19 Temmuz 2021 Pazartesi

Mithras Tapınağı ve şeytanı kadın addedenler... 

Kaos, kan ve gözyaşından beslenen müşrik inkârcı zalimler negatif şeytani frekansı "kadın" kelimesiyle özdeşleştirmişlerdir. Binlerce yıldır ilah edindikleri şeytanları ( negatif frekanslı süptil boyut varlıkları ) hep kadın isimleriyle tanımlamışlar ve onlar için kan ve adak ritüelleri düzenlemişlerdir. Bu fenomen Nisa suresindeki ayetlerde bildirilmektedir.

4/116 İnnellahe la yağfiru en YUŞRAKE bihi ve yağfiru ma dune zalike li men yeşa ve men yuşrik billahi fe kad dalle dalalen beiyda

( Kesinlikle Allah, O’na ORTAK KOŞULMASINI affetmez. Bunun haricindekini dilediği kimse için affeder. Allah’a ortak koşan kimse, uzak, derin sapıklığa sapmıştır. )

4/117 İn YED'UNE* min dunihi illa İNASA ve in YED'UNE illa ŞEYTANEN MERİDA

( Kesinlikle onlar, O’nun haricinde ancak KADINLARI ÇAĞIRIRLAR. Kesinlikle ancak asi inatçı ŞEYTANI ÇAĞIRIRLAR. )

* "Yed'une" ( Çağırırlar ) fiilinin kökü "Da / De'a" ( Çağırmak ) veya Türkçe telâffuzla "Dua" kelimesidir. Ayetteki "Kadın" kelimesi cinsiyet ve uluhiyet ( ilahlık ) atfedilen varlıkları tanımlamaktadır.

Necm suresinin 27. ayetinde de "Meleklere kadın ismi verilmesi" hususu yer alır. Mısır mitolojisinde ve diğer pagan kültürlerde ilah addedilen karakterler "sakit melekler / düşmüş melekler" olarak anılan negatif frekanslı süptil boyut varlıklarıdır.

53/27 İnnellezine la yu'minune bil ahirati le YUSEMMUNEL MELAİKET TESMİYETEL UNSA

( Kesinlikle o ahirete inanmayanlar, MELEKLERİ KADIN İSİMLERİYLE İSİMLENDİRİYORLAR. )

Şeytani frekansın kadınsal temsili olan ve genelde Lucifer ( Işık getiren ) olarak anılan karakterin farklı pagan kültürlerdeki diğer isimleri ise şöyledir. Ishtar, Kybele, Aphrodite, Semiramis, Isis, Shiva, MITHRAS .... Esasen bu isimlerin hepsi, Allah'a ortak ( şirk ) koşularak ve "kadın" niteliği atfedilerek ilahlaştırılmış aynı negatif şeytani frekansın farklı coğrafyalardaki  temsilidir.

ABD'de ve Fransa'da yer alan ve "Özgürlük Heykeli" olarak bilinen heykel de, bir elinde meşale, bir elinde kitap tutan bir kadını betimlemek suretiyle esasen pagan bir sembol olup Lucifer'i ( Mithras ) temsil etmektedir. Heykel, okült ezoterik anlamı itibarıyla şeytanın insana ışığı ve ilmi getirmesini ve böylelikle onu, sözde içine hapsedildiği cennetten kovdurarak özgürlüğüne kavuşturmasını simgelemektedir.

Yukarıda anılan isimlerden biri de bahsedildigi üzere "Mithras"'tır.

Mithras = Mistress ( İng. ) = Maîtresse ( Fra. ) = Mätresse ( Alm. ) = Partner, Sevgili, Öğretmen, Mürebbiye ( "Rab" kökündendir )

Bu kelime ezoterik okültizmde islâmi kültürdeki "Veli" ( Dost, Hami ) kelimesinin muadili olarak kullanılmaktadır. Yukarıda belirtildiği üzere "Mithras" Babil Fahişesi "Ishtar"'ın bir başka ismidir. Türkçe'deki "Metres" kelimesi de "Maîtresse" ( Fra. ) kelimesinin Türkçe harfler ile yazılmış halidir. "Metres / Mithras" kelimesinin erkeğin eşine "ortak koştuğu" kadın partner anlamında kullanılması ezoterik manada Rab'be ortak koşulan ( şirk koşulan ) varlık kavramıyla uyum arzetmektedir.

Satanik pagan kültürde Mithras, Güneş Tanrıçası'na verilen isimdir. Güneş pagan kültürde ateşi yani şeytanı simgelemektedir. Güneşe tapınma fenomeni Neml suresinin 24. ayetinde bildirilmektedir.

27/24 Vecedtuha ve kavmeha YESCUDUNE LİŞ ŞEMSİ min dunillahi ve zeyyene lehumuş ŞEYTANU a'malehum fe saddehum anis sebili fe hum la yehtedun

( Ve onu ve kavmini Allah’tan başka GÜNEŞ İÇİN YERE KAPANIRLARKEN buldum. ŞEYTAN yaptıklarını onlara süslü kıldı da onları yoldan döndürdü. Artık onlar yönlenemezler. )

Diyarbakır'da yer alan ve 1800 yıllık olduğu belirtilen ve bir yüksek frekans hattı üzerindeki bir portal niteliğinde olması muhtemel Zerzevan Kalesi'nin altında Mithras Tapınağı bulunmaktadır. 

Mithras Tapınağı / Diyarbakır

Basında, bazı küresel elitlerin toplu ritüel icra etmek amacıyla bu tapınağa geldiklerine yönelik haberler yer almıştır. Zira satanizmin tutsağı durumundaki şirketler sahibi küresel elit aileler, insanlığı tam tahakküm altına alabilmek ve daha da köleleştirebilmek için kurguladıkları tuzakların başarılı olması arzusuyla bu tip tapınaklarda ayinler ve adak ritüelleri düzenlemektedirler. Bu ritüellerde adak olarak kullanılanların "ne"! oldukları da mechuldur. 

Londra'da da "London Mithraeum" veya "Temple of Mithras" ( Mitras Tapınağı ) bulunmakta olup, bu tapınak "Rothschild Ancestral London Home" ve "Bank of England" civarındadır. 

London Mithraeum


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder