8 Kasım 2016 Salı

Epifiz ( Pineal Gland )

Epifiz ( Pineal Gland - Çam Bezi ), beynin merkezinde su içinde yer alan kozalak şeklinde küçük bir organdır. "Üçüncü Göz" adı da verilen ve birçok sinirin bağlı olduğu bu organ, boyutlar arası ( paralel evrenler arası ) transferi sağlayan bir «enerji çıkış kapısı» niteliğindedir.
 




Su, boyutlar arasındaki temas alanında adeta bir yağlama görevi görerek boyutlar arası geçişi kolaylaştırmaktadır. Epifizin beyinde su içinde yer alması bu açıdan dikkat çekicidir.

Epifiz, beyin dalgalarının seviyesini değiştirerek materyel frekansın dışındaki frekanslarla iletişime geçişi sağlayan halüsinojenik bir madde olan DMT ( Dimetil Triptamin ) salgılar.

 
Sürüngen ( Reptilian ) yapıya sahip olan Cinler, insanın üst frekanslarla yani ruhsal boyutla iletişimini kesebilmek için epifiz bezine saldırıp, onu bloke etmeye çalışırlar. Bu durum okült sembolizmde sıkça vurgulanır. Aşağıda iki yılanın epifizi kontrol altında tuttuğunu tasvir eden bir figür yer almaktadır. ( Figürde Kundalini spirali ve dualite vurgusu da bulunmaktadır. )
 

Papa II. Jean Paul'ün asasında Epifiz sembolizmi...
 

Vatikan'da Epifiz anıtı...
 

Epifize yılan saldırısının tasvir edildiği bir heykel...
 

Epifize yılan saldırısının tasvir edildiği bir resim...
 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder