAHİDET (11)

( Ve yer ve dağlar yükletilip de tek çarpma ile çarpıldığında, )

- Ayetin kodunun nümerolojik değeri 11 sayısını vermektedir. ( 69 ... 6+9 = 15 ... 1+5 = "6" ve 14 ... 1+4 = "5" ... 6+5 = 11 )

- Ayette 11 kelime bulunmaktadır.

- Ayetteki "Dukketa" ( Çarpıldı ) kelimesi 9., "Vahidet" ( Tek ) kelimesi ise sonuncu ve 11. kelimedir. ( 9 ve 11 ... 9/11 )

Fecr suresinin aşağıdaki ayeti de benzer uyum arzetmektedir.

89/21 Kella iza dukketil ardu dekken dekken

( Hayır yer çarpılıp parçalandığında, )

- Ayetin kodunun nümerolojik değeri 11 sayısını vermektedir. ( 89 ... 8+9 = 17 ... 1+7 = "8" ve 21 ... 2+1 = "3" ... 8+3 = 11 )

Dolayısıyla tüm bu nümerolojik durumlar 9/11 sayısal ifadesinin, cinler için yapılan negatif enerjili boyut portalı açma ve yeni süreç başlatma ritüellerini sembolize ettiğini teyid etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder