9/11 olarak da simgelenen 11 sayısının, halden hale geçiş sağlayıcı "operasyon kodu" olarak kullanıldığına ilişkin bilgiler Tevrat ayetlerinde de misallerle yer almaktadır. Bunlara bir örnek olarak, şeytani frekansların sembolü olan Babil'in kralının Kudüs'ü ( Darusselam / Yeruşalim / Selamet Yurdu ) kuşatma zamanlamasında 9/11 kodunun tezahür etmesi gösterilebilir.
12-2-Kings-25-1 Sidkiya'nın krallığının DOKUZUNCU YILINDA, ONUNCU AYIN ONUNCU GÜNÜ, Babil Kralı Nebukadnessar bütün ordusuyla Yeruşalim önlerine gelip ordugah kurdu. Kentin çevresine rampa yaptılar.
24-Jeremiah-52-4 Sidkiya'nın krallığının DOKUZUNCU YILINDA, ONUNCU AYIN ONUNCU GÜNÜ, Babil Kralı Nebukadnessar bütün ordusuyla Yeruşalim önlerine gelip ordugah kurdu. Kentin çevresine rampa yaptılar.
26-Ezekiel-24-1 Sürgünlüğümüzün DOKUZUNCU YILI, ONUNCU AYIN ONUNCU GÜNÜ RAB bana şöyle seslendi:
26-Ezekiel-24-2 "Ey insanoğlu, bu günü, bu günün tarihini tam olarak yaz. Çünkü Babil Kralı tam bu gün Yeruşalim'i kuşatmaya başladı.
"Babil" ( Bab-ı El / İlah Kapısı ) kelimesi Kur'an'da sadece 2/102 kodlu ayette, "Sihir" kavramı ile ilintili olarak geçmektedir. "Sihir" kelimesi Kur'an'da ilk kez bu ayette geçmekte olup, ayeti oluşturan 307 adet harfin ebced değerleri toplamı 18513 olmaktadır. Bu sayının nümerolojik değeri ise 18 ( 6+6+6 = 18 ) sayısı üzerinden, sihirin sembolü olan, 9 sayısıdır. ( "Sihirli 9 sayısı" başlıklı bölümde detaylar mevcuttur. )
Hatırlanacağı üzere;
9 = Zihin programlama, kodlama ( Sihir, Büyü )
11 = Halden hale geçiş
9/11 = Sihir ile halden hale geçiş
Allahın 99 ismi 9+9 = 18 = 1+8 = 9 ve Tevrattaki Allahın 72 sıfatı 7+2 = 9. Olması da ilgi çekici. 9 büyü rakamı demiştiniz. Acaba Allahın isimleri ve sıfatlarıyla mı büyü yapıyorlar?
ReplyDeleteDoğru tespit. Rab'bin büyük sınavı olan ve kitaplar vasıtasıyla bahşedilmiş ilahi kozmik ilmi kötü amaçlarına vasıta kılıyorlar. Özünde nötr niteliğe haiz olan ilmin "İnşa ve Şifa" için mi yoksa "İmha ve Cefa" için mi kullanılacağı insanlığın en büyük sınavıdır. ( Bu arada, Allah'ın isimleri 99 ile sınırlı olmayıp özellikle 9 sayısı ile sınırlandırıldığı! görülmektedir. Blog sayfasının sağ tarafında yer alan "Esmaul Husna" başlıklı kitapçığa bakılabilir. )
ReplyDelete