5 Temmuz 2021 Pazartesi

Gökkuşağı ve Antahkarana 

"Gökkuşağı" okültizmde zihin kontrolünün sembolüdür. Gökkuşağının 7 rengi zihnin farklı seviyelerini temsil etmektedir. 

Tevrat ve İncil'de de gökkuşağı kelimesi farklı boyut ( frekans ) ve farklı boyut varlıkları ile ilişkilendirilmiştir.

26 Ezekiel 1-28 Görünüşü yağmurlu bir gün bulutların arasında oluşan GÖKKUŞAĞINA benziyordu. Öyleydi çevresini saran parlaklık. RAB'bin görkemini andıran olayın görünüşü böyleydi. Görünce, yüzüstü yere yığıldım, birinin konuştuğunu duydum.

66 Revelations 4-3 Tahtta oturanın, yeşim ve kırmızı akik taşına benzer bir görünüşü vardı. Zümrüdü andıran bir GÖKKUŞAĞI  tahtı çevreliyordu.

66 Revelations 10-1 Sonra gökten inen güçlü başka bir melek gördüm. Buluta sarınmıştı, başının üzerinde GÖKKUŞAĞI vardı. Yüzü güneşe, ayakları ateşten sütunlara benziyordu.

Hinduizmde gökkuşağı renklerini içeren  "Antahkarana" isimli sembol de zihnin düal yapısını, farklı boyutları, çoklu kişiliği, sihiri ve hipnoza dayalı zihin programlamayı sembolize etmektedir. 


"Antahkarana" sembolü "Swastika" sembolünün benzeri olup, tarihte en öne çıkan kullanımı Hitler'in bu figürü Nazi sembolü olarak kullanmış olmasıdır. Hitler, Antahkarana figürünün yaydığı frekans ile büyük bir kitleyi negatif enerji etkisi altına almıştır.

Gökkuşağı aynı zamanda boyut portalını da simgelemektedir. Okült ezoterizmde "gökkuşağından geçmek" belirli bir zihni halden farklı bir zihni hale geçmeyi ifade etmektedir. Gökkuşağı figürü birçok mecrada, özellikle çocuklara yönelik kitle zihin programlaması amaçlı olarak kullanılmaktadır. "The Vizard of Oz" ( Oz Büyücüsü ) isimli çocuk filminde "Somewhere over the rainbow" ( Gökkuşağının üstünde bir yer ) şarkısı ve  gökkuşağı figürü sübliminal mesaj amaçlı kullanılmıştır.


1999 yılı yapımı "Eyes Wide Shut" ( Gözleri Tam Kapalı ) filminde de gökkuşağı sembolü zihin kontrolü, pedofili ve ensest ilişki kavramlarıyla ilintili olarak kullanılmıştır. Filmin bir sahnesinde Rainbow Store ( Gökkuşağı Mağazası ) isimli mağazanın sahibi zihin kontrolündeki kızını cinsel ilişki için servis etmektedir.


Pedofilinin de sembolü olan gökkuşağı renklerinin çocuklara yönelik bazı gıda ürünlerinde müstehcen temayla birlikte kullanımı da dikkat çekmektedir. Aşağıda "çocuk kategorisine" yönelik ve isminde "Gökkuşağı" kelimesi olan bir ürününün güncel görselleri yer almaktadır.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder