11 Mayıs 2020 Pazartesi

Üstün Şehirler ve Duvarlar .. Neom City

59/14 - La yukatiluneküm cemian İLLA Fİ KURAN MUHASSENETİN ev MİN VERAİ CÜDÜRİN be'sühüm beynehüm şedidun tahsebuhüm cemian ve kulubühüm şetta zalike bi ennehüm kavmün la ya'kılun

( ÜSTÜN ŞEHİRLERDE veya DUVARLARIN ARKASINDA OLMALARI HARİCİNDE sizinle topluca savaşamazlar. Onların kendi aralarında kötülükleri zorlukları şiddetlidir. Toplanmış olduklarını sanarsın. Onların kalpleri dağınıktır. Bu kesinlikle onların akıl etmeyen kavim olmalarındandır. )

"Üstün Şehir" kavramı Yeni Dünya Düzeni kapsamında planlanan ve tam yapay zeka kontrolünde olması öngörülen "Yeni Şehir" kavramını sembolize etmekte gibidir. Zira, şeytan neferi küresel ailelerin dünya toplumlarını tam kontrol ve tahakküm altına alabilmek için planladıkları uygulamalardan biri de yüksek dijital teknoloji ve robotlarla donatılmış ve 7/24 tam yapay zeka kontrolündeki "Üstün Şehirler"dir. 

Haşr suresinin yukarıdaki 14. ayetinde bildirildiği üzere, korku içinde olan şeytanlar ancak kendilerini güvende hissettikleri "Üstün Şehirlerde" ve "Duvarların Ardından" insanlarla mücadele edebilmektedirler. Ayetteki "Üstün Şehir" kavramı, yüksek dijital teknoloji ve robotlarla donatılmış ve 7/24 tam yapay zeka kontrolündeki yeni şehirleri, "Duvarların Arkası" kavramı ise kendilerini gizlemek suretiyle muhtelif metodlar ve şimdi de dijital teknoloji vesilesiyle uyguladıkları kontrolü ve/veya fiilen inşa edecekleri duvarları temsil etmekte gibidir.

Dolayısıyla, Suudi Arabistan'da 26,500 km2 alan içerisinde oluşturulması planlanan "Neom City" bu bağlamda önem arzetmektedir. Şehirin ilk bölümünün 2025 yılında tamamlanması planlanmaktadır. Neom City'nin yeni dünya düzeninde City of London ve Vatican City gibi bir finans ve paganizm merkezi olması öngörülmektedir.

Şehirin ismi olan "Neom" kelimesinin "Neo" ( Yeni ) ve "Müstakbel" ( Gelecek ) kelimelerindeki N,E,O ve M harflerinden türemiş olması kuvvetle muhtemeldir. Ayrıca Arapça'daki "Niyam" ( Kılıf, Kın ) kelimesi de "Korumalı Bölge" anlamını sembolize ediyor olabilir. )



Neom City'nin haritadaki konumu

Neom City, Siyonizm'in hedefinde olan ard-ı mev'ud ( vadedilmiş topraklar ) sınırları içinde yer almaktadır.

                                                           
                    Vadedilmiş Topraklar

Neom City'nin logosunun satanik sembol pentagrama benzemesi de ayrıca satanik bir mesaj niteliğindedir.

                                                                
                         Neom City Logosu

                                                        
                 Satanik Sembol Pentagram

Ayrıca Çin'de üretilen ve 14.02.2016 tarihinde tanıtımı yapılan ilk robot Sophia'ya Suudi Arabistan vatandaşlığı verilmesi de dikkat çekmektedir. "Sophia" kelimesi "Bilgi" anlamına gelmektedir. Neom City'nin vatandaş çoğunluğunu robotların oluşturması planlanmaktadır.

                                   
Robot Sophia Suudi Arabistan'daki tanıtım toplantısında





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder