2 Mayıs 2020 Cumartesi

Denver Havalimanı'ndaki Okült Sembolizm

Amerika'nın Colorado eyaletinin başkenti olan Denver şehrinde yer alan ve 28.02.1995 tarihinde hizmete giren Denver Uluslararası Havalimanı'ndaki ( Denver International Airport ) okült ezoterik sembolizm dikkat çekmektedir. Havalimanının IATA kodu "DEN" olup, bu kelime İngilizce'de "Mağara, Batakhane*, Sığınak" anlamlarına gelmektedir. Denver şehrinin bağlı olduğu Colorado eyaletinde 9 havalimanı bulunmakta olup bu havalimanları içinde, IATA kodunda ilgili şehrin ilk üç harfinin kullanıldığı tek havalimanı Denver havalimanıdır.  ( * Batakhane = Yerin altına batmış, yeraltındaki mekân )

Aspen ( ASE ), Colorado Springs ( COS ), Denver ( DEN ), Durango ( DRO ), Eagle / Vail ( EGE ), Grand Junction ( GJT ), Gunnison ( GUC ), Hayden ( HDN ), Montrose ( MTJ )

Denver kelimesi Den / Dane ( Alçak, Altta, Aşağıda ) ve Ver / Faer ( Geçiş, Geçit ) kelimelerinden oluşmakta olup, "Alt Geçiş, Aşağıdaki Geçiş, Altgeçit, Aşağıdaki Geçit" anlamlarına gelmektedir. ( "Den / Dane" kelimesi Arapça'daki "Dan" ( Alçak ) kelimesidir.


Denver Havalimanı'nın farklı boyuttaki varlıklar ( Alien, Cin ) ile temas noktalarından biri olduğu, havalimanının altında katmanlı araştırma merkezleri bulunduğu gibi bazı iddialar ortaya atılmıştır. İddiaların yoğunlaşması sonrasında havalimanı yönetimi havalimanının içini ve dışını UFO ve Alien sembolizmi ile donatarak konuyu esprili bir şekilde kapatmaya çalışmıştır. Ancak havalimanındaki okült ezoterik sembolizm bir çok mesajlar vermektedir. Ayrıca Denver gibi küçük bir şehire 137.5 km2'lik bir alanı kaplayacak şekilde Kuzey Amerika'nın en büyük havalimanının yapılmış olması da ilginç bir durum arzetmektedir.

Havalimanı ile ilgili tespitler;

Havalimanının kuşbakışı vaziyet planı okült bir sembol olan ve yaratılıştaki döngüyü sembolize eden "Swastika" figürünü ( Nazi sembolü ) yansıtmaktadır.


Havalimanının dışarıdan görüntüsü beyaz renkli piramit sergisini andırmaktadır. Bilindiği üzere, piramit "1 Dollar" üzerinde de bulunan pagan bir sembolüdür.


Havalimanının içinde yerde sergilenen bir blok taş üzerinde gönye, pergel ve G harfinden oluşan masonik sembol bulunmaktadır. Blok taşın üzerinde 19.03.1994 tarihi yer almakta ve "New World airport Commission" ( Yeni Dünya Havalimanı Komisyonu ) yazısı bulunmaktadır.


Havalimanının girişinde şaha kalkmış "mavi" renkli, "kırmızı" gözlü bir at heykeli bulunmaktadır. Heykel ürkütücü görüntüsü nedeniyle Lucifer'e atıfta bulunulmak suretiyle "Blucifer" olarak anılmaktadır.

                           

Mavi rengin sembolik anlamlarından biri Kur'an'da "Suçluların toplanma rengi" olarak geçmektedir.

20/102 - Yevme yünfehu fis suri ve nahşürul mücrimıne yevmeizin zürka Borunun içine üflendiği gün. O gün suçluları masmavi toplarız. )


55/15 - Ve halekal canne min maricin min nar ( Ve cini dumansız ateş alevinden* yarattı. )

*Çok yoğun oksijenli yanma durumunda ( resimdeki 4 numaralı alev paterni ) durumda "dumansız, sivri şekilli ve  mavi renkli bir alev" gözlemlenir. Bu nedenle cinler mavi renkli ve sivri kulaklı resmedilirler.



Şeytanın insanı aldatma ve saptırma eyleminden bahsedilen İsra suresinin 64. ayetinde "At" sembolizmi bulunmaktadır.

17/64 - Vestefziz men isteta'te minhüm bi savtike ve eclib aleyhim bi haylike ve racilike ve şarikhüm fil emvali vel evladi veıdhüm ve ma yeıdühümüş şeytanü illa ğurura 
( Ve onlardan kime istidatın olursa sesin ile yerinden oynat, kımıldat. Atlarınla ve yayalarınla üzerlerine yönel. Onlara malda ve çocuklarda ortak ol. Onlara vaad et. Ve şeytan onlara aldatmanın haricinde vaad etmez. )

Binanın gitiş bölümünde bir Gargoyle heykeli bulunmaktadır. Gargoyle bazı kiliselerde yer alan ve cini sembolize eden yaratık kafasıdır.

                                             
Denver Havalimanı binası içindeki Gargoyle

                         
Fransa'daki Notre Dame Kilisesi binasının dış cephesindeki Gargoyle

Binadaki bir taş blok üzerinde AU ve AG harfleri yer almaktadır. AU harfleri altın anlamına gelen "Aurum" kelimesinin ilk iki harfi ve altının sembolüdür. Altın, bazı kaynaklara göre Reptilian ırkın temel yaşam maddesidir.


Duvarlara asılmış Grey Alien ve Reptilian posterleri;




Havalimanı binasının altındaki tüneller;


Dünyada döngü sonunda vuku bulacak felaketleri ve sonrasındaki mutlu Yeni Dünya'yı! betimleyen freskler;



                                                
Fresklerde yıkım, savaş, acı, gözyaşı ve ölüm resmedilmiştir.


Felaketler sonrasında "Gökkuşağı"nın altındaki mutlu! insanlık ( Gökkuşağı, Zihin Kontrol programının sembolüdür. )









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder