8 Temmuz 2021 Perşembe

Ölümsüzlük yanılgısı

"Belçika'da yaşayan 11 yaşındaki Laurent Simons, Anvers Üniversitesi'nin 3 yıllık fizik bölümünü 1 yılda bitirerek en iyi dereceyle mezun oldu. Simons "Hedefim ÖLÜMSÜZLÜK." dedi." 

Basından 07.07.2021

Tanrısallaşmaya çalışan zionist küreselciler tarafından üretilen Transhumanism, Singularity, Human 2.0, Homodeus gibi kavramların nihai ve aldatıcı mesajı "Immortality" yani "Ölümsüzlük"tür. 

Yukarıda isimleri yer alan ve "Tanrı İnsan", "Ölümsüzlük" gibi kavramları empoze eden bu projeler esas itibarıyla bilinç bloklama yoluyla insanı kaba madde planı dünyaya kilitlemek, reenkarnasyon döngülerini olabildiğince uzatarak ruhsal tekâmülünü ve üst süptil plana geçişini geciktirmek için geliştirilen projelerdir. Dolayısıyla insanlara "ölümsüzlük" diye sunulan paketin içinde esasen "ruhsal tekâmülün bloklanması" bulunmaktadır.

RNA enzimleri, mRNA aşıları vasıtasıyla modifiye edilebilmekte yani istenilen hedefe yönelik olarak programlanabilmektedir. Söz konusu hedef telomerlerin uzatılması yoluyla ömrün uzatılması olacağı gibi immün sistemin zayıflatılması yoluyla hasta etmek ve öldürmek de olabilir. Herşey enzimlerin nasıl kodlandıklarına bir başka deyişle mRNA aşısındaki "m"'nin ( messenger / mesajcı ) ne mesaj ilettiğine bağlıdır. Konu ile ilgili bazı linkler aşağıdadır.

https://m.economictimes.com/news/science/altering-rna-enzymes-may-extend-lifespan/articleshow/48173733.cms

 https://www.google.com/amp/s/amp.iflscience.com/health-and-medicine/modified-mrna-lengthens-telomeres-extending-life-human-cells/

1995 yılında piyasaya sürülen "Illuminati New World Order Conspiracy Card Games" ( Illuminati Yeni Dünya Düzeni Komplo Kart Oyunları ) oyunundaki kartlardan birinin başlığında "Immortality Serum" ( Ölümsüzlük Serumu ) yazmaktadır. 

Bu kart mRNA aşı teknolojisine işaret etmekte gibidir.

Bu çerçevede, küreselciler mRNA aşıları ile doğurganlığı sonlandırmayı ve kalan nüfusun da kaba madde reenkarnasyon ömrünü uzatmayı mı planlamaktadırlar? Böylelikle bir süre sonra nüfus artışı duracak, mevcut nüfus da normalden çok daha uzun süre dünyada kalacağı için üst süptil boyuta geçiş de bloke mi edilecektir? Bir başka deyişle "ölümsüzlük" sağlıyoruz diyerek gerçek "ölümsüzlüğü" yani ruhların kaba maddeden sıyrılıp süptilleşmelerini, tekâmüllerini engellemeye ve insanları kaba madde planı dünyaya hapsetmeye çalışıyor olabilirler. 

Bu durum insanın başlangıçtaki yanılgısının tersten tekerrürü gibidir. Zira Adem, İblis'in "ebedi veya melek olursun" yanıltmasına kapılarak zaten içinde bulunduğu ebediyet ortamını ( cennet ) terkederek ölümü yani dünyayı ( cehennem ) tercih etmiştir. Adem bu tercihi yaptığını "yasak ağaçtan yiyerek" yani "cinlerin soyağacından yiyerek / cinler ile temasa geçerek" ortaya koymuştur. Bu vaka ve şeytanın büyük fayda algısı yaratarak aldatma taktiği kutsal kitaplarda bildirilmektedir. 

7/20 Fe vesvese lehumeş şeytanu li yubdiye lehuma ma vuriye anhuma min sev'atihima ve kale ma nehakuma rabbukuma an hazihiş şecerati illa EN TEKUNA MELEKEYNİ EV TEKUNA MİNEL HALİDİN

( Şeytan onların ayıplarından, çirkinliklerinden o onlara gizlenmişleri, örtülmüşleri onlara açığa çıkarmak için onlara vesvese verdi. "Rab’biniz, ancak İKİ MELEK VEYA EBEDİLERDEN OLURSUNUZ diye sizi şu ağaçtan men etti." dedi. )

1 Genesis 3-3 "Ama Tanrı, 'Bahçenin ortasındaki ağacın meyvesini yemeyin, ona dokunmayın; yoksa ölürsünüz' dedi."

1 Genesis 3-4 Yılan, "Kesinlikle ÖLMEZSİNİZ" dedi,

1 Genesis 3-5 "Çünkü Tanrı biliyor ki, o ağacın meyvesini yediğinizde gözleriniz açılacak, iyiyle kötüyü bilerek TANRI GİBİ OLACAKSINIZ."

1992 yılı yapımı "Death Becomes Her" ( Ölüm Ona Dönüşür ) isimli filmde "ölümsüzlük iksiri" bir aldatma unsuru olarak işlenmekteydi. Başrol oyuncusu filmin sonunda "anlamsız" diyerek kadının verdiği ölümsüzlük iksirini içmeyi reddediyordu. Bu metod tersten motivasyon olarak adlandırılabilir. Yani aslında insanın yapması gereken gösterilmekte ancak bunun bir yanlışlık olduğu mesajı da bilinçaltına işlenmektedir.

Kaba madde planı dünyaya ( cehennem ) hapsedilmiş olanlara yani "ölümsüzlük" aldatmacasına kanıp da ölemeyen ve bu nedenle de gerçek sonsuz yaşama kavuşamayanlara ilişkin ayetler şöyledir. 

25/13 Ve iza ulku minha MEKANEN DAYYİKEN MUKARRANİNE deav hunalike SUBURA

( Ve oradan, BAĞLANMIŞ* olarak DAR MEKÂNA** atıldıklarında, orada ÖLÜMÜ ÇAĞIRIRLAR. )

25/14 La TED'UL yevme SUBURAN VAHİDEN veD'U SUBURAN KESİRA

( Bugün TEK ÖLÜMÜ ÇAĞIRMAYIN, ÇOK ÖLÜMÜ ÇAĞIRIN. )

25/15 Kul E ZALİKE HAYRUN em CENNETUL HULDilleti vuidel muttekun kanet lehum cezaen ve mesira

( De ki: "BU MU DAHA HAYIRLI, yoksa sakınanlara vaad edilen, onlara karşılık ve varış yeri olan o EBEDİYET CENNETİ Mİ?" ) * 

Bağlama = mRNA aşısı, immortality serum ** Dar mekân = Kaba madde planı dünya

"Ölümü çağırmak" ifadesi İncil'de de şöyle yer almaktadır.

66 Revelations 9-6 O günlerde insanlar ölümü arayacak, ama bulamayacaklar. Ölümü özleyecekler, ama ölüm onlardan kaçacak.

Taha suresinin 74. ayetinde de dünya denen cehenneme hapsolmuş olan ve ölerek gerçek yaşama kavuşamayanlardan bahsedilmektedir.

20/74 Kesinlikle o Rab’bine suçlu olarak gelen kimse, artık CEHENNEM*** kesinlikle onadır. ONUN İÇİNDE ÖLMEZ VE DİRİLMEZ. 

*** Cehennem = Kaba madde planı dünya 

Ayrıca bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2018/05/cehennemin-hipnotik-dunya-algs-yaratmas.html

Bir başka plan da "Singularity 2045" olarak bilinen ve insanın ölümünden önce ruhunun ( bilincinin ) sentetik siber bedenlere aktarılması yoluyla sözde ölümsüzlüğü sağlayacağı söylenen projedir. 



Bu projenin uygulanabilmesi için ise insanın kaba madde planı dünyada ölmek üzere olması gerekmektedir. İşte bu noktada mRNA aşılarının zaman içinde insanı ölme aşamasına getirmek için kullanılabileceği ihtimali de ortaya çıkmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder