20 Mayıs 2024 Pazartesi

Kral Charles portresi!!

14.05.2024 tarihinde İngiltere Kralı! Charles'ın aşağıda görseli yer alan bir portresinin açılışı yapılmıştır. 


Portre detaylı olarak analiz edilidğinde esas amacın medya kanalıyla kitlelere negatif ve şeytani frekans tesirleri iletmek olduğu izlenimi oluşmaktadır. Portre ile ilgili dikkat çeken temel öğeler şöyledir.

- Portrenin tanıtım / açılış tarihini temsil eden 14.05.2024 rakam setindeki rakamların toplamının nümerolojik değeri 18* sayısı üzerinden 9 ( 1+4+0+5+2+0+2+4 = 18 ... 6+6+6 = 18 ... 9 ) olmaktadır. Bilindiği üzere, matematilsel bir fenomen olan 9 sayısı okültizmde sihirin, zihin kontrolünün ve yıkımın sembolüdür. Şekil itibarıyla da 9 sayısı, "yaratım"ın sembolü olan 6 sayısının tersi olarak "yıkım"ı simgelemektedir.

* Nümerolojik değeri 9 olan 18 sayısı, 6+6+6 işleminin de sonucu olup, okült nümerolojide 666 sayısının bir tezahürü olarak da kullanılmaktadır. İncil'in Vahiy bölümünde 18 numaralı bir ayette yer alan 666 sayısı "İnsanı simgeleyen canavarın sayısı" olarak tanımlanmaktadır. Bu sayı, içerdiği üç adet 6 sayısı ile teslisi ( üçlemeyi ) yani Rab'be şirk koşmayı simgelemektedir. Şirk hususuna ayetlerde "Üçtür demeyin.", "Allah üçün üçüncüsüdür diyenler inkar etmişlerdir." ifadeleri vasıtasıyla da dikkat çekilmektedir.

66-Vahiy-13-"18"  Bu konu bilgelik gerektirir. Anlayabilen, canavara ait sayıyı hesaplasın. Çünkü bu sayı insanı simgeler. Sayısı ALTI YÜZ ALTMIŞ ALTIdır.  

Tahrim suresinin "66/6" kodlu ayetinde de "yakıtı insanlar ve taşlar olan ateşten" ( dünya cehennemi ) ve "ateş meleklerinden" bahsedilmekte olup, ayetin kodu vasıtasıyla 666 sayısına dikkat çekilmektedir. Ayetin 108 harften oluşması da 18 ( 6+6+6 ) ve 9 nümerolojisine işaret niteliğindedir. 

66/6 Ey o inananlar, nefislerinizi ve ailenizi yakıtı insanlar ve taşlar olan ATEŞTEN koruyun. Onun üzerinde KABA, ŞİDDETLİ MELEKLER vardır. Allah’a, onlara emrettiğine isyan etmezler. Ne emredilirse yaparlar.

- Resimde hakim renk olan "Kırmızı", kaba madde planına ait olan en düşük frekansları, negatif şeytani tesirleri ve en düşük bilinç seviyesini sembolize etmektedir.

- Açılışı öncesinde, portrenin sarılmış olduğu örtünün "siyah" olduğu ve üzerinde "kırmızı" bir şerit bulunduğu görülmektedir ki bu renkler satanik kan ritüellerinde giyilen cüppelerde kullanılmakta olup, şeytani öğeler olan "karanlığı" ve akıtılan "kanı" simgelemektedirler.

Charles portrenin açılışını yapmak üzereyken...

Satanik ritüellerde kullanılan kırmızı şeritli siyah cüppe


- Charles'ın sağ omuzunun üstünde yer alan "Monark Kelebek" ise, zihin programlama ve zihin kontrol kavramlarının okült sembolüdür. Okültizmde kelebeğin koza hali zihin programlanmasını, uçmaya başlamış bir kelebek hali ise zihin kontrolü altındaki bir şeytan neferine dönüşmeyi simgelemektedir. Dolayısıyla Charles'ın mevcut okült durumu bu vasıta ile tasvir edilmiş olmaktadır.

- Söz konusu resimden bir tane daha oluşturulup, her iki resimde ters çevrildiğinde ve sağda kalan resim, simetriği ile değiştirildiğinde "resmin tam ortasında" boynuzları belirgin şekilde bir Baphomet kafası figürü oluşmaktadır. ( Önemli not: Bu tespit, bu bölüm yazılmadan önce bir sosyal medya kullanıcısı tarafından yapılmış ve animasyonlu bir görsel ile sosyal medyada yayınlanmıştır. )



Resmin sağ alt köşesinde de, sol gözü ve sağ göz çıkıntısı belirgin, yukarıda da belli belirsiz boynuzlarıyla "keçi başını" andıran bir figür bulunmaktadır.



Dünyanın genel gidişatına bakılacak olursa; adeta İblis'i çağırmak için yapılan bir şeytani kan ritüeline dönüşmüş Gazze vakası, satanizm vurgusunun maksimize edildiği Eurovision şarkı yarışması, her platformda eşcinselliğin / cinsiyetsizliğin yoğun telkinin yapılması, bazı ülkelerdeki Kur'an yakma şovları, İblis mesajı içeren Kral Charles portresi, yapay zekanın insanlığın sonunu getirecek şeytani bir güç olduğu algısının tesis edilmesi* ve muhtelif alanlardaki benzer birçok güncel vaka küreselcilerin "küresel satanizme geçiş" sürecine yönelik manifestosu niteliğindedir.

* Elon Musk 2014 yılında Massachusetts Institute of Technology ( MIT )'de yaptığı bir konuşmada "With Artificial Intelligence, we are summoning the demon." ( Yapay Zeka ile şeytanı çağırıyoruz. ) diyerek hizmet ettiği küresel şeytanlar konseyinin mesajını kitlelere iletmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder