6 Kasım 2016 Pazar

Reptilian....Alien....Cin

Allah'ın insana ruhundan üflemesi, insandan önce yaratılmış olan İblis'in ve onun önderliğindeki cin şeytanlarının kıskançlık ve kibir batağına saplanmalarına neden olmuştur. Cin şeytanları, Allah'ın bir tezahürü olduğunu düşündükleri insana düşman olmuşlar ve insanı yok etmenin, bir anlamda Allah'ı yenmek ( haşa ve istiğfar talebiyle ) olduğu saplantısına kapılmışlardır. Bugün Dünya ortamında insanın çektiği tüm acıların, sıkıntıların ve zorlukların temelinde cinlerin aldatmacası, kurdukları tuzaklar ve onların Allah'a olan isyanları yatmaktadır. Ancak bu duruma da Adem, yani tek nefisten yaratılmış olan insan, yaratılış akabinde İblis'e uyarak kendisi sebebiyet vermiştir.

Cinlerin de, insan gibi soya sahip yaratıklar oldukları ve insanı saptırabilmek için insan soyuna karıştıkları Kur'an'da belirtilmektedir.

Saffat 37/158 - Ve cealu beynehu ve beynel cinneti neseba ve lekad alimetil cinnetü innehüm le muhdarun ( Ve O ve cinler arasında akrabalık oluşturdular. Cinler kesinlikle onların hazırlananlar olacaklarını bilmişlerdi. )

İsra 17/64 - Vestefziz men isteta'te minhüm bi savtike ve eclib aleyhim bi haylike ve racilike ve şarikhüm fil emvali vel evladi veıdhüm ve ma yeıdühümüş şeytanü illa ğurura ( Ve onlardan kime istidatın olursa bağırman ile yerinden oynat, kımıldat. Atlarınla ve yayalarınla üzerlerine yönel. Onlara malda ve çocuklarda ortak ol. Onlara vaad et. Ve Şeytan onlara aldatmanın haricinde vaad etmez. )

Nefsani arzulara kapılarak sapan ve Dünya hayatındaki aldatıcı menfaat için cinleri ilah edinip, onlara kulluk eden insanlar da ayetlerde belirtilmektedir.

Sebe 34/41 - Kalu sübhaneke ente veliyyüna min dunihim bel kanu ya'büdunel cinn ekseruhüm bihim mü'minun ( "Sen yücesin. Sen onlardan başka dostumuzsun. Bilakis cinlere kulluk etmekteydiler. Onların çoğunluğu onlara inanmışlardı." derler. )
En'am 6/128 - Ve yevme yahşurühüm cemıa ya ma'şeral cinni kad isteksertüm minel ins ve kale evliyaühüm minel insi rabbenestemtea ba'duna bi ba'dın ve belağna ecelenellezi eccelte lena kalen naru mesvaküm halidıne fıha illa ma şaellah inne rabbeke hakımün alim ( Ve onların hepsini topladığı gün, "Ey cin topluluğu insanlardan çoğunluğunu yoldan çıkardınız." der. İnsanlardan onların dostları olanlar "Rabb' imiz bazımız bazımızdan faydalandık. O bizi vadelendirdiğin vade bize erişti." derler. "Mekanınız ateştir. Orada, Allah' ın dilemesi haricinde, ebedi olursunuz." der. Kesinlikle Rabb' in hakimdir bilendir. )

Al+ien hecelerinden oluşan Alien kelimesi "Tanrısal Olan / Tanrı Gibi Olan" anlamına gelir.

"Al" veya "El" kelimesi Semitik dillerde ( Arapça, İbranice, Aramice ) Tanrı anlamına gelmektedir. ( Örnek : Babil ... Bab+El= Tanrı Kapısı, Emanuel ... İn ( Kesinlikle ) + Mea ( Birlikte ) + Na ( Biz ) + El ( Tanrı ) = Tanrı kesinlikle bizimledir. )

"Ien" kelimesi ise "Gibi olan / İlişkili olan" anlamına gelir. ( Örnek : Technician ( Teknisyen ) = Tenikle ilgili olan, Vegetarian ( Vejetariyen ) ( Bitki gibi olan, bitkiyle ilgili olan ), Magician ( Majisyen ) sihirsel olan, sihirle ilgili olan anlamına gelir.

Bu nedenle, cinlere kulluk eden satanistler tarafından Alien olarak adlandırılan yaratıklar esas itibarıyla cinlerdir.

Kur'an'da "dumansız ateş alevinden" yaratıldıkları belirtilen Cinlerin ( Alienlerin ) materyel ( fiziksel ) ortamdaki tezahürleri "Reptilian" ( Sürüngen ) paterni sergilemektedir. Bu durum Kur'an'da ve İncil'de ve Tevrat'ta açıklanmaktadır.

Sürüngen, İnsan'a düşman olan onu korkutan ve aldatan bir yaratık olarak betimlenmektedir.

Taha 20/19 - Kale elkıha ya musa ( "At onu ey Musa." dedi. )

Taha 20/20 - Fe elkaha fe iza hiye hayyetün tes'a ( Böylece onu bıraktı da o zaman o koşan yılan oldu. )
Taha 20/21 - Kale huzha ve la tehaf se nüıydüha sıratehel ula ( "Onu yakala ve korkma. Onu ilk önceki haline döndüreceğiz." dedi. )

Neml 27/9 - Ya musa innehu enellahül azızül hakım ( Ey Musa, kesinlikle ki ben yüce hakim olan Allah’ ım. )
Neml 27/10 - Ve elkı asak fe lemma raaha tehtezzü ke enneha cannün vella müdbiran ve lem yüakkıb ya musa la tehaf innı la yehafü ledeyyel murselun ( Ve asanı at. Böylece onu kesinlikle yılan gibi deprenip sürünürken gördüğünde arkasına dönmeden, ardına bakmadan kaçtı. "Ey Musa korkma. Kesinlikle benim. Gönderilenler huzurumda korkmazlar." )

A'raf 7/107 - Fe elka asahü fe iza hiye su'banün mübın ( Böylece asasını attı da o zaman o apaçık ejderha oldu. )

İncil'den;

40 Matta 3/7 Ne var ki, birçok Ferisi'yle Saduki'nin vaftiz olmak için kendisine geldiğini gören Yahya onlara şöyle seslendi: "Ey engerekler soyu! Gelecek gazaptan kaçmak için sizi kim uyardı?
40 Matta 23/33 "Sizi yılanlar, engerekler soyu! Cehennem cezasından nasıl kaçacaksınız?

43 Yuhanna 3/14 Musa çölde yılanı nasıl yukarı kaldırdıysa, İnsanoğlu'nun da öylece yukarı kaldırılması gerekir.

47 2 Korintliler 11/3 Ne var ki, yılanın Havva'yı kurnazlığıyla aldatması gibi, düşüncelerinizin Mesih'e olan içten ve pak adanmışlıktan saptırılmasından korkuyorum.

1 Yaratılış 3/1 RAB Tanrı'nın yarattığı yabanıl hayvanların en kurnazı yılandı. Yılan kadına, "Tanrı gerçekten, 'Bahçedeki ağaçların hiçbirinin meyvesini yemeyin' dedi mi?" diye sordu.
İnsan beynindeki R Complex olarak adlandırılan alt beyin bölümü Reptilian Brain ( Sürüngen Beyin ) niteliği taşımaktadır.




Şanlıurfa ilinin Hilvan ilçesine bağlı Güluşağı mahallesinin kuzeybatısında bulunan antik Nevali Çori isimli höyükte bulunan ve halen Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi’nde sergilenen aşağıdaki “yılanlı baş” heykeli de Reptilian Complex ( Sürüngen Kompleksi ) sembolizmi açısından ilginçtir.


Reptilian Beynin ( Sürüngen Beyin ) temel özellikleri hiyerarşi saplantısı, ritüel tutkusu ve soğukkanlılık olarak sıralanabilir. Bu özelliklerin Dünya'daki etkileri aşağıdaki gibidir.
1- Hiyerarşi Saplantısı : Dünya'da insanlar arasındaki ayırımcılık, sınıflandırma, alt üst ilişkileri, dominans, köleleştirme,
2- Ritüel Tutkusu : Tüm sistemin, sömürü amaçlı belirli kurallara göre dizayn edilmesi ve insanların dikte edilen formatta yaşamaya zorlanmaları, mecbur edilmeleri,
3- Soğukkanlılık : Terör olaylarını, kitle katliamlarını ve savaşları organize ederek milyonların ölümüne sebebiyet veren iktidar sahibi malum azınlığın hiçbir şey olmuyormuş veya herşey normalmiş gibi insanların karşısına çıkabilmeleri.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder