29 Mart 2020 Pazar

Aslan Kral'dan "Küresel Komplo" ve "Yeni Düzen" mesajı

9 Temmuz 2019 tarihinde vizyona giren ve Oscar adayı olan Walt Disney yapımı "The Lion King" filminde, aslanın sırtlanlara nutuk verdiği sahnelerde Yeni Dünya Düzeni'ne ilişkin sübliminal mesaj verilmekte gibidir. ( Walt Disney, animatik filmlerindeki sübliminal mesajlarla da hep gündeme gelmiştir. )

Filmdeki hain ve isyancı aslanın nutuk sözleri;

- Vaktini doldurmuş bir rejim 
- Güçlüler istediği her şeyi alabilecek. 
- Aslanların devri değişiyor. 
- Sırtlanların da değişmesi gerek. 
- YÜZYILIN DARBESİNE hazırlanın. 
- EN ŞAİBELİ DÜMENE hazırlanın. 
- TİTİZ PLANLAMA
- HAZIRLANIN! ( Be Prepared! ) ( Tam 8 kere tekrarlanmaktadır. Bilindiği üzere 8 sayısı yeni döngü başlangıcının nümerolojik sembolüdür. )

Söz konusu "darbe", "şaibeli dümen" ve "titiz planlama" Tek Dünya Devleti'nin tesis edilebilmesi için kurgulanmış küresel bir aksiyon planına işaret ediyor gibi görünmektedir. Bu aksiyon "Coronavirus Pandemisi" midir?


"Vaktini doldurmuş bir rejim."


"...güçlüler istediği her şeyi alabilecek."


"Aslanların devri değişiyor."


"Sırtlanların da değişmesi gerek."

                                 
                                                      
             "Yüzyılın darbesine hazırlanın."


"En şaibeli dümene hazırlanın."


"Titiz planlama."


"Hazırlanın."


"Hazırlanın."


"Hazırlanın."


"Hazırlanın."


"Hazırlanın."

                                                                                                                   "Hazırlanın."

Hain ve isyancı aslan "Trajedinin küllerinden görkemli bir gelecek kurmaktan" bahsediyor. Yani Yeni Dünya Düzeni'nin kurulabilmesi için "küresel bir krize, küresel bir kaosa" ihtiyaç olduğu mesajı dolaylı olarak verilmektedir. Söz konusu “Trajedi”, Coronavirus pandemisi midir?


"Böylece bu trajedinin küllerinden...."


"... yeni bir dönemin şafağını karşılayacağız."


" ... görkemli bir gelecek!"

Ayrıca "Aslan" da satanik okültizmde Güneş'in ve pagan ilahın yani şeytanın sembolüdür. ( Metro Goldwyn Mayer logosunda da portalden ( Star Gate ) gelen bir aslan bulunur. )

Filmin aşağıdaki karelerinde bir sırtlanın, kendisine çok yaklaşmasından hoşlanmadığı bir başka sırtlan ile arasına "mesafe koyması" sahnesi yer almaktadır. Bu sahne pandemi kapsamında gündeme gelen "Sosyal Mesafe" kavramına mı işaret etmektedir?


Çok yaklaşan sırtlan "Pardon" diyor ve biraz uzaklaşıyor.


Diğer sırtlan "Bu mesafe iyi." diyor.

Hayatta döngüler olmadığını ( reenkarnasyon olmadığı ) bu nedenle varlıkların "sadece kendilerini düşünmeleri gerektiği" yönünde şeytani mesajlar veren sahneler ise şöyledir. Küreselcilerin amacı sadece kendini düşünen, dünyevi ve maddi unsurları ( para ve mal ) ve nefsani arzuları en yüce değer sayan bilinçsiz ve kolay yönetilebilir bir dünya toplumu yaratmaktır. Zira ancak bu yolla satanizmi yeni dünya dini, küresel çeteyi de ilah / ilahlar addetmiş bir toplum yaratbileceklerdir. Bu nedenle yeni nesilleri telkin ile tesir altına alabilmek amacıyla özellikle çocuk filmlerinde mesajları yoğun olarak vermektedirler.


Aslan : "Evet. Hayat döngüsü. Biliyorum onu."


Aslan : "Hayır."
Domuz : "Hayır, hayır, hayır."


Domuz : "Döngüyü nereden çıkardın bilmiyorum."


Domuz : "Hayat döngüsü falan yok."


Mirket : "Hayır döngü yok."
Domuz : "Hem de hiç."


Aslan : "Döngü olmadığına emin misiniz?."


Aslan : "Hepimiz bağlantılı değil miyiz?"


Domuz: "Döngü bizim bunlar olduğumuz anlamına gelir." ( O sırada çevresinde uçuşan böcekleri yiyor. "Bunlar" dediği uçuşan böcekler. )


Mirket : "Hayat anlamsızdır."
Domuz : "Evet"


Domuz : "Bu yüzden KENDİNİ DÜŞÜNMELİSİN."

Kur'an'da, inkarcıların döngüleri ve reenkarnasyonu inkar ettikleri, sadece tek bir dünya hayatının var olduğuna inandıkları Mu'minun suresinin 37. ayetinde inkarcı cümlesiyle bildirilmektedir. ( Aslında inkarcıları yöneten tepedeki satanist zümre döngülerin varlığını gayet iyi bilmekte olup, dünyayı tam tahakküm altına alabilmek için kitlelere farklı mesaj vermektedirler. )

23/37 - İn hiye illa hayatuned dunya nemutu ve nahya ve ma nahnu bi meb'usin ( Kesinlikle o ancak dünya hayatıdır. Ölürüz ve yaşarız. Bizler diriltilecek değiliz. )









1 yorum:

  1. The Lion King, ihanet ettiği varsayılan Humeyni'nin İran'ı ile ona destek verdiğini iddia eden İngiltere Krallığı'nın rekabetini konu alır. Scar'ın İran'ı ve Humeyni'yi temsil etiğine dair pekçok gönderme yer alır ilk yapımda. Animasyonun yayınlandığı dönem politik gerilim yaşanmıştı ülkeler arasında.

    YanıtlaSil