30 Eylül 2022 Cuma

İklim Değişikliği ve Karbon Ayak İzi aldatmacası

Tüm organik yapılar Karbon ve Hidrojen atomları içermektedirler. Bu nedenle "Organik Kimya" bilimine "Karbon Kimyası" da denilmektedir.

Dünya çapında tam tahakküm sistemini kurma gayreti içindeki küreselcilerin son dönemde iletişimini yoğunlaştırdıkları algı operasyonlarından biri de "Küresel Isınma / Küresel İklim Değişikliği" projesidir. Küresel Isınma, esasen dünyanın normal iklim döngüsünün bir bileşeni olmasına rağmen insanlara sanki dünyanın sonunu getirecek bir felaketmiş gibi algılatılmaya çalışılmaktadır. Oysa esasen, küresel ısınmayı sebep göstererek devreye alınması planlanan aksiyonlar dünyadaki yaşamı tehdit eden felaketler olarak nitelendirilebilmektedirler. Bahsi geçen algı operasyonu kapsamında küresel bazda Çevre Bakanlıklarının ismi Çevre ve İklim Değişikliği Bakanlığı olarak değiştirilmekte veya sadece İklim Değişikliği Bakanlığı olarak yeni bakanlıklar kurulmaktadır.

Şirket sahibi ailelerden oluşan şeytani elit zümre, sözde küresel ısınmanın azaltılması kisvesi altında, esas hedefleri olan doğal yaşamı bozma ve sonlandırma girişimlerini sürdürmektedirler. Bu hedef dogrultusunda şeytanlar, hayvancılığı, balıkçılığı ve tarımı dünya için çok büyük riskmiş gibi gösterme çabalarını hızlandırmışlardır. 

"Küresel Isınmayı Önleme" ve "Karbon Ayak İzini Azaltma" söylemlerinin ardındaki gizli şeytani hedef ise Allah'ın yarattığı organik yaşamın yok edilmesi ve yeni dünya düzeninin ilahı addettirilmeye çalışılan Yapay Zeka destekli sentetik yaşamın devreye alınması projesinin uygulanmasıdır. Bu yaklaşım açıkça Allah'a isyan olarak tanımlanabilir. Bu kapsamda yer alan Transhumanism, Human 2.0 ( İnsan 2.0 ) gibi projelerin batini hedefi mRNA enjeksiyonu ve sentetik gıdalar vasıtasıyla insanlığı korumak veya üstün nitelikli insan oluşturmak değil bu araçları kullanarak insanları insanlıktan çıkmış ve genetik yapıları bozulmuş varlıklara dönüştürmektir. 

2/205 Ve iza tevella sea fil erdi li yufside fiha ve yuhlikel harse ven nesl vallahu la yuhibbul fesada

( Ve yüz çevirip başa geçtiğinde, yerde bozgun yapmak, ekini ve nesli helak etmek için çabalar. Allah bozgunu sevmez.  )

İnsanın ve hayvan türlerinin organik yapılar yani karbon yapılar oldukları dikkate alındığında esasen "Karbon Ayak İzinin Azaltılması" kavramının okült mesajı "yerde ayak izi bırakan" canlı nüfusunun azaltılması anlamını içermekte gibidir.

Son günlerde yayımlanan ve tepki çeken bir banka reklamında da, fosil yakıt tüketimi kaynaklı CO2 emisyonunu tanımlayan  "Karbon Ayak İzi" ( KAİ ) kavramı işlenmekte ve sanki KAİ bireylerin azaltması gereken kişisel bir hedefmiş gibi algılatılmaya çalışılmaktadır. Bu vesileyle "Sosyal Skorlama" projesinin altyapısı da algısal seviyede tesis edilmektedir. Oysa ki CO2 emisyonunun esas kaynağı küresel enerji şirketleridir.

"İklim Değişikliği" kavramının kökeninde de şeytanların "nimeti değiştirme"ye dayalı operasyonlarının olduğu Enfal suresinin 53. ayetinde bildirilmektedir.

8/53 Zalike bi ennellahe LEM YEKU MUĞAYYİRAN Nİ'METEN EN'AMEHA ALA KAVMİN HATTA YUĞAYYIRU MA Bİ ENFUSİHİM  ve ennellahe semiun alim

( Bu, Allah’ın kesinlikle BİR KAVİME VERDİĞİ NİMETİ, ONLAR NEFİSLERİNDEKİNİ DEĞİŞTİRMEDİKÇE DEĞİŞTİREN OLMAMASINDAN dolayıdır. Kesinlikle Allah duyandır, bilendir. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder