12 Ekim 2019 Cumartesi

Doğum Sancıları...

İnsanlığın yeni bir döngü başlangıcının eşiğinde olduğu, gelişmekte olan doğa olaylarından ( depremler, iklim değişiklikleri ), rejenerasyon öncesi tezahür eden dejenerasyondan ve tüm bunlar olurken belirli bir kitledeki idrak ve bilgi seviyesinin yükselmesinden anlaşılmaktadır. Dünya bir 70,000 yıllık döngünün daha sonuna hızla yaklaşmaktadır. 

İncil'de, içinde bulunulan bu dönemde deneyimlenecek olan ve olumsuz algılanan olayların aslında yükseliş öncesi yani yeni döngü başlangıcı öncesindeki son ıstıraplar olduğu "Doğum sancıları" teşbihi kullanılmak suretiyle iki ayette bildirilmektedir.

41 Mark 13-"8" Ulus ulusa, devlet devlete savaş açacak; yer yer depremler, kıtlıklar olacak. Bunlar, DOĞUM SANCILARININ BAŞLANGICIDIR.

40 Matta 24-"8" Bütün bunlar, DOĞUM SANCILARININ BAŞLANGICIDIR.

Ayetlerin numaralarının "8" olması, yeni döngü başlangıcının ve sonsuz döngünün sembolü oaln "8" sayısı açısından önem arzetmektedir.

Kur'an'da net olarak doğumdan bahsedilen tek ayetin ilk cümlesinde "8" kelime bulunmaktadır.

16/78 - Ve (1) allahü (2) ahrace (3) küm (4) min (5) bütuni (6) ümmehati (7) küm (8) ....

( Ve Allah sizi annelerinizin karınlarından çıkarır.. .. )

Rahimdeki bebekten bahsedilen ilk ayette ise 3 ve 8 yani "11" ( 3+8 = 11 ) nümerolojisi bulunmaktadır. ( 11 sayısı farklı boyuta geçiş portalının ve düalitenin nümerolojik sembolüdür. )

39/6 - Halekaküm min nefsin vahıdetin sümme ceale minha zevceha ve enzele leküm minel en'ami SEMANİYETE ezvac yahlükuküm FI BÜTUNİ ÜMMEHATİKÜM halkan min ba'di halkın fı zulümatin SELAS zalikümüllahü rabbüküm lehül mülk la ilahe illa hu fe enna tusrafun

( Sizi tek nefisten yarattı. Sonra ondan eşini oluşturdu. Size hayvanlardan SEKİZ eş indirdi. Sizi ANNELERİNİZİN KARINLARINDA ÜÇ karanlıkta yaratıştan yaratışa yaratır. Rab’biniz Allah budur. Mülk O’nadır. O’nun haricinde ilah yoktur. O halde nasıl döndürülüp çevriliyorsunuz? )

Bugün yani 12.10.2019 tarihine ait bir "kahve falı" görüntüsünde ortaya çıkan "Rahimdeki bebek" ve "İblis / Baphomet" figürleri oldukça manidar bir durum arzetmektedir. Rahimdeki bebek, doğumu sembolize ederken, İblis / Baphomet ise bu doğumu engellemeye çalışan karakter olarak tezahür etmiş gibi görünmektedir.


Rahimdeki Bebek



 Kafasında boynuzu ile İblis / Baphomet

Öte yandan 20 Eylül 2019 tarihli olan ve kafasının tepesinde 10 cm. uzunluğunda boynuz çıkmış olan 74 yaşındaki ( 7+4 = "11" ) Hintli Shyam Lal Yadav’ı konu alan haber bu bağlamda oldukça ilginç bir durum oluşturmaktadır. Adamın yaşı ve haberin giriş tarihinin günü ve ayı “11” nümerolojisi içermektedir.  20.09 … 2+0+0+9 = “11”


Benzer bir durum 2010 yılında, 101 yaşındaki ( 1 ve 1 ... 11 ) Çin'li kadın Zhang Guozheng'in "başına" ! gelmişti. Kadının alnında 6 cm uzunluğunda bir boynuz çıkmıştı. 












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder