21 Haziran 2021 Pazartesi

"Altın"ı toplayanlar

"Altın" tarih boyunca belirli bir zümre tarafından toplanmış ve tahakküm aracı olarak kullanılmıştır. Altın uğruna nice kanlar dökülmüştür. Altın uğrunda katliam vakalarına en çarpıcı misallerden biri, kaynaklarda kâşif olarak zikredilen Christioph Colomb'un altın toplamak ve elit ailelere aktarmak üzere Amerika kıtasında sebep olduğu yerli soykırımıdır. Bu soykırımda 95 milyon kızılderili yerlinin öldüğü bilinmektedir.

Christoph Colomb'un 1492 yılında söylediği ve batini mesaj da veren şu sözü, altının finansal güç sağlamanın yanısıra okült ve spiritüel işlevleri olduğunu da göstermektedir.

"Altın sayesinde ruhlara cennetin kapıları bile açılabilir."

1903 yılında ilk kez basına yansıyan "Siyon Liderlerinin Protokolleri" isimli belgelerde yer alan altın ile ilgili şu bölüm de dikkat çekmektedir.

"Her ne kadar kan ve gözyaşı deryaları içinde toplamaya mecbur olmuş isek de basın sayesinde ALTINI elimize geçirdik. Gerçi halkımızın içinden birçoğunu feda ettik ama ALTIN elimize geçti."

Günümüzde de dünya altın rezervini elinde bulunduran aileler, altının sağladığı finansal güce dayalı küresel bir tahakküm sistemini kurmuş durumdadırlar.

Öte yandan altının, kutsal kitaplarda "Göksel ekmek" olarak sembolize edilen ve insana metafizik güç kazandıran "Menne / Manna / Man" adı verilen madde ile ilintilendirilmesi de dikkat çekmektedir. Zira Man'ın "monoatomik altın" olduğu bazı kaynaklarda yer almaktadır.

Gerek topraktan altın toplama, gerekse halkın elindeki altını toplama süreci bugün de küresel şeytanların en önemli gündem maddesidir. Zira Yeni Dünya Düzeni'nde "gerçek maddi değer" olan altının tamamen kendi ellerinde olmasını, halkın elinde ise öz değeri "0" olan kağıt banknotlardan başka bir şey kalmamasını hedeflemektedirler. 

Kur'an ayetlerinde altın kelimesi yukarıdaki hususlarla ilintili olarak yer almaktadır.

9/34 Ya eyyuhellezine amenu inne kesiran minel AHBARİ ver RUHBANİ le ye'kulune emvalen nasi bil batili ve yesuddune an sebilillah vellezine YEKNİZUNEZ ZEHEBE vel fiddate ve la yunfikuneha fi sebilillahi fe beşşirhum bi azabin elim

( Ey o inananlar, kesinlikle BİLGİNLERİN ve RAHİPLERİN bir çoğu insanların mallarını batıl için yerler ve Allah yolundan döndürürler. O, ALTIN ve gümüşü HAZNEDİP, onları Allah yolunda harcamayanlar, onları elim azap ile müjdele. )

Ayette altın toplayanların ve insanların mallarını yiyenlerin "Ahbar" ( Bilginler ) ve "Ruhban" ( Rahipler ) olarak tanımlanmasının sebebi küreselci şeytanların ilahi kozmik bilgilere haiz olmaları ve dini makamlara da daima kendi atadıkları kişileri getirmeleridir. Küreselcilerin ilahi kozmik bilgilere haiz olabilmelernin sebebi ise düzenledikleri ayinlerde, ritüellerde farklı boyuttaki cin şeytanları ile iletişime geçmeleri ve muhtelif adaklar! vermek karşılığında bilgi almalarıdır. 

Ayrıca bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2020/04/vatikann-altnlar.html

3/91 İnnellezine keferu ve matu ve hum kuffarun fe len yukbele min ehadihim MİL'U ERDİ  ZEHEBEN ve levifteda bih ulaike lehum azabun elimun ve ma lehum min nasirin

( O inkar edenler ve inkarcı olarak ölenler, onların hiçbirinden YER DOLUSU ALTIN, şayet onları fidye verseler dahi, kabul edilmez. İşte onlar, elim azap onlaradır. Onlara yardımcılardan yoktur. )

Altın, cennet tasvirlerinde de yer alan bir kelimedir.

18/31 Ulaike lehum cennatu adnin tecri min tahtihimul enharu yuhallevne fiha min esavira min ZEHEBİN ve yelbesune siyaben hudran min sundusin ve istebrakin muttekiine fiha alel eraik ni'mes sevab ve hasunet murtefeka

( İşte onlar, onlara altlarından nehirler akan ikamet bahçeleri vardır. Orada ALTINDAN bilezikler takınacaklar, yeşil ipekten ve kalın ipek kumaştan elbiseler giyecekler. Orada koltuklara yaslanıp oturacaklar. O ne güzel sevab, o ne güzel dayanıp sığınma yeridir. )





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder