6 Mart 2023 Pazartesi

Su, "H2O" ve "H"uman "2.0"

Suyun kozmik veri tabanı, evrensel bir veri deposu olduğu ve madde alemi olan kainatın su ile kaplı olduğuna evvelki bölümlerde değinilmişti.

Kur'an'da "Diri olan her şeyin sudan oluşturulduğunun" bildirilmesi de bu konudaki önemli bir delildir.

21/30 E (1) ve (2) lem (3) yera (4) ellezine (5) keferu (6) enne (7) es (8) semavati (9) ve (10) el (11) erda (12) kaneta (13) ratkan (14) fe (15) fetakna (16) huma (17) ve (18) CEALNA (19) MİN (20) EL (21) MAİ (22) KULLE (23) ŞEY'İN (24) HAYY (25) e (26) fe (27) la (28) yu'minun (29)

( O inkar edenler, gökler ve yer kesinlikle bitişiklerken onları ayırdığımızı ve DİRİ OLAN HER ŞEYİ SUDAN OLUŞTURDUĞUMUZU  görmüyorlar mı? Artık inanmazlar mı? )

"Su"yun kimyasal formülü H2O olup, madde âleminin cevheri olan H ( Hidrojen ) atomu suyun özü niteliğindedir. Vücuttaki su kaybının "Dehydration" ( Hidrojensizleşme ) olarak isimlendirilmesi de bunun bir yansımasıdır.

2 adet H ( Hidrojen ) atomu ve 1 adet O ( Oksijen ) atomu "diri" olan her şeyin yani maddi yaratılışın özü olan suyu ( H2O ) oluşturmaktadır. 

Kur'an'da "Diri olan her şeyin sudan oluşturulduğunun" ilk kez bildirildiği yukarıdaki ayetin sure numarası ( 21 ), ve ayet numarasının nümerolojik değeri ( 3+0 = 3 ) suyu oluşturan atom adetlerine işaret etmektedir. 

21 ... 2 adet H ve 1 adet O

3 ... 2 adet H + 1 adet O = 3 atom

Ayrıca ayetteki kelime adedini temsil eden 29 sayısının nümerolojik değeri de 11 ( 2+9 = 11 ) olmakta ve suyu oluşturan 2 H atomuna işaret etmektedir.

11 sayısının halden hale geçişin, boyut portalından geçişin nümerik sembolü olması ve suyun da "Göğün Kapıları" ( boyutlar arası geçiş portalı ) kavramı ile ilintisi olması nedeniyle ayetteki semantik kodlama dikkat çekmektedir.

"Ebvabes semai" ( Göğün kapıları ) ifadesi 11 nümerolojili ayetlerde yer almaktadır.

7/40 İnnellezine kezzebu bi ayatina vestekberu anha LA TUFETTEHU LEHUM EBVABUS SEMAİ ve la yedhulunel cennete hatta yelicel cemelu fi semmil hiyad ve kezalike neczil mucrimin

( O ayetlerimizi yalanlayanlara ve onlara kibirlenenlere, ONLARA GÖĞÜN KAPILARI KESİNLİKLE AÇILMAZ. Deve iğne deliğinden geçene kadar cennete giremezler. İşte suçluları böyle karşılıklandırırız. )

- Ayet kodunun nümerolojik değeri 11 ( 7+4+0 = 11 )

54/11 Fe FETAHNA EBVABES SEMAİ ebvabes semai Bİ MAİN munhemir

( Böylece akıp dökülen SU İLE  GÖĞÜN KAPILARINI AÇTIK. )

- Ayet kodunun nümerolojik değeri 11 ( 5+4+1+1 = 11 )

- Ayet numarası 11

İnsanlığın büyük döngü sonuna şahitlik ettiği şu süreçte frekansı yükselmekte olan ve buna bağlı olarak idrak seviyesi ve metapsişik yetenekleri de yükselmekte olan insan kaba madde planından ( dünya, cehennem ) yarı süptil plana ( cennet, Sirius ) geçiş yapma aşamasındadır. Bir başka deyişle insan, kaba madde bedenden sıyrılarak yarı süptil varlık haline geçme aşamasındadır.

İnsan kelimesinin batı dillerindeki karşılıklarının "HUman" ( İng. ), "Homme" ( Fra. ), "Homo" ( Lat. ) olması da "H" harfine yani madde planının cevheri olan Hidrojen atomuna işaret niteliği arzetmektedir. Bu bağlamda "Human" kelimesinin batinen "Sudan olan", "Su gibi olan" anlamlarını içermesi muhtemeldir.

İncil'in aşağıdaki ayetinde de "Ruh", "Su" ve "Kan" kavramlarının semantik ortaklıkları yani "Bilgi" ( İlahi kodlar ) anlamını içerdikleri bildirilmektedir.

62-1 John-5-8 Ve YERDE TANIKLIK edenler üçtür: RUH, SU ve KAN. Bunların üçü de BİRDİR, UYUM İÇİNDEDİR.

Rab'bin yaratışını ve ilahi nizamın kader mekanizmasını, düşük frekanslı maddi, nefsani ve dünyevi ihtirasların motivasyonuyla ve dijital teknoloji vasıtasıyla kopyalamaya ve icra etmeye çabalayan küresel şeytanlar ortaya attıkları "Human 2.0"* kavramıyla sözde nitelikleri gelişmiş ve evrilmiş insanı tanımlamaktadırlar. Oysa evvelki bölümlerde defaatle değinildiği üzere bu kavram esasen yapay zekaya bağlanarak dijital köleye dönüştürülmüş insanı temsil etmektedir. Zira sinsi hedef insanın yükselen frekanslarını ve idrak seviyesini dijital olarak bloke ve kontrol etmektir.

* "Human 2.0" ifadesinin suyun formülü olan "H2O" ile uyumu da ilahi bir mesaj ve uyarı niteliğindedir.

İncil'in aşağıdaki ayetinde yer alan "İlk insan" ve "Son insan ( İkinci insan )" ifadeleri "Human 2.0" ve "Yükselen ruhsal insan" kavramlarıyla uyum arzetmektedir.

46 1 Corinthians 15-45 Nitekim şöyle yazılmıştır: "İlk insan Adem yaşayan can oldu." Son Adem ise yaşam veren ruh oldu.

- Ayetin sure kodunun ( 46 1 ) nümerolojik değeri 11 sayısını vermektedir.

Meşhur uzakdoğu sporcusu ve aktör Bruce Lee'nin bir röportajındaki şu ifadeler de "Su" ve "İnsan" ilişkisi açısından dikkat çekmektedir.

"Empty your mind, be formless. Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. BE WATER MY FRIEND."

( Zihnini boşalt, biçimsiz ol. Su gibi şekilsiz. Suyu bardağa koyarsan bardağa dönüşür. Suyu bir şişeye koyarsın ve o şişe olur. Çaydanlığa koyarsın, çaydanlık olur. Şimdi, su akabilir veya çarpabilir. SU OL DOSTUM. )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder