19 Mart 2020 Perşembe

Hasat zamanı

Spritüel kaynaklarda "Hasat" adı verilen kavram, kaba madde alemi dünyadaki 70,000 yıllık reenkarnasyon döngüsü sonunda, kaba madde frekansında ( boyut ) beklenen tekamül seviyesine erişen varlıkların bir üst süpril frekansa ( plan, alem, boyut ) geçişlerini, geçirilişlerini ifade eder.

Spiritüel celseler esnasında alınan tebliğlerden derlenmiş olan ve ilk bölümü 2011 yılında basılmış olan "Ra Bilgileri" isimli kitapta "Hasat" konusunda aşağıdaki ifadeler yer almaktadır.

"RA: Bir büyük devre yaklaşık 25.000 yıl sürer. Bu karakterde üç devre vardır. Tekâmül etmiş olanlar her devrenin sonunda HASAT EDİLEBİLİRLER. Bu da sizin ölçülerinizle 75-76,000 yıl eder. Devre sonunda bütün varlıklar -tekâmül etsinler etmesinler- HASAT EDİLİRLER; çünkü bu zaman esnasında gezegenin kendisi bu boyutun yararlı kısmını katetmiş ve bu yoğunluk derecesindeki daha düşük titreşim düzeyleri için kullanılabilirliğini yitirmeye başlamış olur."

Hud suresinin 11/100 kodlu ayetinde "Hasat" kavramı bildirilmiştir.

11/100 - Zalike min enbail kura nekussuhu aleyke minha kaimün ve HASIYD

( Bu sana anlattığımız şehirlerin haberlerindendir. Onlardan kaim olan da var HASAT EDİLENİ de var. )

"Hasat" kavramının, farklı boyuta geçiş ve geçiş portalı kavramıyla olan ilintisi kapsamında, ayetin kodu olan 11/100 ile uyumu dikkat çekmektedir. Zira 11 ve 111 sayıları farklı boyuta geçiş portalının nümerolojik sembolüdür.

Not: Kur'an'da "Hasıyd" ( Hasat edilen ) kelimesi, olumsuz anlamda da kullanılmaktadır. Bir başka deyişle, tekamül edemeyip üst boyuta geçme liyakatine erişemeyen varlıklar için de kullanılmıştır. Örneğin 11/100 kodlu ayetteki "Hasıyd" ( Hasat edilen ) kelimesi her iki yönde de ( Olumlu ve Olumsuz ) anlam içermekte gibidir. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder