30 Aralık 2020 Çarşamba

İmmün sistem ve İman

Arapça "İman" ( İnanç, Güven ) ve batı dillerindeki "Immune"* ( Bağışıklığı olan, Korunan, Muaf olan, Güvende olan ) kelimeleri ortak "MN" köküne sahip olup esasen "Güvende olma, Korunma" anlamını içermektedirler. "Emin" ( Güvenli, Korunaklı ) kelimesi de aynı köktendir.

* "Immune" kelimesi aynı zamanda bir tıp terimi de olup "hastalıklara karşı korunmuş olma" anlamına gelmektedir. Bu kelime Latince "In" ( Olumsuzluk ) ve "Munis" ( Yükümlü ) kelimelerinden oluşmakta  ve "Etkilenmeyen, Muaf, Emin" anlamlarını içermektedir. Dillerin ortak kelime kökenlerine sahip oldukları, harflerin ve kelimelerin farklı telaffuz edilmek suretiyle dillerdeki paylaşımları hatırlanmalıdır.

Şeytani frekansın İMANı yoketme çabasının maddi projeksiyonu, maddi temsili vücuttaki İMMÜN sistemi yoketme girişimidir. Küresel şeytanlar ruhsal bir frekans olan "imanı" ortadan kaldırmanın yolunu maddesel frekans vasıtalarında ( genetik vb. ) aramaktadırlar. DNA'nın kırılması vasıtasıyla genetik kod bozulduğunda yani "immün" sistem çökertildiğinde "imanın" da ortadan kalkacağını düşünmektedirler. Akıllarınca madde bozulunca ruhun da bozulacağı düşüncesinde olan ve bunu gerçekleştirebilmek için son olarak pandemi sürecini ve buna bağlı olarak aşılama** operasyonunu kurgulayan şeytanlar büyük bir yanılgı içindedirler.

** Aşılama, elbetteki viral hastalıklara karşı tıbbi, faydalı ve mantıklı bir çözümdür. Ancak maalesef aşılama sürecini de manipüle etmek isteyen kötü niyetliler mevcuttur.



DNA kırılması ilüstrasyonu

Al'i İmran suresinin 100. ayetinde yer alan "Kitap verilenler" ifadesi Kur'an ilmini kötü amaçla kullanarak "İmanı" ortadan kaldırmak isteyen küresel şeytanları tanımlamaktadır.

3/100 - Ya eyyühellezine amenu in tütıy'u ferıkan minELLEZİNE UTÜL KİTABE yerudduküm ba'de İMANİküm kafirın

( Ey o inananlar, KİTAP VERİLENLERDEN bir kısmına itaat ederseniz, sizi İNANCINIZDAN sonra inkarcılara döndürürler. )

Ayrıca bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2020/08/iman-immunite-vesilesidir.html



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder