2 Temmuz 2021 Cuma

Pedofilinin okült sebebi

Pedofili ( Çocuk seviciliği / Çocuk istismarı ), kökeninde şeytani negatif frekanslar bulunan ve sadece "sapık eğilim" ifadesiyle tanımlanamayacak kadar derin bir olgudur.

Pedo = Çocuk
Philia ( fili ) = Sevgi, Sevicilik

"Çocuk enerjisi ( frekansı )" saf ve pozitif niteliğiyle "cennet" adı verilen halin / ortamın / ruhsal durumun temel frekansını teşkil etmektedir.

"Çocuk" kelimesinin kutsal kitaplarda hem "cennet tasviri" kapsamında hem de "sonsuz yaşam" ile ilintili olarak yer aldığı ayetler mevcuttur.

Kur'an;

56/12 Fi CENNATİN na'im ( Bolluk CENNETLERİNİN içinde. )

.....

56/17 Yetufu aleyhim VELDANUN MUHALLEDUN ( Onların üzerinde EBEDİ ÇOCUKLAR dolaşırlar. )

İncil;

40 Matthew 18- 3 "Size doğrusunu söyleyeyim, dönüştürülüp, küçük ÇOCUKLAR GİBİ OLMADIKÇA, Göklerin Egemenliği'ne asla giremezsiniz."

İşte bu bağlamda, dünyanın cennet değil de cehennem olmasını isteyen pedofil şeytanlar çocuklara acı çektirerek, onları istismar ederek ve hatta öldürererek temel pozitif frekansları bloke etmeye ve korku frekansı başta olmak üzere negatif frekansları daim kılmaya çalışmaktadırlar. 

Dolayısıyla tarikatlerde, gizli cemiyetlerde, satanist ailelerde ve muhtelif ortamlarda gündeme gelen çocuk tecavüzü veya ölümü vakalarının büyük bölümü şeytani güçlerin ritüel formatındaki eylemlerinden ibarettir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder