22 Mart 2020 Pazar

Göğüse verilen şifa ve COVID19

Küresel şeytanlar, insanlık ve yaratılış ile olan kadim mücadelelerinde bozgunculuk, fitne, kaos ve hastalık gibi varlıkları ve toplumları içten yıkan ve zayıflatan yöntemleri, tuzakları daima kullanmışlar ve kullanmaktadırlar. Konuya ilişkin Bakara suresinin 205. ayeti oldukça çarpıcıdır.

2/205 - Ve iza tevella sea fil erdı li yüfside fıha ve yühlikel harse ven nesl vallahü la yühıbbül fesada
( Ve başa geçtiğinde, yerde bozgun yapmak, ekini ve nesli helak etmek için çabalar. Allah bozgunu sevmez. )

Açıkça görülmektedir ki içinde bulunduğumuz dönemde cereyan eden Coronavirus Salgını vakası da ilim üzerine sapmış küresel şeytanlar tarafından insanlığa kurulmuş bir tuzaktır. Ancak Kur'an ayetlerinde de açıkça belirtildiği üzere "Tuzaklar sadece sahibinin başına geçer." 

Dolayısıyla, döngü sonunun deneyimlendiği bu dönemde inananların yapmaları gereken küresel şeytanların istediğinin aksine korkuya kapılmadan akılcı yolla sabretmek, ilime yönelmek, ilahi kozmik bilgiler konusunda kapasitelerini artırmak suretiyle idraki frekanslarını yükseltmek ve kaba madde frekansından üst süptil frekansa geçişe hazırlanmaktır.

2019 yılında ortaya çıkması daha doğrusu çıkartılması nedeniyle COVID19 olarak kodlanmış olan Coronavirus'ün tehlikeli yönü ciğerlere yani göğüse inerek solunum sorununa ve buna bağlı ölüme sebebiyet verebilmesidir.

Bu minvalde, Rab'bin "Şafi" ( İyileştiren ) sıfatının delili niteliğinde olan aşağıdaki ayetlerde yer alan "Göğüse şifa" kavramı ve 19 nümerolojisi, içinde bulunulan "salgın hastalık" sürecine işaret etmekte gibidir.

9/14 - Katilu (1) hüm (2) yüazzib (3) hüm (4) allahü (5) bi (6) eydı (7) küm (8) ve (9) yuhzi (10) him (11) ve (12) yensur (13) küm (14) aley (15) him (16) ve (17) YEŞFİ (18) SUDURA (19) kavmin mü'minın

( Onlarla savaşın ki Allah, sizin ellerinizle onlara azap versin ve onları rezil etsin ve onlara karşı size yardım etsin. İnananlar kavminin GÖĞSÜNE ŞİFA VERSİN. )

10/57 - Ya (1) eyyü (2) ha (3) en (4) nasü (5) kad (6) caet (7) küm (8) mev'ızatün (9) min (10) rabbi (11) küm (12) ve (13) ŞİFAÜN (14) li (15) ma (16) fi (17) es (18) SUDURİ (19) ve hüden ve rahmetün lil mü'minın

( Ey insanlar size Rab’binizden öğüt ve o GÖĞÜSLERİN içindekiler için ŞİFA, yönlendirme ve inananlar için rahmet geldi. )

Her iki ayette de "Sudur" ( Göğüs ) kelimesinin 19. kelime olması Coronavirus'ün kodu olan 19 sayısıyla ( COVID19 ) uyum açısından dikkat çekmektedir.

Ayrıca 19 sayısına işaret edilen aşağıdaki ayetlerde de COVID19 kodlu virüse ve buna bağlı olarak ortaya çıkan toplumsal gelişmelere işaret edilmekte gibidir.

COVID19 virüsü hücrelerde enfeksiyona yani "İnflamasyona" yol açan bir organizmadır. "İnflamasyon" kelimesini orijinali "Inflammation" ( İçteki Alevlenme / Yanma ) olup, bu kelime "In" ( İç ) ve "Flame" ( Alev ) kök kelimelerinden oluşmaktadır. Enfeksiyon, hücrelerde ve dokularda oluşan bir tür "yanma" fenomeni olmasından dolayı "Inflammation" olarak da anılır. Müddessir suresinin aşağıdaki ayet seti ve 30. ayette yer alan "Onun üzerinde ONDOKUZ vardır." ifadesi Coronavirus'ün kodunda 19 sayısının bulunması bağlamında ilginç bir uyum arzetmektedir. Zira ayet setinde de ifade edildiği üzere, Coronavirus insan dokusunda yanma etkisi yaratarak inflamasyona sebebiyet vermektedir.

74/27 - Ve ma edrake ma SEKAR ( Ve sana SEKAR, ateşin ne olduğunu ne bildirir? )
74/28 - La tubkı ve la tezeru ( Baki kılmaz ve geriye bırakmaz. )
74/29 - LEVVAHATUN lil beşeri ( İnsan için / İnsan derisi için YAKICIDIR. )
74/30 - Aleyha TİS'ATE AŞERE ( Onun üzerinde ONDOKUZ vardır. )

Ayet setinin devamında ise şu ayet yer alır.

74/31 - Ve ma cealna ASHABEN NARİ İLLA MELAİKETEN ve ma cealna İDDETEHÜM illa FİTNETEN lillezine keferu li yesteykınellezine utül kitabe ve yezdadellezine amenu imanen ve la yertabellezine utül kitabe vel mü'minune ve li yekulellezine fi kulübihim meradun vel kafirune maza eradallahü bi haza meselen kezalike yudillullahü men yeşa'u ve yehdi men yeşa ma ya'lemu cünude rabbike illa hüve ve ma hiye illa zikra lil beşeri
( ATEŞİN SAHİPLERİNİ MELEKLER haricindekiler yapmadık. ONLARIN ADETLERİNİ o kitap verilenlerin doğru bilgi edinmeleri, o inananların inançlarının artması, o kitap verilenlerin ve inananların şüphe etmemeleri, o kalplerinde hastalık olanların ve inkarcıların "Allah bu misal ile ne istedi?" demeleri için, o inkar edenler için SINAV haricindeki kılmadık. Allah dilediği kimseyi işte böyle saptırır ve dilediği kimseyi yönlendirir. O’nun haricinde Rab’binin ordularını, askerlerini kimse bilmez. O insanlar için hatırlamanın haricindeki değildir. )

Ayette, "Ateşin sahibi melekler", "Onların adetleri" ( yani 19 ) ve "Sınav" ifadeleri vesilesiyle, dünya olarak bilinen ortamın aslında cehennem olduğunun insanlar tarafından idrak edilmesi ve dünyadaki döngü sonunda ( Yevmel Kıyameh ( Ayağa Kalkış Günü ) doğru yola yönlenmeleri için insanlara son bir fırsat verildiğine işaret etmektedir. Zira ayette bu süreçte "Yönlenenlerin" de, "Sapanların" da olacağı bildirilmektedir. Yani bir kısım ruhsal ve zihinsel tekamüle erip süptil boyutlara yükselirken, bir kısım ise nefsaniyet ve maddeselliğe yani kaba madde batağına daha da batacaktır.

Öte yandan 2019 yılında ortaya çıkan COVID19 virüsü vakası, insanlığın farklı bir aşamaya geçmesine vesile olacağından dolayı da ayrı bir önem taşımaktadır. Zira, evvelce "Coronavirus ve 1 Nümerolojisi" başlıklı bölümde ( 19 ... 1+9 = 10 ... 1+0 = 1 ) belirtildiği üzere, virüs salgını vakası insanların farklı bir idrak ve farkındalık seviyesine yükselmesine, insanlar arasında "Birlik" / "Ünite" / "Vahdet" anlayışının gelişmesine ve kolektif bilincin tesisine vesile olmaktadır. Virüs salgının sona ermesinin ardından ise toplumsal yaşamın akışında ve formatında radikal değişikliklerin ( dijital teknoloji devirimi vb. ) gündeme gelmesi kuvvetle muhtemeldir. Tüm bu gelişmeler İnşikak suresinin "19". ayetinde açık ve öz bir şekilde bildirilmiş gibidir.

84/"19"- Le terkebunne tabekan an tabekın ( Kesinlikle tabakadan tabakaya binip karışacaksınız. )

Ayet numarası 19 olup, ayette "tabakadan tabakaya geçişten" yani kuantum sıçraması tarzı ruhsal ve idraki bir seviye atlamasından ve farklı bir aşamaya, farklı bir frekansa geçişten bahsedilmektedir.

Mesih İsa'nın tesirlerinin ikinci kez yoğun olarak hissedileceğinden bahsedilen ve O'nun "Birliğe / Allah'ın birliğine çağrısının" yer aldığı ayet "19." sure olan Meryem suresinin 36. ayetidir. "Meryem" kelimesi ise "İsyan, Ayaklanma, Başkaldırı" anlamına gelmekte olup, içinde bulunulan dönemdeki insanlık psikolojisini yansıtır niteliktedir.

19/36 - Ve innellahe rabbi ve rabbüküm fa'büduh haza sıratun müstekım
( Ve kesinlikle Allah Rab’bimdir ve Rab’binizdir. O halde O’na kulluk edin. Bu doğru yoldur. )

Ayetin kodunun nümerolojik değerinin "19" olması da ayrıca bir uyum arzetmektedir. ( 1+9+3+6 = 19 )

Ayrıca Coronavirus'un, Kur'an'da geçen "Dabbetül Ard" ( Yerdeki Debelenen varlık ) olması ihtimali mevcuttur.

Zira "Dabbe" kelimesinin Kur'an'da spesifik bir debelenen varlığa işaret ettiği ve insanların genel durumu ile ilintilendirildiği tek ayet Neml suresinin 82. ayetidir.

27/82 - Ve (1) iza (2) vekaa (3) el (4) kavlü (5) aley (6) him (7) ahracna (8) lehüm (9) DABBETEN (10) minel erdı tükellimühüm ennen nase kanu bi ayatina la yukınun

( Ve söz onlar üzerine vaki olduğunda, onlara yerden DABBE çıkarırız da onlara "Kesinlikle insanların ayetlerimize kani olmayanlar olduklarını" kelam edip söyler. ) 

Ayet kodunun nümerolojik değeri "19" sayısını vermektedir. 27/82 ... "19" ... ( 1+9 = 10 ) 

19 sayısı, COVID19 ve 2019 yılı ile uyum arzetmektedir

Ayetteki "Dabbe" kelimesinin 10. kelime olması ve ayet numarasının da 82 ( 8+2 = 10 ) olması da 10 nümerolojisi ile uyumludur.









3 yorum: