6 Eylül 2021 Pazartesi

Ölümsüzlük aldatmacası ve Unutturma

Küresel çetenin hizmetçisi ve medya iletişim arayüzü olarak işlev gören bazı şahsiyetler son dönemde ilginç söylemlerde ve proje girişimlerinde bulunmaktadırlar.

StarLink, NeuroLink gibi projelerle gündeme gelen teknoloji girişimcisi Nisan 2018'de "Yapay zeka asla kaçamayacağımız ölümsüz dijital bir dijital diktatöre dönüşebilir." dedi.

Aşılama, Crypto Currency, SCOPEX vb. gibi projelerle gündemde olan şahısa ait meşhur bir yazılım frmasına Temmuz 2020'de "Ölmüş kişilerin dijital replikalarının üretilmesi" konusunu içeren ""Creating a Conversational Chatbot of a Specific Person" ( Belirli bir Kişinin Sohbetsel Söyleşi Botunun Yaratılması ) projesi için patent verildi.

Blue Origin uzay yolculuğu projesiyle gündemde olan  girişimci ise Eylül 2021'de "Hücre yenileme programı projesiyle "ölümsüzlük" üzerine çalışmalar başlatıldığını duyurdu.

Covid19 aşısı ile gündemde olan Türk asıllı Alman şahıs da mRNA teknolojisi sayesinde hasar görmüş organların gençleştirilebileceğini söylemiştir.

Pandemi paralelinde gündeme getirilen haberlere bakıldığında "Ölümsüzlük" temasının sıkça vurgulandığı görülmektedir. Ancak üzerinde çalışılan teknolojilerde zıtlıklar görülmektedir. Bir projede "ölmüş kişilerin ölümsüzleştirilmesi" konsepti yer alırken diğer projede "hücre yenileyerek ömrü uzatma veya ölümsüzleştirme" konsepti yer almaktadır.

2/96 Ve le tecidennehum ahrasan nasi ala hayah ve minellezine eşraku yeveddu ehaduhum lev yuammeru elfe seneh ve ma huve bi muzahzihihi minel azabi en yuammer vallahu besirun bima ya'melun

( Ve kesinlikle onları hayatta insanların en hırslıları olarak bulacaksın. O ortak koşanlardan her biri bin sene ömür sürmeyi arzular. Onlar uzun ömür sürerek o azaptan uzaklaşacak değillerdir. Allah o yaptıklarını görendir. )

Evvelki bölümlerde de incelendiği üzere, küresel şeytanların kitle iletişim metodu kelime oyunlarına dayalı ve tersten işlemektedir. Bu nedenle esasen kastettiklerinin "Ölümsüzlük Ölümdür." mesajı içeriyor olması kuvvetle muhtemeldir. Yani batinen "ölümsüzlük ancak öldükten sonra" mesajını içeren aldatmacalı bir iletişim söz konusu olabilir. Dolaylı olarak "Chatbot" veya "Avatar Project" vb. projelerini kastediyor olabilirler. 1984 romanındaki şu mottolar hatırlanmalıdır.

Savaş Barıştır.
Özgürlük Esarettir.
Cehalet Kuvvettir.
.... ! 

Bu çerçevede esas yürütülen projenin "Avatar Project 2045" olması kuvvetle muhtemeldir. Projenin zaman planı dahi hazırlanmıştır.


Time dergisinin 2011 yılındaki bir kapağında da aynı tarih ve konsept yer almaktadır.


Kapak : "2045 İnsanın Ölümsüze Dönüşeceği Yıl"

Önümüzdeki yıllarda "varyant virüs" operasyonlarının devam ettirilmesi vasıtasıyla kitlesel ölümlere sebebiyet verilmesi ve "Virüsler zaten öldürüyor haydi gelin ruhunuzu / bilincinizi siber bedenlere aktaralım ölümsüz olun." söyleminin gündeme getirilmesi olasıdır. Bugünkü söylemlerinin gizli kodu da bu olabilir. 

Evvelki özel bir bölümde detaylı olarak incelendiği üzere, Star Trek ( Uzay Yolu ) dizisinin 1966 yılında yayımlanan "Miri" isimli bölümünde dünya benzeri bir gezegene inen mürettebat bu gezegende yapılan "yaşam uzatma" deneylerinde "ölümcül bir virüsün" ortaya çıktığını ve tüm erişkinleri öldürdüğünü öğrenmekteydi. Küreselciler tüm planlarını ve eylemlerini filmlerde detaylı olarak tasvir etmekte ve  bu filmleri planlarının gerçekleşmesine vesile olacak "kitlesel zikir ritüeli" addettmektedirler. Yani kitlelerin zihninde konuyu aktive edip oluşan düşünsel frekans ile gerçekleşmeyi sağlama....( Hatırlanacağı üzere meşhur 9/11 vakası gününde dönemin başkanı bir anokulu sınıfında çocuklara "Kite plane must hit steel" ( İnsansız uçak çeliğe çarpmalı ) cümlesinin tekrarlatılmasını izliyordu. ) Zira yaratılışın özünü de ilahi nizamdaki düşünce frekansları oluşturmaktadır. Dolayısıyla, sözde "hücre yenileme programı" çalışmaları sonrasında BG isimli şahısa"Pardon" dedirtilip esas proje olan "Avatar" ve "Chatbot" projeleri ile devam edilebilir.

Tüm bu girişimlerin, kurguların ve planların temelinde ruhun / bilincin ilahi kozmik üst frekanslar ile etkileşiminin bloke edilmesi, ruhun AI ( Yapay Zeka ) kanalıyla, dijital olarak kontrol altına alınması, DNA yapısının bozularak değiştirilmesi hedefleri bulunmaktadır. Küresel şeytanlar tüm bu projelerini "Transhumanism" ( İnsanüstücülük ), "Human 2.0" ( İnsan 2.0 ), "Singularity" ( Tekillik ), "Human Evolution" ( İnsan Evrimi ), "Homodeus" ( Tanrı İnsan ) vb. gibi süslü ancak aldatıcı başlıklar maskesi arkasında yürütmekte ve sürekli olarak "ölümsüz olma", "tanrısallaşma" gibi gerçek ile ilgisi olmayan ve asla olamayacak batıl söylemleri medya kanalıyla yaymaktadırlar.

Anılan projelerin ilahi nizam açısından tanımı ise "Allah bilincini unutturmak, inanç kodlarını zihinden silmek, yükselmekte olan idrak frekanslarını bloke ederek ruhsal tekâmülü engellemek, insanlığı idraksiz varlıklara ( robotlara ) dönüştürmek suretiyle helakini temin etmek" olarak özetlenebilmektedir. 

"Unutturmak", Allahu Teala'nın insanın ruhsal tekamülü için gerekli görebileceği bir olgu olmakla birlikte, şeytani frekansların varlıklar üzerinde en önde gelen tesirlerinden de biridir. Zira kötü amaçlı olarak iletilen unutturma frekanslarının sonuçları ağır olmaktadır. Örneğin Adem unutturucu tesirlere yaratılışının hemen ardından maruz kalmış ve insanlığın binlerce yıldır deneyimlediği döngüler tezahür etmiştir. Zira bilginin unutulması ilahi nizam ile entegrasyonun aksaması, ruhsal tekamülün gecikmesi anlamına gelmektedir. "Unutma / Unutturma" hususu Kur'an ayetlerinde şöyle yer almaktadır.

20/115 Ve lekad ahidna ila ademe min kablu fe NESİYE ve lem necid lehu azma

( Ve önceden Adem' e ahdettik de UNUTTU. Onda azim bulamadık. )

6/68 Ve iza raeytellezine yehudune fi ayatina fe a'rid anhum hatta yehudu fi hadisin ğayrih ve imma YUNSİYEnnekeş şeytanu fe la tak'ud ba'dez zikra meal kavmiz zalimin

( Ve ayetlerimiz hakkında dalıp gidenleri yönelenleri gördüğün zaman, onlar ondan başka söze yönelene kadar onlardan yüz çevir. Eğer şeytan kesinlikle sana UNUTTURURSA, hatırladıktan sonra artık o zalimler kavmiyle birlikte oturma. )

"Unutma" frekanslarının saptırıcı niteliğine de Tevbe suresinin 37. ayetinde değinilmektedir.

9/37 İnnemen NESİU ziyadetun fil kufri yudallu bihillezine keferu yuhillunehu amen ve yuharrimunehu amen li yuvatiu iddete ma harramellahu fe yuhillu ma harremellah zuyyine lehum suu a'malihim vallahu la yehdil kavmel kafirin

( O UNUTKANLIK inkarda artırmadır, fazlalıktır ki inkarcılar onunla saptırılır. Allah' ın haram kıldığının adedine uydurup da Allah' ın haram kıldığını helal kılabilmek için onu bir yıl helal, bir yıl haram kılarlar. Kötü işleri onlara süslü gösterildi. Allah inkarcılar kavmini yönlendirmez. )

Yusuf suresinin 42. ve Kehf suresinin 63. ayetinde açıkça "şeytani frekansların unutturucu tesirinden" bahsedilmektedir. ( Hatırlanmalıdır ki "Şeytan" kelimesi bir varlık ismi değil varlığın niteliğini belirten bir sıfat olup "Ateşe atan, Helak eden" anlamına gelmektedir. Bu nedenle Kur'an'ın 6/112 kodlu ayetinde "İnsan ve cin şeytanları" ifadesi yer almaktadır. )

12/42 Ve kale lillezi zanne ennehu nacim minhumezkurni inde rabbike fe ENSAHU es şeytanu zikra rabbihi fe lebise fis sicni bid'a sinin

( Ve onlardan, kesinlikle kurtulacağını zannettiğine "Beni efendinin indinde hatırla." dedi. Ancak, şeytan ona yoldaşını hatırlamayı UNUTTURDU da zindanda daha senelerce kaldı. )

18/63 Kale e raeyte iz eveyna iles sahrati fe inni NESİTU el hute ve ma ENSANİHU illeş şeytanu en ezkurah vettehaze sebilehu fil bahri aceba

( "Gördün mü? Kayaya sığındığımızda kesinlikle ben balığı UNUTTUM. Onu hatırlamayı bana şeytan haricindeki UNUTTURMADI. Denizin içinde acayip yolunu tuttu." dedi. )

Bakara suresinin 106. ayetinde Allah'ın izni ve rızasıyla vazifeli varlıkların insana, ruhsal tekamülüne katkı mahiyetinde, unutturucu tesirler ilettiklerinden bahsedilmektedir.

2/106 Ma nensah min ayetin ev NUNSHA ne'ti bi hayrin minha ev misliha e lem ta'lem ennellahe ala kulli şey'in kadir

( Ayetlerden neyi hükümsüz bırakırsak veya UNUTTURURSAK, ondan daha hayırlısını veya onun aynısını getiririz. Allah' ın kesinlikle herşeye gücü yeten olduğunu bilmez misin? )

En'am suresinin 44. ayetinde ve A'raf suresinin 51. ayetinde unutmanın, insanı aldatıcı tezahürler içindeki helake giden yola soktuğu bildirilmektedir. 

6/44 Fe lemma NESU ma zukkiru bihi fetahna aleyhim ebvabe kulli şey' hatta iza ferihu bima utu ehaznahum bağteten fe iza hum mublisun

( O hatırlatılanları UNUTTUKLARINDA, onlara herşeyin kapısını açtık. Nihayet o verilenlerden dolayı ferahlayıp sevindiklerinde onları ansızın yakaladık. Böylece o zaman onlar ümitsizler oldular. )

7/51 Ellezinettehazu dinehum lehven ve leiben ve ğarrathumul hayatud dunya fel yevme NENSAHUM kema NESU likae yevmihim haza ve ma kanu bi ayatina yechadun

( O dinlerini eğlence ve oyun edinenler ve dünya hayatının kendilerini aldattıkları. Artık bugün onları, bu günlerine kavuşacaklarını UNUTTUKLARI gibi ve o ayetlerimizle cihad ettikleri gibi UNUTURUZ.  )

Ayrıca bkz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder