7 Ocak 2023 Cumartesi

Haber görselleriyle majik operasyon

Üst süptil planlarla negatif frekanslı iletişim ve etkileşim halinde olan küresel elit zümre, kontrol altında tuttuğu medya kanalıyla bilinçaltı programlamayı hedefleyen kitlesel hipnoz ve telkin operasyonlarını ( majik ritüel operasyonu ) aralıksız olarak sürdürmektedir. Bu uygulamalarda kullandıkları yegane sistem Kur'an ayetlerindeki nümerik ve semantik ( anlamsal, kelimesel ) sistemdir. Diğer bir deyişle, Kur'an ayetlerindeki "oldurma / gerçekleştirme" kudretini, negatif frekansların yayılımına vasıta olacak şekilde, kötücül amaçlarla kullanmaya çalışmaktadırlar. Zira "Gizli İlimler", "Kenzül Havas" vb. isimleriyle anılan majik ( sihirsel ) bilgi kaynaklarının temeli de yukarıda belirtilen sisteme dayanmaktadır. Evvelki bölümlerde, Rab'bin rızası ve izni çerçevesinde, ayetlerdeki semantik ve nümerik sistemin "Şifa" veya "Maraz" amaçlı kullanılabilecegine ve bunun da zaten bir sınav olduğuna defaatle değinilmişti.

Bugün medyada yer alan aşağıdaki haber görseli, medya vasıtasıyla uygulanmaya çalışılan, 11 sayısı bazlı majik ritüel operasyonuna bir örnek teşkil etmekte gibidir.

- Görselde özellikle 155 numaralı hasta standının fotosu çekilmiş gibi görünmektedir. ( 1+5+5 = 11 )

- Görsel üzerindeki manşet yazısı 11 kelimeden oluşmaktadır.

"Yeni Corona salgınına karşı ülkeler harekete geçti. KAPILAR BİR BİR KAPATILIYOR."

- Manşet cümlesindeki "Kapıların kapatılması" ifadesiyle Kur'an ayetlerindeki "Göğün kapılarının açılması / açılmaması" ifadelerine batinen atıf yapılmakta ve "Bir Bir" ifadesiyle de 11 sayısı temsil edilmekte gibidir.

Dolayısıyla "göğün kapılarının insanlara kapanması" için yani idrak yükselişine bağlı "ruhsal tekâmülün bloke edilebilmesi" için, 11 sayısının gücünü de kullanmak suretiyle yapılan bir kitlesel majik ritüel operasyonunun varlığı muhtemeldir. 

Yani, kodlarının nümerolojik değeri 11 olan aşağıdaki ayetlerdeki tesir kudreti ( ruhsal enerji ) olumsuz yönde olmak üzere inananlara yansıtılmaya çalışılmakta gibidir.

7/40 İnnellezine kezzebu bi ayatina vestekberu anha LA TUFETTEHU LEHUM EBVABUS SEMAİ ve la yedhulunel cennete hatta yelicel cemelu fi semmil hiyad ve kezalike neczil mucrimin

( O ayetlerimizi yalanlayanlara ve onlara kibirlenenlere, onlara GÖĞÜN KAPILARI kesinlikle AÇILMAZ. Deve iğne deliğinden geçene kadar cennete giremezler. İşte suçluları böyle karşılıklandırırız. )

54/11 Fe FETAHNA EBVABES SEMAİ bi main munhemir

( Böylece akıp dökülen su ile GÖĞÜN  KAPILARINI AÇTIK. )

Ayrıca, haber manşetinin konusuyla da uyumlu olarak "Coronavirus ve 11 ritüeli" başlıklı evvelki bölüm dizilerine blog ana sayfasının sol üstündeki arama penceresinden erişilebilir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder