2 Mayıs 2020 Cumartesi

1 Dolar'daki okült mesajlar

"Dollar" kelimesi Amerikan para biriminin ismidir. Ancak bu kelimenin Arapça'daki "Dall" kelimesiyle ilintili olması muhtemeldir. "Dall" olarak telaffuz edilen ancak iki farklı yazılışı olan bu kelimenin iki anlamı bulunmaktadır.

1- Azan, Azdırıcı, Sapmış olan
2- Delil olan, Yol gösteren, Bildiren

Düalite ilkesi gereği her olgunun pozitif ve negatif niteliği bulunduğu hatırlandığında "Dollar" kavramı ( Doll + er ) "Azdıran, Saptıran" ve "Delil olan, Bildiren" olmak üzere iki anlamı içeriyor olabilir. Zira "Dollar", mal ve hizmet alımında delil olarak kullanılabildiği gibi, insanların nefsani arzularını, hırslarını uyararak insanları azdırmak ve saptırmak için de kullanılabilmektedir.

"1 Dollar" banknotu, küresel şeytanların kadim planı olan Yeni Dünya Düzenine ve obsesif kontrol arzularına ilişkin yoğun sembolizm içermektedir.



1 Dollar banknotunun arka yüzünün sol tarafında yer alan piramidin üzerinde Latince "Annuit Coeptis" ( Announced Conception / Duyurulmuş Kavram ) altında ise "Novus Ordo Seclorum" ( Yeni Dünya Düzeni ) yazmaktadır.




Piramit, küresel kontrol sistemini, piramitin üstünde, piramitten ayrık olan ve üçgen içinde yer alan Tek Göz ise Horus'un yani Lucifer'in ( Şeytan ) Her Şeyi Gören Gözünü ( All Seeing Eye ) sembolize etmektedir. Bu sembolizmde şeytan ilahlaştırılmakta ve Rab'be ( haşa ) ortak koşulmaktadır. Zira Mülk suresinin 19. ayetinde Allahü Teala'nın "Basir" sıfatı vesilesiyle O'nun "Her şeyi Gören" olduğu bildirilmektedir. Ayette kuş misalinin yer alması da satanizmde kuş kafası ile sembolize edilen Horus'a atfen gibi görünmektedir.

67/19 - E ve lem yerev ilet tayri fevkahüm saffatin ve yakbıdne ma yumsikuhünne iller rahmanu innehu bi külli şey'in basır

( Onların üstlerinde, saflar halinde kanat açan kuşları görmezler mi? Onları Rahman haricindeki tutmaz. Kesinlikle O herşeyi görendir. )

Sembolizme göre tepedeki ayrık üçgen alttaki bölüm ile birleştiğinde İblis'in tam hakimiyetindeki Yeni Dünya Düzeni kurulnuş olacaktır. Tek gözün , içinde bulunduğu üçgendeki pullu deri deseni reptilian ( sürüngen ) nesli, yılanı yani şeytanı simgelemektedir.

Şeytanın insanı sürekli kontrol ve gözetim altında tutma obsesyonu A'raf suresinin 27. ayetinde bildirilir.

7/27 - Ya benı ademe la yeftinennekümüş şeytanü kema ahrace ebeveyküm minel cenneti yenziu anhüma libasehüma li yüriyehüma sev'atihima innehu yeraküm hüve ve kabılühu min haysü la teravnehüm inna cealneş şeyatıne evliyae lillezıne la yü'minun

( Ey Ademoğulları, şeytan, ana babanızı, ayıplarını, çirkinliklerini onlara göstermek için onların elbiselerini soyarak onları cennetten çıkardığı gibi sizi de kesinlikle fitnelemesin. Kesinlikle o, o ve kabilesi, sizin onları göremeyeceğiniz yerden sizi görürler. Kesinlikle biz şeytanları, inanmayanların dostları kıldık. )

Kabe'nin ve Mescidi Aksa'nın üzerini kapatmak için yapılması planlanan ve iki parçadan oluşan dev şemsiyenin, kapandığında "Göz" formu oluşturması şeytani bir uygulama olarak tepki görmüştür.




Piramitte 13 katman bulunmakta olup, bu katmanlar 13 küresel aileyi, kontrol sistemindeki bölgeleri ve kademeleri simgelemektedir. Ayrıca 12 İsrail kabilesi ve 1 adet te kayıp kabile kavramına da işaret etmektedir.

Banknotun arka yüzünde yazan "In God We Trust" ( Biz Tanrı'ya Güveniriz. ) cümlesi maddi menfaatin, dünyevi hırsların, obsesif nefsani heveslerin sembolü olan paranın veya Dollar'ın şeytanlar tarafından ilah addedilmiş olduğunu ifade etmektedir.




25/43 - E raeyte men ittehaze ilahehu hevah e fe ente tekunü aleyhi vekıla

( O hevesini ilahı edineni gördün mü? O halde, sen onun üzerine vekil mi olursun? )

Dollar'ın yani paranın Tanrı addedilmesi mesajı, dünyayı cinlerin kontrol ettiği konusunu içeren 1988 yılı yapımı They Live isimli filmin şu sahnesinde verilmektedir. Filmde insanların, insan olmayan farklı boyut varlıkları ( cinler ) tarafından kontrol altında tutulduğunun farkına varan bir adamın hikayesi konu edilmektedir. Adam, bulduğu bir gözlüğü taktığında çevresindeki insan olmayan varlıkları görebilmekte, reklam afişlerindeki, TV'deki ve dergilerdeki ilanların ardında yatan, zihin kontrolü amaçlı sübliminal mesajları görebilmektedir.




Piramidin tabanında yer alan MDCCLXXVI, Romen rakamlarıyla yazılmış olan 1776 sayısıdır. Bu sayı Amerika'nın ve Illuminati cemiyetinin kuruluş tarihidir.




Romen rakamlarıyla yazılmış olan 1776 sayısının oluşumu aşağıdaki gibi olup, sayı içinde 666 şifresi bulunmaktadır. ( 500+100 , 50+10 , 5+1 ..... 6,6,6 )

M = 1000
D = 500
C = 100
C = 100
L = 50
X = 10
X = 10
V = 5
I = 1

Piramitin üstündeki ve altındaki yazıların ilk harfleri aşağıdaki gibi birleştirildiğinde iki kavram ortaya çıkmaktadır.

1- Davut Yıldızı olarak da bilinen ve İsrail'in bayrağında da yer alan içiçe geçmiş ters yönlü iki üçgen. Bu sembol yaratılıştaki düalitenin ( pozitif ve negatif enerji ) sembolü olup, aynı kavram Hinduizm'de "Yin Yang" figürü ile yapılmaktadır.





2- Üçgenlerin köşeleri A,S,N,O, M harflerine denk gelmekte olup,bu harfler MASON kelimesindeki harflerdir.

Banknotun arka yüzünün sağ tarafında pagan bir sembol olan ve Horus'u yani Lucifer'i ( Şeytan ) sembolize eden Phoenix ( Anka Kuşu ) bulunmaktadır. Horus'un kafasının iki yanında "E Pluribus Unum" ( Çokluktaki Tek ) yazısı bulunmakta olup, bu yazı yine şeytanın ilah edinilmesi mesajını içermektedir.




Banknotun ön yüzünün sağ üst köşesindeki 1 sayısının sol üstünde bir "Baykuş" figürü bulunmaktadır. Baykuş, satanik okült ezoterizmde Molech veya Malik adı verilen Lucifer'i ( Şeytan ) sembolize eden bir figürdür. Baykuşun kafasını 360 derece döndürebilmesi, "Her şeyi Görme" kavramının sembolü addedilmektedir. Gizli bir cemiyet olan Bohemian Club'ın sembolü de Baykuştur.




Bohemian Club logosu

Ayrıca Dollar'ın işareti olan ve aslında kadim bir sembol olan "Ağaca Sarılmış Yılan" da "Soyun Kontrolü / Kontrol ve Tahakküm" kavramlarının bir ifadesidir. Semboldeki "Ağaç" insan soyunu, "Yılan" ise şeytanı ve kontrolünü simgelemektedir. ( Hatırlanacağı üzere ayetlerdeki "Yasak Ağaç" da Adem'in yani insanın ilişkiye girmemesi gereken "Cin Soyunu" simgelemektedir. )













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder