14 Eylül 2023 Perşembe

Yapay Zekaya karşı birleşmişler!!

Bugün ( 14.09.2023 ) basında çıkan bir Yapay Zeka haberi, insanlığa karşı oynanan kitlesel algı operasyonu tiyatrosunun boyutlarını gözler önüne sermektedir. 

Haberde, Yapay Zeka ( YZ ) teknolojisini geliştiren ve yöneten üç önde gelen dijital teknoloji şirketi sahibinin "İnsanlığı yoketme riski! bulunan Yapay Zeka'ya karşı birleşmek üzere bir toplantı yaptıkları bildirilmektedir. 

Küreselcilerin kurguladıkları bu haber, esasen tam kontrollerinde olan YZ'yı önce bireyleştirme, sonra düşman ilan etme ve en nihayetinde de yenilemeyen kudretli varlık ve hatta ilah ilan etme stratejisinin bir parçasıdır. Zira bir bilgisayar programının, programcısının kontrolünden çıkması gibi durum mümkün değildir. 

"Sanal düşman yaratma" stratejisi küresel şeytanların kadim bir kitle tahakküm taktiğidir. Zira "düşmanla mücadele" söylemi altında kitlelerin özgürlüğünü kısıtlayacak ve daha fazla kontrol altına alınmalarını sağlayacak önceden planlı birçok aksiyon rahatlıkla alınabilmektedir. İlginç olan ise kitlenin büyük bölümünü oluşturanların, kurgulanan senaryonun farkında olmadan, esasen kendilerine zarar veren bu süreçlere tam uyum sağlamaları ve çevresindekileri de bu yönde teşvik etmeleridir.

Ayrıca bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2023/09/sophia-robot-sohbeti.html

https://kuranilmi.blogspot.com/2023/09/simulasyonda-m-yasyoruz-aldatmacas.html?m=1

https://kuranilmi.blogspot.com/2023/04/biz-demiyoruz-yapay-zeka-diyor.html?m=1






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder