12 Mayıs 2024 Pazar

Eurovison 2024 ... The Code: Non Binary

2024 yılı Eurovision Şarkı Yarışması  her yıl olduğu gibi bu yıl da küreselcilerin şeytani planlarına ilişkin telkin mesajlarını, kostüm, sahne dizaynı ve sahne performansları vasıtasıyla manifesto niteliğinde ilettikleri bir platform olmayı sürdürmüştür.

Ancak bu yıl sembolizme ilişkin görsel unsurların çok daha vurgulu ve açık olduğu görülmüştür. Finali "11".05.2024 tarihinde yapılan Eurovision Şarkı Yarışması'na ilişkin bazı tespitler aşağıda yer almaktadır.

- Sahne dizaynlarında genellikle boyut portalı sembolizmi kullanılarak farklı boyuttan gelen varlıklar, kitlesel halden hale geçiş ve kitlesel dönüşüm mesajı verilmiştir. 

İsrail ( Portal ve Ateş sembolizmi )

Litvanya

Finlandiya

Letonya



İsviçre

- Final tarihinin de ayın 11'ine denk gelecek şekilde belirlenmesi de boyut portalı, halden hale geçiş ve dönüşüm sembolizmi ile nümerik uyum arzetmektedir. 

- Cehennem sembolizmi amaçlı olarak ateş konseptine de ağırlıklı olarak yer verilmiştir.

- Hedef mesaj olan eşcinsellik ve cinsiyetsizliğin vurgulanabilmesi için yarışmacı ekiplerdeki erkeklerin ağırlıklı olarak eşcinsel olmaları sağlanmıştır. Zira son dönemde moda programlarındaki ve defilelerdeki sözde erkek kreasyonlarının ve erkek! modellerin hep kadınsı olduğu dikkat çekmektedir.

- Finlandiya ekibi "No Rules" ( Kurallar Yok ) isimli bir şarkıyla katılmış ve sahne performansında "belden aşağısı çıplak bir erkeği!" kulanmıştır. Sahne dizaynı yine "portalden varlık geliş", "portalden yeni bir türün gelişi / yeni bir türün doğuşu" konseptini sembolize etmiştir. Şarkının ismi olan "No Rules" kelime ikilisi satanizmin temel kuralını yani hiçbir ahlaki değer yargısının olmadığı bir ortama işaret etmektedir ki satanizmin temeli de kuralsız ve kaostur. "Do it as you see fit" ( Uygun görüyorsan yap. ) felsefesi de satanizmin temel mottolarından biridir. 


- İrlanda ekibi ise kostüm ve sahne dizaynı vasıtasıyla doğrudan ve açık şekilde bir satanik ritüel temsili icra etmiştir.




İçinde Pentagram bulunan satanik ritüel portalı

- Ukrayna'nın sahne şovunda da "Illuminati Piramidi" sembolizmi yer almıştır.


- Yarışmada birincilik "açık ara farkla"! İsviçre'nin olmuştur. Sanki talimat almışcasına ülkelerin çoğunluğu, esasen diğer katılımcılara göre çok farklı bir performans sergilemeyen İsviçre'ye 12 puan vermişlerdir. İsviçre yarışmaya Nemo isimli eşcinsel bir şarkıcı ile ve "The Code" ( Kod ) isimli şarkıyla katılmış ve Eurovision 2024 organizasyonun nihai ve hedef mesajı olan "Non Binary" ( İkili Olmayan / İkili Değil / İki Cinsiyete de Uymayan / Cinsiyetsizlik ) mesajının liderliğini yapmıştır. Şarkının ismi olan "The Code" ( Kod ) kelimesiyle toplumun ve özellikle yeni nesilin "ahlaki değerden ve cinsiyetten yoksun" olarak kodlanmakta olduğu mesajı verilmiştir. Cinsiyetsizleştirme projesi "Kimliksizleştirme", "ŞEYleştirme" projesidir. Ve aynı zamanda insanı IOT ( Internet of THINGS / ŞEYlerin Interneti )'deki bir "Şey"'e dönüştürme projesidir. Sahne dizaynı yine portal konseptini yansıtmakta ve portalden gelen yeni "tür" tasviri yapılmaktadır.



Yansıma efekti vasıtasıyla tersten "Non Binary" ( İkili Olmayan / İki Cinsiyet Yok ) mesajı verilmektedir.


İsviçreli yarışmacı Nemo "Non Binary Flag" ( İkili Olmayan Bayrağı ) le görüntülenmiştir. 



Non Binary bayrağı 2014 yılında tasarlanmış olup, aynı yıl düzenlenen Eurovision şarkı yarışmasında, yarışmaya İblis'in gelişine ve şeytani frekansların yükselişe geçmesine atıfta bulunan "Rise Like a Phoenix" ( Bir Anka Kuşu Gibi Yüksel ) şarkısıyla katılan Conchita Wurtz isimli Avusturya'lı transseksüel şarkıcıya birincilik verilmiştir. Kadın kılığında ancak sakallı bir imajı olan Conchita Wurtz'e bu organizasyonda da sahne performansı imkanı tanınmıştır. 

Conchita Wurtz


Sonuçlar açıklandıktan hemen sonra ilk olarak, yarışmaya "Doomsday Blue" isimli şarkıyla katılan ve sahne şovunda satanik ritüeli canlandıran İrlanda'lı şarkıcı Bumbie Thug başındaki siyah renkli "tacı" çıkararak İsviçreli şarkıcı Nemo'nun başına takmış ve ona sarılmıştır. Bu durum evvelden planlanmış bir kurgu, bir senaryo izlenimi oluşturmuştur.  



Nemo elinde tacı ile....

Bilindiği üzere İblis'in sembolü olan Baphomet figürü hermafrodit ( hem erkek hem kadın ) niteliği yansıtmaktadır. Dolayısıyla esasen tüm bu kurgusal sahneler ve karakterler vasıtasıyla, cin şeytanları lideri İblis'in, tacını giyerek Dünya'daki krallığını resmen ve açıkça ilan etmesi sembolize edilmektedir. 

Karın bölgesindeki "boyut portalı" sembolüyle hermafrodit Baphomet.... Eurovision 2024'ün temel sembolizmi de "boyut portalı" olmuştur.


Birinci yapılan "The Code" isimli şarkının sözlerinden bazıları aşağıda olup, nihai mesajı yansıtmaktadır.

"I, I went to HELL and back" ( Cehenneme gittim ve geri geldim. )
"To find myself on track" ( Kendimi yola koyabilmek için )
"I broke the code, whoa-oh-oh" ( Kodu kırdım* )

* "Kodu kırmak" ifadesi, okült açıdan sözde "Rab'bin yaratış kodunu hackledim / kırdım / bozdum / değiştirdim" ( haşa ) anlamını içeren şeytani bir ifadedir. 

.......

"Who decides what's wrong, what's right?" ( Neyin yanlış, neyin doğru olduğuna kim karar veriyor? )

Özellikle yukarıdaki son cümle de Rab'be şirk koşulmasını ve ahlaki değerlerin ortadan kaldırılmasını telkin eder niteliğe sahiptir.

2 yorum:

  1. Selamunaleyküm sizinle instagramdan konuşabilir miyiz

    YanıtlaSil
  2. Çok ilginç,neler oluyor da ruhumuz duymuyormuş,uyanmanın zamanı, Allah'ım bizi doğru yolda ilerlemeniz için
    yardım et.

    YanıtlaSil