10 Mart 2020 Salı

Coronavirüs ve 1 nümerolojisi

Coronavirus kontaminasyonu ilk olarak "1" Aralık 2019 tarihinde Çin'in Hubei bölgesinin başkenti olan Vuhan'da başlamıştır. Coronavirus'ün kodu 2019 yılına referans verilecek şekilde COVID 19 olarak belirlenmiştir.

Coronavirus ile ilgili 19 sayısı ve buna bağlı 10 yani "1" ( 1+0 = 1 ) nümerolojisi dikkat çekmektedir. Coronavirus'ün ilk görüldüğü tarihte Aralık ayının 1. günüdür. 

Dean Koontz'un, Çin'in Wuhan kentinde bir laboratuarda sentetik virüs üretilmesinden bahsedilen The Eyes of Darkness kitabı 1981 yılında basılmıştır. 1+9+8+1 = 19 ... 1+9 = 10 ... "1"


Sylvia Browne'nin, "In around 2020 a severe pneumonia-like illness will spread throughout the globe." cümlesini içeren End of Days isimli kitabının basım yılı da 2008'dir. 2+0+0+8 = "10"



"Coronavirus" isimli karakterin yer aldığı Asterix and the Chariot Race isimli kitap 19.10.2017 tarihinde basılmıştır.

19 ... 1+9 = 10
10 .............  10
2+0+1+7 =  10



Oto üreticisi Toyota şirketinin ilk "Corona" modeli 1957 yılında üretilmiş olup, ürün kodu "T10"'dur. 


"Tesadüf" kelimesi köken olarak "Sadaf" ( Birleştirme ) kelimesinden gelmektedir. Yani "Rastgele" anlamı içermemektedir. ( Yaratılışta zaten rastgele konsepti yoktur. ) Nümerolojik senkronizasyonların da aslında ilahi nizamın kozmik sistemindeki planlı "Birleştirmeler" olduğu düşünüldüğünde bu "10" daha doğrusu "1" nümerolojisi tezahürüyle insanlara "Birleşin" mesajı veriliyor olabilir. ( 1 sayısı Üniteyi ve Kolektif Bilinci sembolize etmektedir. ) Zira, küresel şeytan çetesi insanları tam kontrol altına alabilmek amacıyla ve bir tuzak olarak Coronavirus salgınını başlatmış olsa da Kur'an'da da zikredildiği üzere kendi hazırladıkları tuzağa düşecekler ve yokolacaklardır. Zira tuzak kurduklarını sanarlarken, insanlığın frekansını yükselterek birleşebilmesi, ünite bilincini idrak edebilmesi ve kolektif bilinci tesis edebilmesi için mükemmel bir ortam ve vesile sağlamışlardır.

35/43 - İstikbaran fil erdı ve mekras seyyi' ve la yehıykul mekrus seyyiü illa bi ehlih fe hel yenzurune illa sünnetel evvelın fe len tecide li sünnetillahi tebdıla ve len tecide li sünnetillahi tahvıla
( Yerde kibirlenme ve kötülük tuzağıdır. Kötülük tuzağı sahibinin haricindekinin başına geçmez. Ancak evvelkilerin adetlerini mi gözetiyorlar? Allah' ın adetinde değişim bulamazsın. Allah' ın adetinde dönüşüm, başkalaşım bulamazsın. )

Küresel çetenin toplum kontrolü için kurguladıkları komploların özeti ve uygulama yol haritası niteliğinde olan 1902 yılı basımı Siyon Liderlerinin Protokolleri isimli kitapta "Hastalık aşılama" kavramı da aşağıdaki gibi yer almaktadır. Sentetik virüs salgını problemi başlatıp, ardından da "aşısı bulundu" deyip probleme çözüm bulmuş algısı yaratarak insanlığı aşılama sürecine sokmak küresel çetenin kadim yöntemlerindendir. Söz konusu aşılar insanın bağışıklık sistemini zayıflatmakta ve dış etmenlere karşı daha savunmasız hale getirmektedir. Ayrıca bu aşılar vasıtasıyla insan vücuduna nanobot / nanochip  implntasyonu da mümkün olabilmektedir. 

"Fakat siz mükemmelen ve çok iyi bilirsiniz ki bütün milletler tarafından böyle isteklerin ifade edilmesi imkânını hasıl etmek için; her memlekette halkın hükümetleri ile münasebetlerinde tamamen beseriyeti tüketecek derecede çekismeler, kin, mücadele, hased ile ve hattâ iskence kullanarak, siddetli açlık ile, hastalık asılayarak ve yokluk ile karısıklıklar meydana getirmek zaruridir. Söyle ki Yahudi Olmayanlar paraca ve her konuda bizim tam hâkimiyetimiz içinde sıgınak bulmaktan baska kendilerine açık bir yol olmadıgını görsünler." ( Siyon liderlerinin Protokolleri 1902 )

"Corona" kelimesinin "Karn" ( Nesil, Soy ), "Kuruni" ( Nesiller, Soylar ) kelimesiyle olan kök anlamdaşlığı da düşünüldüğünde "insan soyuna" iletilen "Birlik" mesajı hususu daha da belirginleşmektedir. Corona ve Kuruni kelimeleri arasındaki kök analizi için;

Bkz.


Kur'an'da ilk "Karn" kelimesi, 6/6 kodlu ayetin "10." kelimesi olarak geçmektedir.

6/6 - E (1) lem (2) yerav (3) kem (4) ehlekna (5) min (6) kabli (7) him (8) min (9) KARNİN (10) mekkennahüm fil erdı ma lem nümekkin leküm ve erselnes semae aleyhim midrara ve cealnel enhara tecrı min tahtihim fe ehleknahüm bi zünubihim ve enşe'na min ba'dihim karnen aharın

( Onlardan önce, nice NESİLDEN helak ettiğimizi görmediler mi? Size vermediğimiz imkanları yerde onlara verdik. Göğü onların üzerine yağmur olarak gönderdik. Altlarından akan nehirler oluşturduk. Fakat onları günahlarından dolayı helak ettik. Onlardan sonra diğer nesili inşa ettik. )

"Karn" kelimesinin çoğul hali olan ve "Kuruni" kelimesi ise ilk kez "10." sure olan Yunus suresinde geçmektedir.

10/13 - Ve lekad ehleknel KURUNE min kabliküm lemma zalemu ve caethüm rusülühüm bil beyyinati ve ma kanu li yü'minu kezalike neczil kavmel mücrimın

( Ve sizden önceki NESİLLERİ, resulleri onlara açık deliller ile geldiğinde zulmetmelerinden ve inanmamalarından dolayı helak ettik. Suçlular kavmini işte böyle karşılıklandırırız. )

Coronavirus'un, Kur'an'da geçen "Dabbetül Ard" ( Yerdeki Debelenen varlık ) olması ihtimali mevcuttur.

Zira "Dabbe" kelimesinin Kur'an'da spesifik bir debelenen varlığa işaret ettiği ve insanların genel durumu ile ilintilendirildiği tek ayet Neml suresinin 82. ayetidir.

27/82 - Ve (1) iza (2) vekaa (3) el (4) kavlü (5) aley (6) him (7) ahracna (8) lehüm (9) DABBETEN (10) minel erdı tükellimühüm ennen nase kanu bi ayatina la yukınun

( Ve söz onlar üzerine vaki olduğunda, onlara yerden DABBE çıkarırız da onlara "Kesinlikle insanların ayetlerimize kani olmayanlar olduklarını" kelam edip söyler. ) 

Ayet kodunun nümerolojik değeri "19" sayısını vermektedir. 27/82 ... "19" ... ( 1+9 = 10 ) 

19 sayısı, COVID19 ve 2019 yılı ile uyum arzetmektedir

Ayetteki "Dabbe" kelimesinin 10. kelime olması ve ayet numarasının da 82 ( 8+2 = 10 ) olması da 10 nümerolojisi ile uyumludur.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder