21 Aralık 2020 Pazartesi

Spirit ve Spiral ... Ruh ve DNA

Ruhun peşindeler....Allah'ın beşere üflediği ruhun...yani ruhun kaba madde planı dünyadaki  temsili olan DNA'nın...

"Ruh" kelimesinin rüzgar anlamına gelen "Rıh" kelimesinden türediği ve "Ruhundan üflemek" ifadesinin  de madden "nefes bahşetmek", manen ise "bilinç ve bilgi bahşetmek" anlamlarına geldiğine evvelki bölümlerde defaatle değinilmişti. Şura suresinin aşağıdaki ayetinde "Bilincin ve bilginin insana iletilmesi" kavramı "Ruhun vahyedilmesi" ifadesiyle bildirilmektedir.

42/52 - Ve kezalike evhayna ileyke ruhan min emrina ma künte tedrı mel kitabü ve lel ımanü .... ( Ve sana emrimizden ruhu işte böyle vahyettik. Ne kitabın, ne de inancın eğitimini almamıştın. .... ) 

Ruh, tüm yaratılışın kodlarını içeren bilgileri, bilinci ve kader yazılımını tanımlayan kelimedir. Batı dillerinde Ruh kelimesinin karşılığı aynı zamanda "Zihin"! anlamına da gelen "Spirit" ( İng. ), "Esprit" ( Fra. ), "Spiritus" ( Alm. ) kelimeleridir. "Spirit" kelimesindeki "SPR" kökü aşağıdaki kelimeler açısından da önem arzetmektedir.

InSPiRe = İlham almak, Nefes almak
ExPiRe = Sonlanmak, Nefes vermek
SPiRal = Bükülmüş ( "Sper" kelimesi Yunancada "bükülmüş ip" anlamındadır. )

Allah'ın üflediği ruhun kaba madde planındaki tezahürü olan yani insanın yaratılış kodlarını, bilgilerini içeren DNA ikili "bükülmüş ip" ( spiral ) formundadır. Küreselcilerin dijitalism ve transhumanism gündemleri kapsamında yer alan ruhun sentetik bedenlere aktarılması, insanların vücut aktivitelerinin nano parçacıklarla dijital olarak takip edilmesi vb. gibi projelerin nihai hedefi DNA'nın yani ruhun gizemini çözebilmek ve kader olarak da anılabilecek ilahi kozmik bilgilere ulaşabilmektir. Bir başka deyişle küresel şeytanlar ruha erişebilmek için "yukarıdan aşağı" metod yerine "aşağıdan yukarı" metod uygulamaktadırlar. Bu minvalde kurgulanan pandemi vakası anılan projelerin hızla ilerletilebilmesi için bir katalizör işlevi görmektedir. 

Ancak ruh bilgisi hususuna ilişkin olarak İsra suresinin 85. ayetinde önemli bir mesaj verilmektedir. ( Ayetin kodunun nümerolojik değeri ( 1+7+8+5 = 21 ) ve ayetteki kelime adedi ( 21 ) ruhun nümerik sembolü olan 21 sayısına eşittir. )

17/85 Ve (1) yes'elune (2) ke (3) an (4) er (5) ruh (6) kul (7) er (8) RUHU (9) min (10) emri (11) rabb (12) i (13) ve (14) ma (15) utıtüm (16) min (17) el (18) ılmi (19) illa (20) kalıla (21) 

( Ve sana RUHTAN sual ediyorlar. De ki: "Ruh, Rab’bimin işlerindendir. İlminden size azıcık haricinde verilmemiştir." )

Al'i İmran suresinin 103. ayetinde yer alan "Hablillah" ( Allah'ın ipi ) ifadesinin çoklu anlamlarından ikisi hem "Kur'an ayetlerindeki kelimeleri" hem de "DNA'yı" tanımlamakta gibidir. Dolayısıyla "Allah'ın ipi" ifadesi Allah'ın ruhundan üflediği insanı da temsil etmektedir. "Allah'ın ipine topluca bağlanmak" ifadesi ise insanların, düşük şeytani frekanslar ile mücadele edebilmeleri için birlik olmalarının ve kolektif bilinci oluşturmalarının gerektiği mesajını vermektedir. 

3/103 Ve (1) ı'tesumu (2) bi (3) HABLİ (4) allahi (5) cemıan..... ( Allah'ın İPİNE topluca bağlanın..... )

Ayrıca ayetin numarasının ( 103 ) nümerolojik değeri "4" ( 1+0+3 = 4 ) olup, ayetteki "Habl" ( İp ) kelimesi de 4. kelimedir. Bir "ip" olan DNA zincirinde 4 enzim ( Adenine, Timine, Guanine, Cytosine ) bulunmaktadır.



                                                     DNA ve Ruh ilintisine ilişkin bir kitap


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder