29 Ekim 2023 Pazar

"Üzerinde 19 vardır."

İlk kez bir "yılı" temsil eden sayı ile kodlanan yani "üzerinde 19 olan" COVID19 virüsü pandemisi ile başlatılan, mRNA enjeksiyonu, kıtlık, gıda krizi, ekonomik kriz, iklim krizi, savaş vb. gibi unsurlarla devam ettirilmekte olan süreç büyük döngü sonu süreci olarak nitelenebilmektedir. 

"Aleyha tis'ateaşere" ( Onun üzerinde ondokuz vardır. ) ayetinin yer aldığı Müddessir suresinin aşağıdaki ayetlerinde 19 nümerolojisi dikkat çekmektedir.

Döngü sonunun yani ayrışım ve hesaplaşma sürecinin ( Yevmel Fasl ve Yevmel Hisab ) geldiğini ifade eden "Boruya üflendiğinde" ifadesinin yer aldığı aşağıdaki ayetin kodunun nümerolojik değeri 19 olmaktadır. ( 7+4+8 = 19 )

74/8 Fe (1) iza (2) nukire (3) fi (4) en (5) nakuri (6) .

( Artık borunun içine üflendiği zaman. )

Döngü sonundaki hesap sürecinin bir başka ismi olan, inançlı veya inkarcı tüm insanlar için idrak sınavı niteliği arzeden ve pişmanlığın, vicdan azabının, yürek yanmasının sembolü olan "Sekar" ( Ateş ) kavramından bahsedilen aşağıdaki beşli ayet grubunun ilk ayetinin kodunun nümerolojik değeri de 19 olmaktadır. ( 7+4+2+6 = 19 )

74/26 Se (1) usli (2) hi (3) SEKARE (4) 

( Onu SEKARA, ateşe yaslayacağım. )

74/27 Ve (1) ma (2) edra (3) ke (4) ma (5) SEKARU (6) 

( Ve sana SEKARIN, ateşin ne olduğunu ne bildirir? )

74/28 La (1) tubki (2) ve (3) la (4) tezeru (5) 

( Baki kılmaz ve geriye bırakmaz. )

74/29 Levvahatun (1) li (2) el (3) beşeri (4) 

( İnsan derisi için yakıcıdır. )

74/30 Aley (1) ha (2) TİS'ATEAŞERE (3)

( Onun üzerinde ONDOKUZ vardır. )

"Sekar"'ın tasvir edildiği Yukarıdaki ayet grubunun ilk dört ayetinde toplam 19 ( 4+6+5+4 = 19 ) kelime bulunmakta ve beşinci ayette de 19 sayısı zikredilmektedir.

Yukarıdaki ayetlerde yer alan "Sekar" kelimelerinin sıra numaraları sırasıyla 4 ve 6 olup, bu iki sayının toplamı olan 10 sayısı, 19 sayısının da nümerolojik değeridir.

Yukarıda belirtilen beşli ayet grubundan sonra gelen ayette "Sekar"'ın, 19 sayısı ile kodlanmış melekler vasıtasıyla tahakkuk ettirilen, kimini saptıran, kimini de yönlendiren bir kavram olduğu bildirilmektedir. 

74/31 Ve ma cealna ashaben nari illa melaiketen ve ma cealna İDDETEHUM illa fitneten lillezine keferu li yesteykinellezine utul kitabe ve yezdadellezine amenu imanen ve la yertabellezine utul kitabe vel mu'minune ve li yekulellezine fi kulubihim meradun vel kafirune maza eradallahu bi haza meselen kezalike yudillullahu men yeşa'u ve yehdi men yeşa ma ya'lemu cunude rabbike illa huve ve ma hiye illa zikra lil beşeri

( Ateşin sahiplerini melekler haricindekiler yapmadık. ONLARIN ADETLERİNİ o kitap verilenlerin doğru bilgi edinmeleri, o inananların inançlarının artması, o kitap verilenlerin ve inananların şüphe etmemeleri, o kalplerinde hastalık olanların ve inkarcıların "Allah bu misal ile ne istedi?" demeleri için, o inkar edenler için sınav haricindeki kılmadık. Allah dilediği kimseyi işte böyle saptırır ve dilediği kimseyi yönlendirir. O’nun haricinde Rab’binin ordularını, askerlerini kimse bilmez. O insanlar için hatırlamanın haricindeki değildir. )

Atatürk'ün 19 sayısıyla olan mistik bağlantısı ve  Cumhuriyetin 100. yılını ifade eden 29.10.2023 tarihinin nümerolojik değerinin 19* olması da konu bağlamında düşündürücüdür. Zira Cumhuriyet tüm insanlar için özgürlüğü, adaleti, eşitliği ve mutluluğu simgeleyen sınav niteliğinde bir kavram olup, ona zarar vermeye çalışanların nihayetinde kendilerine zarar verecekleri ve kendilerini "Sekar"a sokacakları aşikârdır. 

* 2+9+1+0+2+0+2+3 = 19 

"Cumhuriyet" kelimesinde 10 harf bulunmaktadır. Bu sayı 19 sayısının nümerolojik değeridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder