Çeviri

Saturday, October 9, 2021

2019 - 2023

Birçok ülkenin, birçok ulusararası kurum ve kuruluşun 2019 - 2023 dönemi ( pandemi dönemi ) için ekonomi, sağlık, teknoloji vb. konularda stratejik plan oluşturdukları görülmektedir. Bu durum anılan dönemin ezoterik ve nümerolojik önemi olduğunu ortaya koymaktadır. 

Türkiye'nin "Kalkınma Planları" ise 1963 yılından beri 5 yıllık dönemler için hazırlanmaktayken 2007 yılına denk gelen 9. kalkınma planı 6 yıllık olarak yani 2007 - 2013 dönemini kapsayacak şekilde hazırlanmıştır. Daha sonra yeniden 5 yıllık dönemlerde plan hazırlanmış olup, 11. kalkınma planı ise 2019 - 2023 dönemini kapsayacak şekilde hazırlanmıştır. Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle böyle bir ayarlama yapıldığı düşünülecek olsa dahi aynı dönemin uluslararası bazda birçok stratejik plana konu olması dikkat çekmektedir.

Daha açık ifadeyle 2019 - 2023 döneminin insanlık için yeni bir sürece giriş dönemi olduğu küreselciler tarafından bilindiği için tüm planlar buna göre haızrlanmış ve zamanı geldiğinde ( 2019 yılında ) uygulamaya geçilmiş izlenimi oluşmaktadır.

COVID19 adı verilen virüsün 2019 yılında ortaya çıkması, ardından oluşan pandeminin 2023 yılında sonlanacağının uluslararası mecralarda dile getirilmesi anılan dönemi daha da ilginç kılmaktadır. 

Ayrıca 2019 ve 2023 sayılarının nümerolojik toplamlarının "19" ( 2+0+1+9+2+0+2+3 = 19 ) sayısını vermesi, bu sayının hem 2019 sayısında bulunması, hem virüsün isminde bulunması hem de Kur'an'da geçen "Onun üzerinde ondokuz vardır." ayeti açısından dikkat çekmektedir.

Muddessir suresinin aşağıdaki ayetlerinde "insan bedenine zarar veren" ve "sekar ( ateş )" ile sembolize edilen olgunun üzerinde "19" olduğundan bahsedilmektedir. 

74/26 Seuslihi sekare ( Onu sekara, ateşe yaslayacağım. )
74/27 Ve ma edrake ma sekaru ( Ve sana sekarın, ateşin ne olduğunu ne bildirir? )
74/28 La tubki ve la tezeru ( Baki kılmaz ve geriye bırakmaz. )
74/29 Levvahatun lil beşeri ( İnsan derisi için yakıcıdır. )
74/30 Aleyha TİS'ATE AŞERE ( Onun üzerinde ONDOKUZ vardır. )

Anılan olgu "COVID19" olabilir mi? Zira esasen "zehir" anlamına gelen "virus" kelimesi insan bedeni için yakıcı ve zarar verici niteliğe sahiptir. ( Evvelki bölümlerde "NARis SeMuM" ( İçe işleyen zehirli ateş ) ve mRNA / SMM MRNA ( Small Molecule Modulator mRNA / Küçük Molekül Modülatörü mRNA ) ilişkisine değinilmiştir. 

Taha suresinin 19. ve 23. ayetleri arasında da ilginç mesajlar verilmektedir.

20/19 Kale elkiha ya musa ( "At onu ey Musa." dedi. )

20/20 Fe elkaha fe iza hiye hayyetun tes'a ( Böylece onu bıraktı da o zaman o koşan yılan oldu. )

20/21 Kale huzha ve la tehaf se nuiyduha siratehel ula ( "Onu yakala ve korkma. Onu ilk önceki haline döndüreceğiz." dedi. )

20/22 Vadmun yedeke ila cenahike tahruc beydae min ğayri suin ayeten uhra ( Ve elini koynuna koy. Diğer ayet olarak, kusursuz beyaz çıksın. )

20/23 Li nuriyeke min ayatinel kubra ( Sana ayetlerimizin en büyüklerinden göstermek için. )

20/19 kodlu ayet ile başlayan yukarıdaki ayet setinde "atılan ve yılana dönüşen" asadan bahsedilmektedir. ( Bilindiği üzere yılan zehirli bir varlıktır. Bu ifadeyle "virus" tanımlanmış olabilir. )  20/23 kodlu ayette ise "büyük bir ayetin gösterileceğinden" bahsedilmektedir. Bu ayet kodları ve ifadeler 2019 - 2023 dönemindeki ilginç olayları haber vermekte gibidir.






2 comments:

  1. Selamun Aleyküm Dost'um. Allah ilminizi ve bilginizi arttırsın inşallah. Yazılarınızı ilgiyle takip ettiğimi belirtmeliyim. Kur'an-ı Kerim'i okuduğumuz zaman sizin anlattıklarınızı düşünemiyoruz, Kur'an-ı Kerim onu tam anlayacak olan başka bir ademoğlu içinmi göndrilmiş, yoksa günümüz zamanı bizleri Kur'an-ı Kerim'i anlamayacak şekildemi formatlıyor. Kur'an-ı Kerim'de herşey apaçık yazmıyormu, sembolizm kimin için. Dünyayı yönetmeye çalışan küresel elitler geleceğimi planlıyorlar yoksa planlanılanları tekrarlıyorlarmı, bu bilgi onlara nasıl geliyor. saygılarımla , Allaha emanet olun

    ReplyDelete
  2. Dikkat çektiğiniz ve yeni açılımlara vasıta olan bu son derece önemli hususlara, sorulara istinaden 10.10.2021 tarihinde "Bilgiye erişim ve anlama konusunda bazı sorular..." başlıklı bölüm yazılmıştır. Yazının, doğrudan soruların cevaplarına yönelik kısa ve net olmasına özen gösterilse de ifade edilmesi gereken hususların çokluğundan dolayı yazı biraz uzamış görünebilir. Araştırdıkça ne kadar cahil olduğumuzu idrak ettiğimiz bu sonsuz ilim yolculuğunda umulur ki naçizane bir fayda, bir katkı vesilesi olunabilmiştir. Selamlarımla,

    ReplyDelete