18 Ağustos 2022 Perşembe

Maymun Çiçeği spekülasyonuna devam...

Dünyada her gün bir çok farklı hastalık nedeniyle mağdur olan yüzbinlerce insan varken sadece eşcinsel ilişki* yoluyla bulaşabilen, Maymun Çiçeği ismi verilmiş bir hastalığın ısrarla gündemde tutularak manşet yapılması kitlesel korku ve hipnoz operasyonunun sürdürüldüğü izlenimini oluşturmaktadır. Ayrıca sübliminal olarak eşcinsellik mesajı da verilmekte olabilir.

* Medya iletişiminde ise "yakın fiziksel temas" ifadesi yer almaktadır.

DSÖ'nün açıklamasına göre Maymun Çiçeği kaynaklı ölüm oranı %0 ile "%11"! arasında değişiklik gösteriyormuş. Tıpkı Coronavirus sürecinde olduğu gibi, kitlesel zihin programlama operasyonların kodu haline getirilen 11 sayısının yine iletişimde kullanıldığı görülmektedir.

"According to the World Health Organization, the case fatality ratio of monkeypox has historically ranged from 0% to "11%" in the general population and has been higher among young children."

https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/monkeypox

"Dünya Sağlık Örgütü, maymun çiçeği virüsünün Avrupa, Amerika ve Avustralya kıtalarındaki "11" ülkede görüldüğünü, doğrulanan 80 vakanın yanı sıra 50 muhtemel vakanın da doğrulanmayı beklediğini açıkladı." ( Basından 21.05.2022 )

DSÖ'nün Temmuz 2022 ayında "küresel acil durum" ilan ettiği Maymun Çiçeği virüsü ile ilgili basında yer alan ve korku yayma amacı güden güncel bazı manşet görselleri şöyledir.







Ayrıca bkz. https://kuranilmi.blogspot.com/2022/06/maymun-cicegi-virusu-ve-yine-11.html?m=1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder