12 Eylül 2020 Cumartesi

Gizleyerek ifşa olmak veya İfşa ederek gizlemek

Negatif frekansa hizmet uğruna binlerce yıldır insanlık aleyhine kurgulanan kadim küresel planların daima bir şekilde açığa çıkmış ve çıkmakta olmasının tek sebebi yaratılışın kader mekanizmasında hiçbir şeyin gizli kalamayacağı ilkesidir. Özellikle de döngü sonunu tanımlayan Yevmed Din ( Din Günü ) veya Yevmel Kıyameh ( Ayağa Kalkış Günü ) sürecinde gizlenmeye çalışılan her sır tüm detaylarıyla ifşa olmakta ve olacaktır.

86/9 - Yevme tübles serair ( O gün sırlar ortaya çıkarılır. )

Küresel şeytanların gerçeği ve planlarını gizleme konusunda iki temel yöntemi vardır ki ilkinin tarih boyunca başarısız olması ikinci yönteme sebep olmuştur. İlk yöntem "Tam Gizleme" yöntemi olup, bilginin sadece belirli bir zümre dışına çıkmaması esasına dayanır. Ancak bunun uygulamasında şeytanlar tarih boyunca başarısız olmuşlar ve bilgi bir şekilde dışarıya sızmış ve ilahi nizam gereği ulaşması gerektiklerine ulaşmıştır.

Bu nedenle ikinci yöntem olan "İfşa Ederek Gizleme" ( aslında "Alıştırma" ) yani "Komplo Teorisi" kavramı çatısı altında konuyu tabana yayma, sıradanlaştırma, bayağılaştırma, uydurma olduğunu telkin etme ve bir alay unsuru haline getirme yöntemi kullanılmaya başlanmıştır. Bu yöntemle zalim planlar hem insanlar tarafından ciddiye alınmaz hale getirilmekte hem de insanlar bilinçaltında bu planlara hazırlanmakta ve alıştırılmaktadırlar. Zaman içinde aşamalı olarak bilinçaltına işlenen bilgiler insanda bir alışma, kanıksama, önemsememe frekansı oluşturmakta ve planlar uygulandığında normalde verilecek tepkiden çok daha az bir tepki verilmesini sağlamaktadır. 

Batman film serisinin bir bölümünde Joker isimli kötücül karakter şu sözleri bu yöntemin dahi ifşası niteliğindedir. "Biliyor musun ne farkettim? Herşey plana göre ilerlediğinde kimse paniklemiyor. Plan dehşet verici olsa bile"

Esasen ikinci yönteme geçilmesinin temel sebeplerinden biri insanın algı ve idrak seviyesinin sürekli yükseliş halinde olması ve döngü sonundaki teknolojik gelişmelerin de bunu desteklemesidir. İlahi nizamda hiçbir bilginin gizli kalamayacağı ve her şeyi bilen Allah'ın izniyle ve ilgili vazifeliler kanalıyla inanan insanlara ulaştıralacağı bir gerçektir.

2/33 ... ve a'lemü ma tübdune ve ma küntüm tektümun ( O açıkladığınızı ve o gizlemiş olduğunuzu da bilirim." dedi.)

3/5 - İnnellahe la yahfa aleyhi şey'ün fil erdı ve la fis sema' ( Kesinlikle Allah’a , yerde ve gökte, ona hiçbir şey gizli kalmaz. )

14/38 - Rabbena inneke ta'lemü ma nuhfı ve ma nı'lin ve ma yahfa alellahi min şey'in fil erdı ve la fis sema' ( Rab’bimiz, kesinlikle sen ne gizlediğimizi ve ne açıkladığımızı bilirsin. Yerde ve gökte hiçbir şey Allah’a gizli kalmaz. )

69/18 - Yevmeizin tu'radune la tahfa minküm hafiyet ( O gün döndürülürsünüz. Sizden gizli olan gizli kalmaz. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder