17 Mart 2023 Cuma

Anunnaki meselesi

4/48 İnnellahe la yağfiru en yuşrake bihi ...

( Kesinlikle Allah, O'na ortak koşulmasını affetmez. ... )

Şirkin sinsi ve taktiksel bir uygulaması olan "Çok tanrılı din / Çok ilahlı din" telkini şeytanların en önde gelen stratejik operasyonudur. Bu operasyonun amacı kitleleri, tek yaratıcı ilah olan Allah'tan uzaklaştırmak, esasen üst süptil boyut ( cennet ) varlığı olarak yaratılan ancak sonrasında "cinlerle temas, saf insan niteliğini bozma ve cinlere kulluk eylemi" hatalarını yaparak kaba madde planı dünyaya indirilen Adem'in hatalarının döngüsel olarak tekrarlanmasını sağlamak, bu yolla insanın frekans yükselişini ve ruhsal tekâmülünü engellemek ve onu düşük frekanslı kaba madde planı dünyaya ( cehennem ) hapsetmektir. 

İnsanın ve cin şeytanlarının ( sakit melekler ) dünyaya indirilişi Taha suresinin aşağıdaki ayetinde bildirilmektedir.

20/123 KaleHBİTA MİNHA CEMİAN ba'dukum li ba'din ADUVV ...

( "Birbirinize DÜŞMAN OLARAK ORADAN TOPLUCA İNİN. ... )

İnsanın "cinlere kulluk etmesi" hususu da Sebe suresinin aşağıdaki ayetlerinde net olarak belirtilmektedir. Ayetlerde "meleklere kulluk" hatası da vurgulanmaktadır. 

34/40 Ve yevme yahşuruhum cemian summe yekulu lil MELAİKETİ E HAULAİ İYYAKUM KANU YA'BUDUN

( Ve o gün onların hepsini toplar. Sonra MELEKLERE "ŞUNLAR sadece SİZE Mİ KULLUK EDİYORLARDI?" der. )

34/41 Kalu subhaneke ente veliyyuna min dunihim bel kanu YA'BUDUNEL CİNN EKSERUHUM BİHİM MU'MİNUN

( "Sen yücesin. Sen onlardan başka dostumuzsun. Bilakis CİNLERE KULLUK ETMEKTEYDİLER. ONLARIN ÇOĞUNLUĞU ONLARA İNANMIŞLARDI." derler. )

Negatif frekanslı süptil boyut varlıkları olan cin şeytanlarına kulluk kavramı cinler tarafından Teslis ( Üçleme / Trinity ) çarpıtmasına dayalı olarak ve sadece isimsel değişikliklerle tüm kültürlere enjekte edilmiştir. Teslis çok tanrılı pagan inancın temelini teşkil etmektedir. Kültürlere göre teslis örnkleri;

Sümer kültüründe An, Ki, Enlil ( Anunnaki* ),

Babil kültüründe Nimrod**, Samiramis, Temmuz,

Mısır kültüründe Osiris, İsis, Horus, 

Hinduizmde Brahma, Vişnu, Şiva

Grek ( Yunan ) mitolojisinde Zeus, Poseidon, Hades 

vb...

* Satanik yaklaşımla, sözde insanın yaratıcı kökeni olarak telkin edilmeye çalışılan "Anunnaki" kelimesinin "An'aneke" ( Senin Öncelin / Senden Öncekileriz / Senin Atanız ) anlamını temsil ediyor olması da muhtemeldir. ( An'ane ( Önce olan, Gelenek ) + ke ( sen ) ) veya Anunnaki ... Anunake ... Anu ( Önce, Evvel ) na ( biz ) ke ( sen ) ... "Senden öncekileriz / Senin ananeniz / Senin atanız" )

35/3 Ya eyyuhen nasuzkuru ni'metellahi aleykum HEL MİN HALİKİN ĞAYRULLAHİ yerzukukum mines semai vel ard LA İLAHE İLLA HUVE fe enna tu'fekun

( Ey insanlar, Allah’ın üzerinize olan nimetini hatırlayın. ALLAH'TAN BAŞKA YARATICI MI VAR? Sizi gökten ve yerden rızıklandırır. O’NUN HARİCİNDE İLAH YOKTUR. O halde nasıl döndürülürsünüz? )

** Nemrut dağı ismini Nimrod'dan almıştır. Nemrut dağındaki "Kommagene" uygarlıgı heykelleri de çok tanrılı dinin yansımasıdır. "Komnagene" kelimesi "Common" ( Ortak ) ve "Gene" ( Gen ) kelimelerinden oluşmakta olup, "Ortak Gen" anlamına gelmekte ve ilah addedilen cin & insan melezi varlıkları tanımlamaktadır. 

Şirk, teslis ve çok ilahlılık hususunda uyarı içeren ayetler şöyledir.

3/64 Kul ya ehlel kitabi tealev ila kelimetin sevain beynena ve beynekum en LA NA'BUDE İLLELLAH VE LA NUŞRİKE BİHİ ŞEY'EN VE LA YETTEHİZE BA'DUNA BA'DAN ERBABEN MİN DUNİLLAH fe in tevellev fe kul uşhedu bi enna muslimun

( De ki: "Ey kitap sahipleri, bizim ve sizin aranızda aynı, eşit olan kelimeye geliniz. ANCAK ALLAH'A KULLUK EDELİM VE O'NA HİÇBİR ŞEYİ ORTAK KOŞMAYALIM  BAZILARIMIZ BAZILARINI ALLAH'TAN BAŞKA RABLER EDİNMESİN. Eğer yüz çevirirlerse, “Şahit olun. Kesinlikle biz teslim olanlarız.” deyin." )

3/80 Ve LA YE'MURAKUM EN TETTEHİZUL MELAİKETE VE NEBİYYİNE ERBABA e ye'murukum bil kufri ba'de iz entum muslimun

( Ve SİZE, MELEKLERİ VE HABERCİLERİ RABLER EDİNMENİZİ EMRETMEZ. Teslim olanlar olmanızdan sonra, size inkarı mı emreder? )

15/96 Ellezine yec'alune meallahi İLAHEN AHAR fe sevfe ya'lemun

( O, Allah ile birlikte başka ilah oluşturanlar, artık yakında bilecekler. )

17/42 Kul LEV KANE MEA HU ALİHETUN kema yekulune izen lebteğav ila zil arşi sebila

( De ki: "O dedikleri gibi, ŞAYET ONUNLA BİRLİKTE İLAHLAR OLSAYDI, o zaman arşın, tahtın sahibine yol ararlardı." )

5/73 Lekad KEFERALLEZİNE KALU İNNELLAHE SALİSU SELASEH VE MA MİN İLAHİN İLLA İLAHUN VAHİD ve in lem yentehu an ma yekulune le yemessennellezine keferu minhum azabun elim

( O "Kesinlikle ALLAH, ÜÇÜN ÜÇÜNCÜSÜDÜR." DİYENLER İNKAR ETMİŞLERDİR. TEK İLAHTAN BAŞKA İLAH YOKTUR. Eğer o söylediklerinden vazgeçmezlerse, kesinlikle onlardan o inkar edenlere elim azap dokunacaktır. )

İncil'de yer alan Baba, Oğul ve Kutsal Ruh ifade üçlüsü esasen sembolik bir tanımlama olup Allah, Mesih İsa ve Ruh kavramlarını tanımlamaktadır. Kur'an'da Allah sevgisinin tasvir edildiği ayette de "Baba"*** teşbihi yer alır. Ancak şeytanlar bu sembolik ( müteşabih ) ifadeye "soy ilişkisi" anlamı yükleyerek Teslis ( Üçleme ) adı altında sözde ilahi bir soy, bir ilahlar grubu oluşturmuşlardır.

*** 2/200 Fe iza kadaytum menasikekum FEZKURULLAHE KE ZİKRİKUM ABEKUM EV EŞEDDE ZİKRA fe minen nasi men yekulu rabbena atina fid dunya ve ma lehu fil ahirati min halak

( İbadetlerinizi tamamladığınızda ALLAH'I BABALARINIZI HATIRLADIĞINIZ GİBİ VEYA DAHA ŞİDDETLİ HATIRLAYIN. İnsanlardan kim "Rab’bimiz bize dünyada ver." derse, ona ahirette nasip yoktur.  )

"Anunnaki", Sümer uygarlığında negatif frekanslı üst boyut varlıklarına ( cinler, sakit melekler, düşmüş melekler ), Nefiller ( Düşmüşler ) **** ) verilen genel bir isim olarak da belirtilmektedir.

**** Tevrat'ın aşağıdaki ayetinde "İlahi varlıklar" olarak nitelenen Nefiller'in ( sakit melekler / düşmüş melekler ) insan soyuyla cinsel ilişkiye girmelerinden ve melez soy oluşturmalarından bahsedilmektedir ki sözde "Anunnaki'lerin insan soyunu yaratttıkları" iddiasının aslı da budur. 

1 Genesis 6-4 İLAHİ VARLIKLARIN insan kızlarıyla evlenip çocuk sahibi oldukları günlerde ve daha sonra yeryüzünde NEFİLLER vardı. 

Tevrat'ın, yine Nefillerden bahsedilen aşağıdaki ayetinde yer alan "Anak" kelimesi "Enki" ( Anunnaki ) kelimesinin bir tezahürüdür. Nefillerin dev bedenli oldukları da tersten misalleme ile bildirilmektedir.

4 Numbers 13-33 NEFİLLER'i, NEFİLLER'in soyundan gelen ANAKlı'ları gördük. Onların yanında kendimizi çekirge gibi hissettik, onlara da öyle göründük."

Zekeriya Siccin'in "12. Gezegen" isimli kitabında, Anunnaki'lerin, atmosferi altın ile kaplı olan bir gezegende yaşadıkları, atmosferdeki altının azalması nedeniyle Dünyadaki altını çıkarmak istemeleri ve bu işi yapmak üzere insan soyunu yarattıkları gibi bir senaryo yer almaktadır. Bu senaryo, Adem'in cin soyu ile temas ederek saf insan soyunu bozması, cin & insan melezi bir soy oluşturması ve bu nedenle cinlerle birlikte kaba madde planı Dünya'ya indirilmesi gerçeğinin manipüle edilmiş halidir. ( İnsan beyninde "Reptilian Complex" ( Sürüngen Kompleksi ) adı verilen bir organın bulunmasının sebebi anılan melezlikten kaynaklanmaktadır. )  

Ayrıca söz konusu senaryo da dahi Anunnaki'lerin insanları köle olarak kullandıkları yer almaktadır ki senaryonun bu kısmı gerçeği yansıtmaktadır. Zira Anunnaki olarak da isimlendirilmiş olan küresel cin ve insan şeytanları insanlığı binlerce yıldır tahakküm altında tutmaya çalışmaktadır.

İncil'de cin şeytanları, "yılan ve engerek soyu" olarak tanımlanır. 

40 Matthew 23-33 "Sizi yılanlar, engerekler soyu! Cehennem cezasından nasıl kaçacaksınız?

Özde aynı hikayenin karakterleri olan Sümer ilahları Anunnaki'ler ve Mısır ilahları "uzun kafalı" olarak resmedilmektedirler.






Kur'an'da bu husus "şeytanların başları" ifadesiyle vurgulanmaktadır.

37/64 İnneHA ŞECERATUN tahrucu fi aslil cehim

( Kesinlikle O ( ZAKKUM ) cehennemin kökünde, temelinde çıkan AGAÇTIR. )

37/65 Tal'uha ke ennehu RUUSUŞ ŞEYATİN 

( Onun tomurcukları, kesinlikle o ŞEYTANLARIN BAŞLARI gibidir. )



Zakkum tomurcukları

Din kisvesi altında şirkin, kula kulluğun, cinlere kulluğun ve Allah ile aldatmanın öğretisi olan Tasavvuf'taki Sufi kavuğu, Papa'nın başlığı, Dalai Lama'nın takkesi, pagan ilah Baal'in kafası, baş arkası uzatılmış türban, masallardaki Peri karakterinin konik ve uzun başlığı, üzerinde sürüngen figürleri yer alan uzun kafalı mask gibi aksesuarların kökeninde de Anunnaki kafası sembolizmi bulunmaktadır.


Üzerinde sürüngen figürü olan uzun kafalı mask


Dalai Lama'nın uzun ve konik takkesi

Pagan ilah Baal'in uzun kafası

Baş arkası uzatılmış türban modeli... Bu model hadiste de "Deve Hörgücü" olarak teşbih edilir.

"Deve Hörgücü" teşbihinin yer aldığı hadisin tamamı şöyledir. “Cehennem halkından iki sınıf / grup insan var ki ben henüz onları görmüş değilim. Bunlardan bir grubu ellerinde sığır (inek-öküz gibi) kuyruklarına benzer kamçılar / değnekler / coplar vardır ki onlarla insanları döverler. Diğer grup ise elbise giydikleri halde çıplaktılar. Erkeklere meylederler, onları da kendilerine meylettirirler. BAŞLARI eğilmiş DEVE HÖRGÜCÜNE benzer. Bunlar ne cennete girer ne de onun kokusunu alırlar. Oysa cennetin kokusu şu kadar uzak mesafeden alınabilir.”


Uzun ve konik başlığı ile Peri kızı karakteri ( Sevimli algısı yaratan bir karakter vasıtasıyla cinler çocukların zihinlerine yerleştirilmekte ve pozitif frekans emilimi yapılmaktadır. )


Nemrut ( Nimrod ) Dağı'ndaki uzun kafa heykelleri... Mısır mitolojisindeki Horus karakterinin kartal kafalı sembolizmi de heykeller arasında yer almaktadır.


Elinde Epifiz Bezi ( Pineal Gland ) tutan Horus veya Anunnaki ... ( Epifiz Bezi insan beyninde yer alan ve insanın üst boyut frekanslarını algılamasını sağlayan organdır. Yukarıdaki rölyefte, Anunnaki'nin elinde Epifiz Bezi tutması, insanlığın cinler ( Anunnaki vb. ) tarafından zihin kontrolü altında tutulmasını simgelemektedir.

Şirketleşme sistemiyle ( günümüzde dijital teknolojinin de desteğiyle ) insanlığı tahakküm altına alıp köleleştiren, dünyada acıyı, kaosu, negatif frekansı daim kılan ve insanlığın yaşam enerjisiyle beslenen "küresel şeytanlar", Anunnaki olarak da anılan cinler ve onlara kulluk eden cin & insan melezleridir. 

Ayrıca bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2020/12/harut-ve-marut.html?m=1

https://kuranilmi.blogspot.com/2016/12/seytanlarn-baslar.html?m=1

Not: Hadisteki "Deve Hörgücü" teşbihi hususu iletilen yoruma istinaden bölüme eklenmiştir.


1 yorum:

  1. Hadis-i Şeriflerde "deve hörgücü gibi saçları bağlamanın uygun olmadığı" ifade edilmiştir.

    YanıtlaSil