19 Haziran 2021 Cumartesi

Habercilerin metapsişik deneyimleri

Döngü sonunda frekansı yükselen insanda tezahür edecek metapsişik yetenekler telekinezi, durugörü, telepati, astral çıkış, medyumluk, şifacılık olarak sıralanabilir. Bu gelişmenin farkında olan küreselciler de dijital teknolojiyi kullanarak insanı üst boyutlara intikal ettirecek bu frekans yükselişini bloklamak ve onu kaba madde boyutu dünyanın düşük frekansına hapsetme projelerini birer birer devreye sokmaktadırlar. Bu husus evvelki bölümlerde proje isimleri de verilerek detaylı olarak incelenmişti. Tabi bu projelerinin iletişiminde "insanın evrimi" söylemini kullanarak yine kitleleri aldatmaktadırlar.

Yukarıda anılan metapsişik yetenekler Kur'an ayetlerinde haberciler ile ilintilendirilmek suretiyle örneklendirilmiştir. 

Bunlar başlıklar halinde şöyle sıralanabilir. 

1- Hz. Musa'nın asası ile denizi yarması ( Portal açılışı ) ( 26/63 )

2- Hz. Musa'nın Firavun'un sihirbazlarının ürettiği sihiri asası ile yok etmesi ( 7/117 )

3- Hz. İsa'nın şifacılığı ( alacalıyı, körü iyileştirmesi vb. ), ölüyü diriltmesi, çamurdan kuş oluşturması, gizlide olanları bilmesi ( 3/49 )

4- Hz. Süleyman'ın cinlere hükmetmesi, rüzgarı yönlendirmesi, cin ve ilim sahibi olan varlık aracılığıyla maddeyi mekânlar arasında ışık hızından daha hızlı şekilde hareket ettirmesi ( Telekinezi ), Sebe melikesini portalden geçirmesi ve iman ettirmesi, kuşların konuşmasını öğrenmesi ( 27/16, 27/39-44, 34/12-13 )

Süleyman ile ilgili ayetlerde ayrıca karıncaların iletişimi üzerinden telepati fenomenine de değinilmektedir. ( 27/18 )

4- Hz. Muhammed'in yükselişi ( Mirac / Astral Çıkış ) ( 17/93 )

5- Hz. Yusuf'un rüya yorumları ( Medyumluk, Durugörü ) ( 12/4, 12/41 )

6- Hz. İbrahim'in ateşten etkilenmemesi ( Süptilleşme ) ( 21/69 )

7- Zulkarneyn'in ( Haberci olup olmadığı net değildir. ) farklı boyuttan gelen Ye'cuc ve Me'cuc'a karşı sed oluşturması. ( 18/94-97 )





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder