25 Şubat 2020 Salı

Coronavirus meselesi

2020 yılında gündeme oturan "Coronavirus" kelimesi "Corona" ( Taç ) ve "Virüs" kelimelerinden oluşmakta olup, Coronavirus, taç şeklinde bir yapı arzetmesi nedeniyle bu ismi almıştır.


"Taç", kraliyete ilişkin bir sembol olup, asil soyu, soyluluğu yani nihayetinde "Soyu, Soyluluğu, Soyun Devamlılığını, Nesli" sembolize etmektedir.

   


"Taç" kelimesinin batı dillerindeki karşılıkları Crown ( İng. ), Couronne ( Fra. ), Krone ( Alm. ) olarak sıralanabilir.

Ayrıca "Korna" anlamında kullanılan "Horn" kelimesi de aslında "Corn" yani "Boynuz" kelimesidir. "Boynuz" da "Döl bereketinin, Soyluluğun, Fertilitenin, İktidarın" sembolüdür. "Boynuz"a üflenince çıkan sese de "Korna" sesi denmiştir. Arapça'daki "Kurne" kelimesi de "Sivri ve yüksek şey" anlamına gelmektedir.

Korn / Kern ( Alm. ) = Soy, Nesil, Çekirdek, Tohum
Karn ( Arap. ) = Soy, Nesil
Charne ( Fra. ) = Et ( İnsanla ilgili )
Carnivore ( Fra. ) = Etobur

Bu bağlamda "Coronavirus"'ün batıni anlamı "Soy Virüsü" veya "Soykıran Virüsü" olabilir.

Kur'an'ın 20/128 kodlu ayetinde "Nesillerin helakından" bahsedilmektedir.

20/128 - E fe lem yehdi lehüm kem ehleknü kablehüm minel KURUNİ yemşune fı mesakinihim inne fı zalike le ayatin li ülin nüha

( Onlardan önce, meskenlerinde gezen nice NESİLLERDEN helak etmemiz onları yönlendirmedi mi? Kesinlikle bunda, akıl sahipleri için ayetler vardır. )

Ayetin sure numarasının ( 20 ) nümerolojik değeri "2", ayet numarasının ( 128 ) nümerolojik değeri de "2" ( 1+2+8 = 11 ... 1+1 = 2 ) olmaktadır. Bu iki adet 2 sayısı 2020 yılına mı işaret etmektedir?

Arapça'da ise "Soy / Nesil" kelimesinin karşılığı "Karn" ve "Kurun" ( Çoğul ) kelimeleridir. İsra suresinin 17. ayetinde geçen "Kuruni" kelimesi, ayetteki anlamsal içerik ( Nesillerin helak edilmesi ) ve nümerolojik yapı açısından incelendiğinde insanların ölümüne yani nesillerin helakına sebebiyet veren Coronavirüs ile ilinti izlenimi uyandurmaktadır.

17/17 - Ve (1) kem (2) ehlekna (3) min (4) el (5) KURUNİ (6) min (7) ba'di (8) nuh (9) ve (10) kefa (11) bi (12) rabbi (13) ke (14) bi (15) zünubi (16) ıbadi (17) hı (18) habıran (19) besıra (20)

( Ve Nuh' tan sonra NESİLLERden nicesini helak ettik. Rab’bin kullarının günahlarını haber alıp görmeye kafidir. )

Ayette "20" kelime bulunmaktadır.

Ayetin kodunu ( 17/17 ) oluşturan sayılar ile ayetteki "Kuruni" kelimesinin sıra numarası toplandığında yine "20" sayısı elde edilmektedir. ( 1+7+1+7+6 = 20 )

İki adet 20 tezahürü "2020" yılı çağrışımı yapmaktadır. Yani ayette 2020 yılında nesilde bazı ölümlerin vuku bulacağı mı bildirilmektedir? Halen Coronavirüs nedeniyle neslin bir kısmı* helak olmaktadır.

Ayrıca Kur'an'ın "İnsan" suresinin 76/7 kodlu ayetinde "Müstetir" ( Salgın, Yaygın, Örten ) kelimesi ilk ve son kez geçmektedir.

"76/7" - Yufune (1) bi (2) en (3) nezri (4) ve (5) yehafune (6) yevmen (7) kane (8) şerru (9) hu (10) MÜSTETIREN (11) 

( Yapılacak işlerini, adaklarını ifa ederler ve kötülüğü SALGIN / YAYGIN / ÖRTEN o günden korkarlar. )  

Ayet kodunun ( 76/7 ) nümerolojik değeri "20" sayısını vermekte olup bu sayı 2020 yılına mı işaret etmektedir?

Ayette 11 kelime bulunması da 2 sayısı açısından ( 1+1 = 2 ) 20 sayısıyla uyum arzetmektedir. ( 11 sayısı farklı boyuta geçiş portalının nümerik sembolüdür. )

Ayet kodu 76/7 ... 20 ... "2" 
Ayetteki kelime adedi 11 ... "2" 

2020 ... 2 ve 2 !?

MERS ( Middle East Respiratory Syndrome ) Coronavirus 2011 yılında ortaya çıkmış ve iki yıl süreyle epidemi ( salgın ) oluşmuştur. 

"Coronavirus" kelimesi 11 harften oluşmaktadır. 20"11" yılı yapımı olan "Contagion" ( Salgın ) isimli film ve filmin mottosu dikkat çekmektedir. 

"Nothing spreads like FEAR" ( Hiçbir şey KORKU kadar hızlı yayılmaz."

Film, mevcut durumda deneyimlenen Coronavirus ( COVID 19 ) vakasının kriptosu niteliğindedir. Filmde Hong Kong'da yarasa kaynaklı olarak yayılan bir virüsün dünya çapında salgına neden olması konu edilmektedir.


Madonna, 14 Haziran 2019 tarihinde "Madame X" isimli bir albüm çıkarmıştır. 

- "Madame X", "Öldüren Kadın / Ölüm Kadını veya Ölü Kadın" anlamına gelmektedir. 
- Albümün kapak görselinde, üzerinde "Gorona" yazan bir daktilo bulunmaktadır. 
- Şarkı sözlerinin bir kısmı şöyledir.

I' madame X ( Ben madame X )
TRAVELING AROUND THE WORLD ( Dünyayı dolaşıyorum. ) !!
Changing identities ( Kimlikleri değiştiriyorum. )

- Daktilodan çıkan sayfada "9" meslek / uğraş alanı yer alıyor. ( 9 okültizmde negatif enerjinin sembolüdür. )
- Mesleklerin / Uğraş alanlarının üzerinde ise şöyle yazıyor. "She is a OHA* OHA instructor" ( O bir OHA OHA denetçisidir." 

* OHA = Oregon HEALTY Agency ... ABD hükümetine bağlı bir sağlık ajansı.

- Albümdeki 3. şarkı "God Control" ( Tanrı Kntrolü ), 15. şarkı ise "I Rise" ( Yükseliyorum ) Madonna, şeytanı temsilen "Yükseliyorum." demekte yani Yeni Dünya Düzeni mesajını vermektedir.


2018 yılı yapımı olan “My Secret Terrius” isimli Kore TV dizisinde “Coronavirus” mesajı  açıkça verilmektedir. Filmin aşağıdaki sahnesinde doktor "Ama mutasyona uğramış Coronavirus gibi görünüyor." cümlesini kuruyor.


2016 yılında Disney XD tarafından yayımlanan "Lab Rats Elite Force" ( Laboratuar Fareleri Elit Güç ) isimli TV dizisinde "mikroçiplenerek" süper kahramana! dönüşmüş çocukların maceraları konu ediliyordu. Çiplenmiş çocuklara "Elite Force " ( Elit Güç ) sıfatı verilmişti. Coronavirus sürecinin ardında zaten planlanan aksiyonlardan biri olan "mikroçip" teknolojisinin yaygınlaştırılması bulunuyor olabilir. Zira tüm filmler, diziler, şarkılar hep küresel planların doğrudan veya sübliminal iletişiminin yapılması için üretilmektedir.


*  Güncel verilere göre Coronavirüs kaynaklı ölüm oranı %3 olup, kanser hastaları, şeker hastaları, tansiyon sorunu olanlar, sigara içenler ve 56 yaş üzeri olanların temel risk grubu oluşturmaktadırlar.

Ancak "Basındaki" manşetlere bakıldığında "Korku", "Dehşet", "Kabus" ve "Panik" kelimelerinin pompalandığı görülmektedir. Adeta insanlar "Basın Zehirlenmesi"'ne maruz bırakılmaktadırlar. Korkuya kapılmak, dehşete düşmek, panik yapmak frekans düşürerek strese ve depresyona sebebiyet verir ki bu iki unsur bağışıklık sisteminin baş düşmanlarıdır. Zira varlıklar frekanslardan ( titreşimlerden ) oluşurlar. Korku duygusu düşük frekanslı olup, varlıkların frekansını düşürerek, diğer düşük frekanslı olgulara ( negatif enerji, hastalık, virüs vb. ) portal açar ve varlığı savunmasız hale getirir. Zaten immün ( bağışıklık ) sistemin çökmesi de frekans düşmesi anlamına gelmektedir. Şeytanların, varlıkları kontrol ve tahakküm altına almak için kullandıkları en temel silah “korkudur”. 

19 Hz seviyesindeki ses frekansının insan üzerinde korku, panik, huzursuzluk ve buğulu görüntüler yarattığı bilimsel deneylerle ortaya konmuştur. Bu çerçevede Coronavirus'ün kodu olan COVID19 ifadesindeki 19 sayısı dikkat çekmektedir.

Basın sanki toplumun psikolojik olarak virüsten mümkün olduğunca etkilenebilmesi için araç olarak kullanılmakta gibidir.


















Bu manşeti atanlar sadist mi, gazeteci mi? diye düşünme durumu oluşuyor. Bir de "Kan donduran görüntülere dikkatle bakın!" diye talimat veriliyor.

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder