27 Temmuz 2021 Salı

Neden "Delta" varyantı? 

Pandemi kurgusunun planlanan ana süreci olan 2019 - 2023 döneminin tamamlanmasına bir yıl kala "Delta Varyantı" korkusu pompalanmaya başlanmıştır. Coronavirus'ün, Grek alfabesi harfleriyle kodlanmış mevcut 11* varyantı arasından neden "Delta" isimli olanı seçilerek gündem oturtulmuştur?

* Coronavirus sürecinin her aşamasında tespit edilen 11 nümerolojisi ile uyum dikkat çekmektedir.

Coronavirus varyantları;

1- Alpha B.1.1.7
2- Beta B.1.351
3- Delta B.1.617.2
4- Gamma P.1
5- Lota B.1.526
6- Epsilon B.1.427, B.1.429
7- Kappa B.1.617
8- Theta P.3
9- Eta B.1.525
10- Zeta P.2
11- Lambda C.37

"Delta" harfi "Üçgen" şeklinde olup, matematikte "Varyans"ın ( Değişimin ) sembolüdür. Ayrıca "Illuminati piramidi" veya "Kontrol piramidi" olarak bilinen okült ezoterik sembol de "Tepesinde tek göz olan üçgen" şekliyle resmedilmektedir. Özellikle bu harfin gündeme oturtulmasında her zamanki gibi gizemli bir sebep ve mesaj bulunmakta gibidir. Değişimin sembolü olan "Delta" harfi hem insan DNA'sındaki hem de dünyanın düzenindeki değişimi mi simgelemektedir? 

Laboratuar üretimi olduğu artık basında dahi yer alan Coronavirus de, aşılar da esasında sentetik RNA nano partikülleri içeren bileşiklerdir. "Nanoviroloji" ve "Programlanabilir Virüs" teknolojileri kapsamında bu nano partiküllerin DNA'yı değiştirebilecek şekilde programlanabildiği ve hatta 5G frekanslarıyla etkileşime girerek insanı ana networke bağlı bir çevre birimine ( üniteye ) dönüştürebileceği bilinmektedir.

Süper İnsan, Evolution, Human 2.0, Transhumanism vb. gibi ilgi çekici mottolar kullanılarak verilmeye çalışılan sözde "gelişim, evrim" mesajının esas içeriği insanın DNA yapısının değiştirelerek bağışıklık sisteminin zayıflatılması ve onun merkezi bilgisayara ( AI ) bağlı, 7/24 kontrol edilebilir, yönlendirilebilir ve gerektiğinde "kapatılabilir" bir üniteye dönüştürülmesinden başka bir şey değildir. 

Evvelki bölümlerde bahsedildiği üzere insan, eşyaların birbirine dijital olarak bağlanarak bir şebeke oluşturulmasını öngören IOT ( Internet of Things / Şeylerin Interneti ) projesi kapsamındaki bir "şey"e dönüştürülmek istenmektedir. İnsanlığın maruz bırakıldığı tüm bu kurgusal pandemi süreci de bu hedef doğrultusundaki en önemli vasıtalardan biri olma niteliğı taşımaktadır.

Al'i İmran suresinin 120. ayetinde "Şey" ( "Eşya"'nin tekili ) kelimesi "Sabır", "Sakınma" ve "Zarar görmeme" kavramlarıyla birlikte yer almaktadır. Ayette adeta şeytanların, sabreden ve sakınan insanları "Şey"'e dönüştüremeyecekleri bildirilmekte gibidir. 

3/120 İn temseskum hasenetun tesu'hum ve in tusibkum seyyietun yefrahu biha ve İN TASBİRU VE TETTEKU LA YEDURRUKUM KEYDUHUM ŞEY'A innellahe bima ya'melune muhiyt

( Size güzellik ve iyilik dokunması, onları üzer, kederlendirir. Oysa, size kötülük isabet ederse, onunla ferahlayıp sevinirler. EĞER SABREDERSENİZ VE SAKINIRSANIZ, ONLARIN HILELERİ SIZE ŞEY KADAR BILE ZARAR VEREMEZ. Kesinlikle Allah o yaptıklarını kuşatandır. )

İnsanı, bir grup inkârcı müşrike hizmet etmek üzere yaratılmış bir "hayvan" addeden Siyonizm, pandemi ile başlatılan bu son dönemde insanı aşağılama konusundaki en yüksek performansını sergilemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder