18 Mayıs 2024 Cumartesi

2025 yılı!?

1988 yılı yapımı "They Live" ( Onlar Yaşıyorlar ) isimli film, negatif frekanslı üst süptil boyut varlıklarının ( cinler ) kontrolünde olan cin/insan hibridlerinin dünyada tesis ettikleri küresel kontrol mekanizmasını betimlemesi ve kritik mesajlar vermesi açısından tarihi öneme sahiptir. Detaylarına, sayfanın en altındaki link üzerinden erişilebilecek olan bu filmde yer alan aşağıdaki sahnelerde 2025 yılı, küresel şeytanların dünya üzerinde tam tahakkümü, resmen tesis edecekleri yıl olarak işaret edilmektedir. 

Sahnede, küresel eliti bir salonda toplamış olan hibrid varlıklar 2025 yılına kadar tüm gezegenin tam tahakküm altına alınacağını ilan etmektedirler. Özellikle 2019 yılında kurgulanan pandemi tuzağı sonrasındaki tüm küresel senaryolar ( salgın, kıtlık, ekonomik kriz, savaş vb. ) bu sahnede sözü edilen tam tahakküm hedefi doğrultusundaki projelerin yansımalarıdır.


"2025 yılına kadar sadece Amerika değil, TÜM GEZEGEN bu GÜÇ BİRLİĞİ ile KORUMA ALTINA ALINACAK."

U.S. National Intelligence ( ABD Milli İstihbarat Teşkilatı )'na bağlı "Atlantic Council" ( Atlantik Konseyi ) isimli organizasyonun, "Global Governance 2025" ( Küresel Yönetim 2025 ) başlığıyla bir döküman ( aşağıdaki link ) hazırlamış olması!?* dikkat çekmektedir. 

https://www.atlanticcouncil.org/in-depth-research-reports/report/global-governance-2025/

* www.usatoday.com sitesi yukarıdaki dökümantasyonun düzmece olduğunu bildirse de ve durum böyle de olsa bu konunun bir şekilde gündeme gelmesi dikkat çekmektedir. Zira küreselciler, planlarını "fake haber" veya "sızan bilgi" algısı yaratmak vasıtasıyla da kitlelerin bilinçaltına telkin etme stratejisini izleyebilmektedirler. Ayrıca bu tip haber metinlerinde açık ifadeler yer aldığı görülmektedir. Aşağıdaki linkte yer alan "yalanlama" açıklamaları oldukça yüzeysel ifadeler içermekte olup, gerçek anlamda detaylı bir tekzip metni olmaktan uzaktır.

https://www.usatoday.com/story/news/factcheck/2024/04/30/no-un-united-nations-one-world-government-document/73512477007/

Ayrıca medya kanalıyla, Papa Francis'in 2025 yılında Türkiye'ye ziyaret planı olduğunun duyurulması da konu bağlamında birbirleriyle batıni ilinti arzetmekte gibidir.

Bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2022/08/they-live-1988.html?m=1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder