27 Aralık 2019 Cuma

Üç Yılan Sembolizmi

"Yılan" kutsal kitaplarda insanı Allah yolundan saptıran ve insanın, anayurdu olan cennetten çıkarılmasına sebebiyet veren cin şeytanı İblis'in sembolik ifadesi olarak yer almaktadır. 

20/20 - Fe elkaha fe iza hiye HAYYETÜN tes'a ( Böylece onu bıraktı da o zaman o koşan YILAN oldu. )
20/21 - Kale huzha ve la tehaf se nüıydüha sıratehel ula ( "Onu yakala ve korkma. Onu ilk önceki haline döndüreceğiz." dedi )

40-Matta-3-7 Ne var ki, birçok Ferisi'yle Saduki'nin vaftiz olmak için kendisine geldiğini gören Yahya onlara şöyle seslendi: "EY ENGEREKLER SOYU! Gelecek gazaptan kaçmak için sizi kim uyardı?

40-Matthew-12-34 Sizi ENGEREKLER SOYU! Kötü olan sizler nasıl iyi sözler söyleyebilirsiniz? Çünkü ağız yürekten taşanı söyler.

40-Matthew-23-33 "Sizi YILANLAR, ENGEREKLER SOYU!* Cehennem cezasından nasıl kaçacaksınız?

* Reptilian ( Sürüngen ) nitelikli süptil ikinci boyut varlıkları olan cin şeytanlarına işaret edilmektedir.

1-Genesis-3-1 RAB Tanrı'nın yarattığı yabanıl hayvanların** en kurnazı YILANDI. YILAN kadına, "Tanrı gerçekten, 'Bahçedeki ağaçların hiçbirinin meyvesini yemeyin' dedi mi?" diye sordu.
1-Genesis-3-2 Kadın, "Bahçedeki ağaçların meyvelerinden yiyebiliriz" diye yanıtladı,
1-Genesis-3-3 "Ama Tanrı, 'Bahçenin ortasındaki ağacın meyvesini yemeyin, ona dokunmayın; yoksa ölürsünüz' dedi."
1-Genesis-3-4 YILAN, "Kesinlikle ölmezsiniz" dedi,
1-Genesis-3-5 "Çünkü Tanrı biliyor ki, o ağacın meyvesini yediğinizde gözleriniz açılacak, iyiyle kötüyü bilerek Tanrı gibi olacaksınız."

** Hayvanlar ikinci boyut varlıkları olup, ayette yılan sembolzimine dayalı olarak cinlerin ikinci boyut varlıklar oldukları bildirilmektedir.

Bugün kilise olarak bilinen bazı mekanlarda cin ve yılan sembolizmiyle karşılaşmak mümkündür. Bunun sebebi, Rab ve Mesih İsa isimlerinin ardına gizlenilerek cin şeytanlarına tapılmasıdır. 

34/41 - Kalu sübhaneke ente veliyyüna min dunihim bel KANU YA'BÜDUNEL CİNN ekseruhüm bihim mü'minun ( "Sen yücesin. Sen onlardan başka dostumuzsun. Bilakis CİNLERE KULLUK ETMEKTEYDİLER. Onların çoğunluğu onlara inanmışlardı." derler. ) 



Vatikan Oditoryumunun dıştan görüntüsü ( Yılan kafası formu )


Vatikan Oditoryumunun içten görüntüsü...( Yılan kafası, gözleri, ağzı ve dişleri )

Satanik okültizmdeki "ÜÇ YILAN" sembolizmi ise Allah'ın birliğini inkar ve O'na ortak koşmayı sembolize eden 666 sayısının yani Teslis'in ( Üçleme ) bir başka sembolik ifadesidir.


Osmanlı kültürüne sızmış "Üç Yılan" sembolizmi - Surname-i Vehbi ( Figür üç yılanın bir kolona sarılmasını resmetmekte ve kontrolü sembolize etmektedir. )


Halkı kontrol eden ve kolona sarılmış "Üç Yılan"


Yunanistan'ın Delfi Tapınağı ören yerindeki "Üç Yılan" kolonu. Kolon 8 metre ( 26 Feet ) yüksekliğinde olup "8" nümerolojisi dikkat çekmektedir. Kolonun tepesindeki üç yılan gövdesi İstanbul'da bulunmaktadır. 





Antik Hipodrom ( At Meydanı ) olarak bilinen Sultanahmet Meydanın'daki "Üç Yılan Kolonu" ( Üst kısmı kırılmıştır. )


Kolonun üst kısmındaki yılan kafalarından biri Arkeoloji Müzesi'nde sergilenmektedir. 






Bazı "Üç Yılan" kolonu resimleri

Bir TV kanalında ekranda sabit olarak yayımlanan aşağıdaki şömine görüntüsünde 3 adet odunun yılan formunda olduğu dikkat çekmektedir. ( Ortadaki 2. odun formu geriye dönmüş ve bakmakta olan ejderha kafasına benzemektedir. )


66-Vahiy-13-18 Bu konu bilgelik gerektirir. Anlayabilen, CANAVARA AİT SAYIYI hesaplasın. Çünkü BU SAYI İNSANI*** SİMGELER. SAYISI ALTIYÜZALTMIŞALTIDIR.

*** Öz Varlığından gelen tesirleri cin şeytanı İblis'in negatif kozmik tesirleriyle bloke edilmesinden dolayı cin tesirine kapılarak cinlere kulluk etmeye başlamış olan insan.

4/171 - Ya ehlel kitabi la tağlu fı dıniküm ve la tekulu alellahi illel hakk innemel mesıhu ıysebnü meryeme rasulüllahi ve kelimetüh elkaha ila meryeme ve ruhun minhü fe aminu billahi ve rusülih ve LA TEKULU SELASEH intehu hayran leküm innemellahü ilahün vahid sübhanehu en yekune lehu veled lehu ma fis semavati ve ma fil ard ve kefa billahi vekıla
( Ey kitap sahipleri, dininizde azgınlık etmeyin ve Allah üzerine gerçek haricindekini söylemeyin. Meryem oğlu İsa Mesih, kesinlikle Allah' ın resulü, Meryem'e atmış olduğu kelimesi ve O’ndan ruhtur. O halde, Allah’a  ve O’nun resullerine inanın ve ÜÇTÜR DEMEYİN. Kendi hayrınıza bundan imtina edin, vazgeçin. Kesinlikle ki Allah tek ilahtır. O, çocuk sahibi olmaktan yücedir. Göklerde ne varsa ve yerde ne varsa O’nadır. Vekil olarak Allah kafidir. )

5/73 - Lekad KEFERALLEZİNE KALU İNNELLAHE SALİSÜ SELASEH ve ma min ilahin illa ilahün vahid ve in lem yentehu an ma yekulune le yemessennellezine keferu minhüm azabün elım
( O "Kesinlikle ALLAH, ÜÇÜN ÜÇÜNCÜSÜDÜR." diyenler inkar etmişlerdir. Tek ilahtan başka ilah yoktur. Eğer o söylediklerinden vazgeçmezlerse, kesinlikle onlardan o inkar edenlere elim azap dokunacaktır. )

Kur'an'da satanistlerin ilah edindikleri 3 puttan bahsedilmektedir. Late, Menat ve Uzza

53/19 - E fe raeytümül LATE vel UZZA ( Artık LAT' ı ve UZZA' yı gördünüz mü? )
53/20 - Ve MENATES SALİSETEL uhra ( Ve diğer ÜÇÜNCÜ olan MENAT' ı? )

"Üç Çatal" figürü de okült satanik bir sembol olarak kullanılmaktadır. "Selasi Şu'abin" ( Üç Çatal ) kavramı Mürselad suresinde yer alır.

77/29 - İntaliku ila ma küntüm bihi tükezzebun ( O yalanlamış olduğunuza gidin. )
77/30 - İntaliku ila zıllin ziy selasi şu'abin ( Üç çatallı gölgeye gidin. )
77/31 - La zalilin ve la yuğniy minel lehebi ( Gölgelendiren değildir ve alevden koruyup fayda vermez. )
77/32 - İnneha termi bi şererin kel kasri  ( Kesinlikle o saray gibi kıvılcımlar atar. )


Bilgisayar teknolojisinde kullanılan USB ( Universal Serial Bus ) cihazının logosu da "Üç Çatal"ı çağrıştırmaktadır.


USb Logosu

"İstanbul" kelimesinin kökeninin "İstemplum" yani "İsa'nın Tapınağı" ( İs = İsa ; Templum = Tapınak ) olmasının kuvvetle muhtemel olduğu "Island ( Ada ) ... İsa'nın Yeri" ve "İstanbul İsmindeki Gizem" başlıklı bölümlerde incelenmişti. Rab veya İsa kelimelerinin ardına gizlenilerek yılan ( şeytan ) sembolizminin yapıldığı düşünüldüğünde ve İstanbul şehrinin ezoterik ve stratejik açıdan önemi dikkate alındığında "Üç Yılan" sembolizminin İstanbul için gündeme gelen "3" yeni projede tezahür ettiği görülmektedir.

1- Üçüncü Havalimanı KONTROL Kulesi ( Yılan formundadır. )


2- Üçüncü Köprü ( İnce uzun yapısıyla yılan formundadır. )

3- Üçüncü Boğaz ( Kanal istanbul ) ( İnce uzun yapısıyla yılan formundadır. )

    1- İstanbul Boğazı
    2- Çanakkale Boğazı
    3- Kanal İstanbul

Kanal İstanbul'un yapılmasıyla birlikte İstanbul ili üçe bölünmüş olacaktır. "Üçe bölünen şehir" ve "Babil" kavramlarının geçtiği aşağıdaki İncil ayeti dikkat çekmektedir. ( Kanal İstanbul Projesinin 2011 yılında duyurulması da 9/11 yani 11 sembolizmi açısından dikkat çekmektedir. )

66-Revelations-16-18 O anda şimşekler çaktı, uğultular, gök gürlemeleri işitildi. Öyle büyük bir deprem oldu ki, yeryüzünde insan oldu olalı bu kadar büyük bir deprem olmamıştı.

66-Revelations-16-19 BÜYÜK KENT ÜÇE BÖLÜNDÜ. Ulusların kentleri yerle bir oldu. Tanrı büyük BABİL'i anımsadı, ona ateşli gazabının şarabını içeren kâseyi verdi.

66-Revelations-16-20 Bütün adalar ortadan kalktı, dağlar yok oldu.

İstanbul’un yeni Babil yapılması gibi bir plan mı söz konusudur? 2020 yılında başlayan yeni TV dizisinin ismi de "Babil"'dir. Filmin afişinde, arkada duran kadınların "kırmızı elbise" giymiş olmaları da İncil'de yer alan Babil Fahişesi'nin elbisesinin tanımına uymaktadır.


66-Revelations-17-4 KADIN, MOR ve KIRMIZI GİYSİLERE bürünmüş, altınlar, değerli taşlar, incilerle süslenmişti. Elinde iğrenç şeylerle, fuhşunun çirkeflikleriyle dolu altın bir kâse vardı.

66-Revelations-17-5 Alnına şu gizemli ad yazılmıştı: GİZEMLİ BÜYÜK BABİL, FAHİŞELERİN VE DÜNYA İĞRENÇLİKLERİNİN ANASI.

Ayrıca MARMARA kelimesi iki adet MAR kelimesinden oluşmaktadır. MAR kelimesi "Yılan, Büyük, Ulu, Yüce" anlamlarına gelmektedir. Bölgenin, mevcut iki doğal boğazı içermesi nedeniyle MARMARa ismini almış olması kuvvetle muhtemeldir.

İncil'de yer alan ve "Yücemiz Geldi" anlamına gelen ancak çarpıtılarak "Yılanımız Geldi" olarak da yorumlanabilecek MARANATA kelimesi dikkat çekmektedir. ( Mar* = Yüce, Yılan ; Na = Bizim ; Eta = Geldi )

* "Mar" kelimesi İngilizce'de "Mayor" ( Belediye BAŞKANI ), "Major ( BinBAŞI ), Fransızca'da "Maire" ( Belediye BAŞKANI ) anlamına gelen kelimelerin de köküdür. 

46-1 Corinthians-16-22 Rab'bi sevmeyene lanet olsun. MARANATA!

"Maranata" kelimesinin ilk kez geçtiği ayette, portal ile farklı boyuta geçiş, döngü ve düalitenin sembolü olan  "11" nümerolojisi de bulunmaktadır.

46-1 ... 4+6+1 = "11"
16-22 ... 1+6+2+2 = "11"

Ayrıca Çamlıca Anten Kulesi'nin formu da "yükselen yılan" sembolizmi içermektedir.














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder