26 Temmuz 2021 Pazartesi

Virüs Çağı

"Virus" kelimesi Latince kökenli olup "Vir" ( Zehir ) kökünden ve "us" ekinden oluşmakta ve "Zehir" anlamına gelmektedir. Ayrıca Fransızcadaki "Virer" ( Geçiş yapmak, Transfer etmek ) kelimesindeki "Vir" kökünün de "Virus" kelimesinin kaynağı olması kuvvetle muhtemeldir. Zira Virus "yayılma, geçme, transfer olma" özelliği taşıyan bir olgudur.

Açıkça görülmektedir ki insanlığı daimi ve şiddeti artırılmış bir totaliter tahakküm sistemi altında tutmak isteyen küreselciler en hassas nokta olan sağlık unsurunu kullanarak 2019 yılından itibaren "Virüs Çağı"'nı başlatmışlardır. Planlara göre bundan böyle sürekli gündeme getirilecek olan virüs vakaları ve abartılı medya iletişimi sayesinde insanlar sürekli korku frekansında tutulacak, dolayısıyla sürekli aşılanabilecek ve aşıların yanetkilerinin sebebiyet vereceği - ancak şu an mechul olan! - muhtelif sağlık sorunlarına dayalı bir kısır döngü içinde Yeni Dünya Düzeni yani "Artırılmış Kölelik" sistemi yürütülebilecektir.

2018 yılında ( pandemi öncesinde ) yayımlanmış olan "Claws : Virus Age" ( Pençeler : Virüs Çağı ) isimli kitap bu bağlamda dikkat çekmektedir.

Proje akış diyagramının şöyle oluşturulmuş olması kuvvetle muhtemeldir.

1- Pandemi
2- Aşılama
3- Aşı Pasaportu / Aşı Kartı
4- Dijital Kimlik
5- Sosyal Skorlama / Vatandaşlık Puanı
6- Sosyal Skor / Vatandaşlık puanı* bazında nüfus ayrıştırma ve eliminasyon...

* Dünya A.Ş. personeli performans puanı!

Bu akış içerisine serpiştirilecek iklim krizi, kıtlık ve yerel savaş algı operasyonları ile korku frekansının daha da yoğunlaştırılması planlanmakta gibidir.

Hücresel olmayan protein kaplı bir RNA çekirdeğinden oluşan ve gözle görülemeyen bir varlık türü olan "Virüs", yaşamak ve çoğalmak için konuk ( host ) organizmaya ihtiyaç duymakta ancak konuk organizmayı da hasta ve hatta yokedebilmektedir. ( Aşılar da RNA moleküllerinden oluşmaktadır. ) "Virüs" kelimesi esasen - "Zehir" anlamı itibarıyla - içinde yaşadığı ortamı sömürerek mahvetmek için çabalayan her tür varlık için de kullanılabilir ki bugün bunların "insan" formuna girmiş olanlarına da şahit olunmaktadır.

Yukarıdaki tanımlama, belirli bir anlam çerçevesi içinde**, Kur'an'da "Cinn" olarak tanımlanan varlıklara ve "cin tasallutu" kavramına da uymaktadır. Bilindiği üzere "Cinn" kelimesi CN kökünden olup, "Görülmeyen, Örtülü" anlamına gelmektedir 

( ** Cinn kelimesinin anlam kapsamı çok geniş olup, burada spesifik bir anlam üzerinde durulmaktadır. "Cenin", "Cennet" ( Örtülme, Korunma ), "Cunnet" ( Kalkan ) kelimeleri de aynı ( CN ) köktendir. )

Evvelki bölümlerde incelendiği üzere anlamdaşlık itibarıyla "Virus" ile "Semum" kelimeleri arasında ilişki bulunmaktadır. Zira "Semum" kelimesi de "Zehir, İçe işleyen zehir" anlamını içermektedir.

Kur'an ayetlerinde "cinlerin semum ateşinden yaratıldıklarından" ve "semum azabından" bahsedilmektedir.

15/27 Vel canne halaknahu min kablu min NARİS SEMUM

( Ve cin, onu önceden, içe işleyen ZEHİRLİ ATEŞTEN yarattık. )

52/27 Fe mennellahu aleyna ve vekana AZABES SEMUM

( Böylece Allah üzerimize nimet verdi ve bizi içe işleyen ZEHİRLİ ATEŞ azabından korudu. )

Ayrıca bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2021/01/naris-semum-ve-ikili-yedi.html

https://kuranilmi.blogspot.com/2021/03/hastalk-aslamak.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder